Απολαύστε αυτά τα οφέλη μόλις γίνετε μέλος

Αποκλειστικές τιμές μελών

Οι πόντοι δεν λήγουν ποτέ

Δωρεάν διανυκτερεύσεις παγκοσμίως

 

 

* Indicates Required Field

Thank You

Thank you for enrolling in Best Western Rewards®. Your membership materials will be sent shortly.

Εγγραφείτε στο Πρόγραμμα Rewards

Πληροφορίες Σύνδεσης

Κανόνες Κωδικού

τουλάχιστον 10 χαρακτήρες
Απαιτείται 1 γράμμα
Απαιτείται ένας αριθμός
Απαιτείται ένα σύμβολο

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση

Επικοινωνία

Προτίμηση Ανταμοιβών

Προτίμηση Επικοινωνίας

I want to receive promotions and marketing materials from Best Western

I want to receive promotions and marketing materials from Best Western's third-party business partners.

Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σεπτέμβριος 2016

 

BEST WESTERN INTERNATIONAL, INC.
Η Best Western International, Inc. (στο εξής αναφέρεται ως "BWI" και "εμείς") δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητό σας και θέλει να είστε εξοικειωμένοι με τον τρόπο συλλογής, χρήσης και αποκάλυψης προσωπικών πληροφοριών παρακάτω). Οι παραπομπές σε "BWI", "εμείς" και "εμάς" σε όλη αυτήν την Πολιτική, ανάλογα με το πλαίσιο, αναφέρονται συλλογικά στη BWI και σε οποιαδήποτε θυγατρική της BWI.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο ή μια εφαρμογή για κινητά ("Site"), παρέχοντας Προσωπικές Πληροφορίες (όπως ορίζονται παρακάτω) στο BWI ή αναφέροντας με άλλο τρόπο τη συγκατάθεσή σας για την παραλαβή μάρκετινγκ ή άλλων πληροφοριών από εμάς, συναινείτε σε όλες τις ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν από εμάς στις Προσωπικές σας Πληροφορίες όπως ορίζεται στην παρούσα Πολιτική. Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτής της Πολιτικής, παρακαλώ μην χρησιμοποιήσετε την Ιστοσελίδα ή παρέχετε οποιαδήποτε Προσωπικά Δεδομένα στο BWI μέσω του Ιστοτόπου μας ή με άλλο τρόπο.
Αυτή η Πολιτική δεν περιγράφει τη συλλογή, χρήση ή αποκάλυψη πληροφοριών από τρίτα μέρη, συμπεριλαμβανομένων τρίτων που κατέχουν ή λειτουργούν ξενοδοχεία και ιδιότητες με την επωνυμία Best Western® ("Hotels Licensed") και τρίτους συνδεδεμένους οργανισμούς που επιτρέπεται να παραχωρούν άδεια χρήσης εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών σε διάφορες χώρες και εδάφη σε ολόκληρο τον κόσμο ("θυγατρικές"). Λάβετε υπόψη ότι τα Ξενοδοχεία και οι θυγατρικές με άδεια χρήσης είναι ανεξάρτητες εταιρείες που δεν ανήκουν ούτε ελέγχονται από τις θυγατρικές BWI ή BWI. Τα Αδειοδοτημένα Ξενοδοχεία και οι Συνεργάτες ενδέχεται να έχουν τις δικές τους πολιτικές απορρήτου, οι οποίες ενδέχεται να διαφέρουν από αυτήν την Πολιτική. Για να μάθετε σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου οποιουδήποτε από τα Αδειοδοτημένα Ξενοδοχεία ή Συνεργάτες, ανατρέξτε στις αντίστοιχες πολιτικές απορρήτου και όχι στην παρούσα Πολιτική.
Παρόλο που η πολιτική αυτή αποσκοπεί να περιγράψει το ευρύτερο φάσμα των δραστηριοτήτων επεξεργασίας πληροφοριών σε παγκόσμιο επίπεδο, οι δραστηριότητες αυτές ενδέχεται να είναι πιο περιορισμένες σε ορισμένες δικαιοδοσίες βάσει των περιορισμών της νομοθεσίας τους. Στο βαθμό που κάποια από τις δραστηριότητες που περιγράφονται στο παρόν δεν επιτρέπονται σύμφωνα με τους νόμους της χώρας, της πολιτείας ή της επαρχίας σας, συμφωνείτε ότι τα υπόλοιπα τμήματα αυτής της Πολιτικής που επιτρέπονται ισχύουν στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ
Η BWI μπορεί να συλλέξει "προσωπικές πληροφορίες" από εσάς, δηλαδή πληροφορίες που σας ταυτοποιούν ως άτομο ή από το οποίο μπορεί να προσδιοριστεί. Για παράδειγμα, μπορούμε να συλλέξουμε:
• Στοιχεία επικοινωνίας, όπως το όνομά σας, η ταχυδρομική διεύθυνση, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ο αριθμός τηλεφώνου.
• αριθμός πιστωτικής κάρτας ή άλλος αριθμός λογαριασμού πληρωμής, διεύθυνση χρέωσης και άλλα στοιχεία πληρωμής και χρέωσης ("Πληροφορίες πληρωμής").
• Πληροφορίες μελών μελών του προγράμματος Best Western Rewards® ("BWR®"), στοιχεία μελών του λογαριασμού ηλεκτρονικών χρηστών, στοιχεία προφίλ ή κωδικού πρόσβασης,
• τα αρχεία και τα αντίγραφα της αλληλογραφίας σας εάν επικοινωνήσετε μαζί μας.
• πληροφορίες απαραίτητες για την εκπλήρωση ειδικών αιτημάτων (π.χ. υγειονομικοί όροι που απαιτούν ειδική στέγαση).
• πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή επισκεπτών, συμπεριλαμβανομένων των ξενοδοχείων στα οποία έχετε μείνει, την ημερομηνία άφιξης και αναχώρησης και τα αγαθά και τις υπηρεσίες που αγοράσατε.
• πληροφορίες που συλλέγονται μέσω της χρήσης συστημάτων κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, κλειδιών καρτών και άλλων συστημάτων ασφαλείας. και
• σε περιορισμένες περιπτώσεις, πληροφορίες σχετικά με την πίστωση των πελατών.
Μπορούμε να συλλέξουμε προσωπικές πληροφορίες από διάφορες πηγές, όπως:
• μέσω του ιστότοπου.
• μέσω κρατήσεων και τηλεφωνικών κέντρων.
• μέσω των κοινωνικών μέσων και των εμπορικών σημάτων (π.χ. Facebook, Twitter).
• από τις θυγατρικές της BWI και από τα εξουσιοδοτημένα ξενοδοχεία, τους συνεργάτες ή άλλα τρίτα μέρη. ή
• όταν μας το παρέχετε εθελοντικά σε εμάς, ακόμα και σε σχέση με το πρόγραμμα αφοσίωσής μας (π.χ. BWR).

