Βάρνα

Βάρνα

H Βάρνα είναι η μεγαλύτερη πόλη και το παραθαλάσσιο θέρετρο για τη βουλγαρική ακτή της Μαύρης Θάλασσας και τη Βόρεια Βουλγαρία και η τρίτη μεγαλύτερη πόλη στη Βουλγαρία. Συνήθως αναφέρεται ως η πρωτεύουσα του καλοκαιριού της Βουλγαρίας, γιατί είναι ένα τουριστικός προορισμός, επιχειρηματικό και πανεπιστημιακό κέντρο, λιμάνι και έδρα της βουλγαρικής εμπορικής ναυτιλίας.Το αεροδρόμιο στη Βάρνα είναι συνδεδεμένο με την Σόφια και με πολλούς ευρωπαϊκούς προορισμούς. Εκτεταμένο δίκτυο σιδηροδρόμου συνδέει τις μεγάλες πόλεις και τα διάφορα μέρη της χώρας με την πρωτεύουσα.

Εικόνα μιας βαλίτσας από τίτλο σε DAMΔιαβάστε περισσότερα για Βάρνα

Η Βάρνα είναι ένα σημαντικός τουριστικός προορισμός, επιχειρηματικό και πανεπιστημιακό κέντρο και λιμάνι.Ορόσημα της πόλης περιλαμβάνουν το Αρχαιολογικό Μουσείο, τα λουτρά Roman, το Ναυτικό και η Italianate Βίλα Assareto. Είναι το παλαιότερο και ίσως μεγαλύτερο πάρκο στην πόλη που περιέχει ένα υπαίθριο θέατρο.

Οι παραλίες της πόλης, γνωστές και ως θάλασσια λουτρά, είναι διάστικτη με ζεστό (έως 55 ° ?/131 ° F) θειικού μεταλλικό νερό πηγές (χρησιμοποιείται για τις ιαματικές πηγές, κολύμπι )Εκεί βρίσκεται και μεγάλος αριθμός των αγορών όπου οι αγρότες προσφέρουν τοπικά προϊόντα.


Εικονίδιο ενός χάρτη με καρφίτσα τοποθεσίας BBΤι να κάνετε στο Βάρνα
  • Το Αρχαιολογικό Μουσείο
  • Τα ρωμαϊκά λουτρά
  • Το Μοναστήρι Aladzha
  • Το Μουσείο Ιστορίας
  • Το ενυδρείο

Book a hotel in Varna

Φίλτρο
 Φίλτρο
Φίλτρο


Best Western Plus

37.5 μίλια / 60.4 χλμ

bg

Menu

 Greek
Menu