Γιερεβάν

Γιερεβάν

Το Γιερεβάν είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Αρμενίας μία από της αρχαιότερες συνεχώς κατοικούμενες πόλεις. Βρίσκεται κατά μήκος του ποταμού Χραζντάν και αποτελεί το διοικητικό, πολιτιστικό και βιομηχανικό κέντρο της χώρας.Για ναφτάσει κανείς στο Γιερεβάν μπορεί μέσω του αερολιμένα της Zvarnots της Αρμενίας, από έναν μεγάλο αριθμό αεροπορικών εταιρειών πτήσεων.

Εικόνα μιας βαλίτσας από τίτλο σε DAMΔιαβάστε περισσότερα για Γιερεβάν

Η ιστορία του Γιερεβάν χρονολογείται από τον 8ο π.χ. αιώνα. Το Γιερεβάν αριθμεί δεκάδες μουσεία, γκαλερί και βιβλιοθήκες. Το πιο εξέχον από αυτά είναι το Ιστορικό Μουσείο της Αρμενίας, το Cafesjian Μουσείο Τέχνης, η Matenadaran βιβλιοθήκη και το Μουσείο της γενοκτονίας των Αρμενίων. Άλλα περιλαμβάνουν το σύγχρονο μουσείο τέχνης, γκαλερί φωτογραφιών των παιδιών και το Μουσείο Saryan Martiros. Επιπλέον, πολλές ιδιωτικές συλλογές είναι σε λειτουργία.

Ο τουρισμός στην Αρμενία αναπτύσσεται χρόνο με το χρόνο και το Γιερεβάν είναι ένας από τους μεγάλους τουριστικούς προορισμούς.Η νυχτερινή ζωή στο Γιερεβάν περιλαμβάνει επισκέψεις των διαφόρων pubs, νυχτερινά κλαμπ και εστιατόρια καθώς και βόλτα στα πάρκα και κήπους που βρίσκονται γύρω από την πόλη.


Εικονίδιο ενός χάρτη με καρφίτσα τοποθεσίας BBΤι να κάνετε στο Γιερεβάν
  • Η πλατεία Δημοκρατίας
  • Η κρατική όπερα

Book a hotel in Yerevan

Φίλτρο
 Φίλτρο
Φίλτρο


Best Western Plus

0.8 μίλια / 1.4 χλμ

am

AMD

33750.00

Επιλέξτε Ξενοδοχείο

Best Western

42.6 μίλια / 68.6 χλμ

am

AMD

39420.00

Επιλέξτε Ξενοδοχείο

Best Western

35.0 μίλια / 56.3 χλμ

am

Menu

 Greek
Menu