 

Μπορούμε επίσης να συνδυάσουμε τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε με τις διαθέσιμες στο κοινό Προσωπικές Πληροφορίες και Προσωπικές Πληροφορίες που λαμβάνουμε από άλλους ή την παραπομπή σε άλλους. Η συλλογή και χρήση προσωπικών πληροφοριών, είτε ξεχωριστά είτε συνδυαστικά, γίνεται σύμφωνα με τους σκοπούς και για τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική.
Εάν μοιραστείτε εθελοντικά με μας "ευαίσθητες πληροφορίες" (π.χ. προσωπικές πληροφορίες που σχετίζονται με την υγεία σας), οι πληροφορίες αυτές θα χρησιμοποιηθούν μόνο εφόσον είναι απαραίτητες για την εκπλήρωση ειδικών αιτημάτων (π.χ. Για παράδειγμα, εάν μεταφέρετε εθελοντικά μια ανάγκη που σχετίζεται με την υγεία σε εμάς, μπορούμε να αποθηκεύσουμε και να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες προκειμένου ένα ξενοδοχείο με άδεια χρήσης να παρέχει ένα δωμάτιο με τις κατάλληλες ανέσεις. Δεν συλλέγουμε ή αποθηκεύουμε ευαίσθητες πληροφορίες, εκτός εάν παρέχονται οικειοθελώς από εσάς. Με την παροχή τέτοιων ευαίσθητων πληροφοριών, συναινείτε ρητά στη συλλογή, επεξεργασία και αποθήκευση των πληροφοριών αυτών σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Πολιτικής.

Πρόγραμμα Best Western Rewards® ("BWR®")
Για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα BWR, πρέπει να μας δώσετε μερικές από τις προσωπικές σας πληροφορίες, όπως το όνομά σας, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, τη διεύθυνση αλληλογραφίας και τον αριθμό τηλεφώνου που απαιτείται για τη δημιουργία και τη διαχείριση του λογαριασμού σας, τη διαχείριση το πρόγραμμα BWR και να σας προσφέρουμε τα οφέλη του προγράμματος BWR.
Η εγγραφή ή η διατήρηση μέλους στο πρόγραμμα BWR συνιστά την αποδοχή σας των όρων και προϋποθέσεων BWR (διαθέσιμος στο Www.Bestwesternrewards.Com) και την ρητή γραπτή συγκατάθεσή σας για όλες τις ενέργειες που έχουν αναληφθεί από εμάς σε σχέση με τα προσωπικά σας στοιχεία σύμφωνα με αυτήν την Πολιτική . Η συνεχιζόμενη χρήση του Δικτυακού Τόπου μετά τη λήξη του προγράμματος BWR συνιστά τη σιωπηρή συγκατάθεσή σας σε όλες τις ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν από εμάς σε σχέση με τα Προσωπικά σας Στοιχεία σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική.

 

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ
Η BWI συλλέγει προσωπικές πληροφορίες σχετικά με τους επισκέπτες, τους επισκέπτες του ιστότοπου και άλλους, ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια εμπειρία που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ατόμων αυτών. Η BWI μπορεί να συλλέγει, να χρησιμοποιεί και να αποκαλύπτει προσωπικές πληροφορίες για έναν ή περισσότερους από τους ακόλουθους σκοπούς:
• Εκτέλεση των αιτημάτων κράτησης ή πληροφοριών. Για να ικανοποιήσετε τα αιτήματά σας, όπως η ολοκλήρωση μιας συναλλαγής με πιστωτική κάρτα ή η κράτηση σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο Licensed παγκοσμίως μέσω του κεντρικού μας συστήματος κρατήσεων ή η ανταπόκριση στα αιτήματά σας, στέλνουμε διαφημιστικά, ενημερωτικά ή άλλα ενημερωτικά δελτία σε εσάς Ιστοσελίδα στις προτιμήσεις σας). Για παράδειγμα, όταν κάνετε κράτηση μέσω του κεντρικού συστήματος κρατήσεων της BWI, μπορούμε να συλλέξουμε πληροφορίες πληρωμής από εσάς και να χρησιμοποιήσουμε και να αποκαλύψουμε αυτά τα στοιχεία πληρωμής για την πραγματοποίηση της κράτησής σας. Η BWI διατηρεί έναν παγκόσμιο προσβάσιμο ιστότοπο, τηλεφωνικά κέντρα και υπολογιστές βάσης δεδομένων στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, οι οποίες προορίζονται να βοηθήσουν τη BWI να ασκεί τις δραστηριότητές της και να διευκολύνει τη λειτουργία και τη συντήρηση του κεντρικού συστήματος κρατήσεων.
• Προγράμματα μελών. Να διαχειρίζονται και να λειτουργούν προγράμματα εθελοντικής προσχώρησης, συμπεριλαμβανομένων προγραμμάτων αφοσίωσης όπως το BWR, τα οποία επιτρέπουν στα μέλη να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν ανταμοιβές, βαθμούς ή πιστώσεις σε σχέση με τα προγράμματα.
Διαβάστε τους Όρους και Προϋποθέσεις του Προγράμματος BWR.

 

• Best Western Travel®. Να επεξεργαστείτε και να αποστείλετε μια κάρτα Best Western Travel Card, η οποία είναι μια κάρτα αποθηκευμένης αξίας που εξοφλείται για καταβολή τελών (τιμή δωματίου και ισχύοντες φόρους) για διαμονή σε Licensed Hotels παγκοσμίως. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Στοιχεία όπως είναι απαραίτητα για να επιτρέψετε τη χρήση και την εξόφληση της Best Western Travel Card. Για τους πλήρεις όρους και προϋποθέσεις της κάρτας Best Western Travel, ανατρέξτε στο Www.Travelcard.Bestwestern.Com.
• Διοικητικές και άλλες επικοινωνίες. Για να σας στείλουμε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τον ιστότοπο, αλλάξτε τους όρους, τους όρους και τις πολιτικές μας ή άλλες διοικητικές πληροφορίες (π.χ. πληροφορίες σχετικά με τις κρατήσεις σας, όπως επιβεβαιώσεις κράτησης). Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Στοιχεία για να καθορίσουμε αν δικαιούστε και / ή να σας ενημερώσουμε για τα προϊόντα, τα προγράμματα, τις βελτιώσεις, τις εκδηλώσεις, τις ειδικές προσφορές και τις υπηρεσίες της BWI, των θυγατρικών BWI και τρίτων (συμπεριλαμβανομένων των Αδειοδοτημένων Ξενοδοχείων και Συνεργατών) που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα "Οι επιλογές σας" αυτής της πολιτικής παρακάτω.
• Προσφορές. Για τη διεξαγωγή κληρώσεων, διαγωνισμών ή άλλων δραστηριοτήτων μάρκετινγκ ή προώθησης (συλλογικά, "Προσφορές"). Συνήθως σας ζητάμε ορισμένες προσωπικές πληροφορίες όταν εισάγετε ή συμμετέχετε σε μια τέτοια Προσφορά και, αν χρειαστεί, κερδίζετε ένα βραβείο και χρησιμοποιούμε αυτές τις Προσωπικές Πληροφορίες για τη διαχείριση της Προσφοράς. Η συμμετοχή σε αυτές τις Προσφορές είναι εντελώς εθελοντική και έχετε την επιλογή να αποκαλύψετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τους κανόνες, αν υπάρχουν, για κάθε Προωθητική ενέργεια στην οποία συμμετέχετε, καθώς ενδέχεται να περιέχει πρόσθετες σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των προσωπικών σας στοιχείων από τη BWI. Στο βαθμό που οι κανόνες της Προώθησης σχετικά με τη μεταχείριση των Προσωπικών σας Πληροφοριών έρχονται σε σύγκρουση με την παρούσα Πολιτική, οι κανόνες του Promotion θα πρέπει να ελέγχονται.
•Ερευνες. Να διεξάγετε ή να διευκολύνετε έρευνες και να ζητάτε τις απαντήσεις σας στα ερωτηματολόγια προκειμένου να παρέχετε καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες στους επισκέπτες και τους επισκέπτες της ιστοσελίδας. Η ολοκλήρωση οποιωνδήποτε ερευνών ή ερωτηματολογίων είναι αυστηρά εθελοντική.
•Εξυπηρέτηση πελατών. Να παρακολουθείτε, να επεξεργάζεστε και να απαντάτε σε ερωτήματα περί εξυπηρέτησης πελατών και να βελτιώνετε και να βελτιώνετε την εμπειρία του πελάτη. Μπορούμε επίσης να μεταδώσουμε τα Προσωπικά σας Στοιχεία σε τρίτους παροχείς υπηρεσιών, Συνεργαζόμενους και Αδειοδοτημένα Ξενοδοχεία για να επιτρέψουμε σε αυτά τα τρίτα μέρη να εντοπίζουν, να επεξεργάζονται και να ανταποκρίνονται σε ερωτήματα περί εξυπηρέτησης πελατών.
• Εσωτερικοί Επιχειρηματικοί Σκοποί. Για τους εσωτερικούς επιχειρηματικούς μας σκοπούς, όπως η ανάλυση δεδομένων, οι έλεγχοι, η ανάπτυξη νέων προϊόντων, η βελτίωση του ιστότοπου, η βελτίωση των υπηρεσιών μας, ο προσδιορισμός των τάσεων χρήσης και των προτύπων επίσκεψης, η διαπίστωση της αποτελεσματικότητας των Προσφορών μας και η εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων όσον αφορά την απόκτηση ή την εξαργύρωση σημείων BWR ή μιλίων μέσω των συνεργατών μας).
• Οι νομικές μας υποχρεώσεις. Για να συμμορφωθείτε με νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις ή απαιτήσεις σύμφωνα με το εφαρμοστέο δίκαιο, δικαστική απόφαση, κλήτευση ή άλλη νομική διαδικασία.
•Οροι χρήσης. Μπορούμε να επιβάλουμε ή να εφαρμόσουμε τους Όρους χρήσης και / ή άλλες συμφωνίες και πολιτικές.
• Ηλεκτρονικά μηνύματα στους φίλους. Για να σας επιτρέψουμε να διαβιβάζετε πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τα Αδειοδοτημένα Ξενοδοχεία σε ένα άλλο άτομο, όπως ένας φίλος ή συνεργάτης. Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, ίσως χρειαστεί να μας παράσχετε και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το όνομα του ατόμου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ατόμου για να διευκολύνετε την αποστολή τέτοιων μηνυμάτων σε τέτοιο άτομο (και τυχόν Προσωπικές Πληροφορίες - το όνομα και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας - που παρέχονται σε σχέση με την αποστολή τέτοιων πληροφοριών, θα γνωστοποιούνται σε αυτό το άτομο). Χρησιμοποιώντας αυτή τη λειτουργία, επιβεβαιώνετε ότι δικαιούστε να χρησιμοποιήσετε και να μας δώσετε το όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του παραλήπτη για το σκοπό αυτό. Δεν θα επιδιώξουμε να χρησιμοποιήσουμε τις Προσωπικές Πληροφορίες του παραλήπτη για οποιονδήποτε άλλο σκοπό εκτός από το να επιτρέπεται η αποστολή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εκτός εάν αποκαλύψουμε άλλο σκοπό σε εσάς τη στιγμή που μας δώσετε αυτές τις Προσωπικές Πληροφορίες ή αν δεν έχουμε συγκεντρώσει χωριστά Τέτοιες Προσωπικές Πληροφορίες με άλλα μέσα.
• Πιστωτική κάρτα συν-επωνυμίας. Προώθηση και αξιολόγηση της επιλεξιμότητας για τις πιστωτικές κάρτες του co-brand της Best Western.
• Πρόσθετες χρήσεις. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε τις Προσωπικές σας Πληροφορίες με άλλους τρόπους όπως περιγράφονται όταν μας παρέχετε αυτές τις πληροφορίες ή για άλλους σκοπούς με τη συγκατάθεσή σας.
ΠΩΣ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
• Θυγατρικές της BWI. Μπορούμε να μοιραστούμε τις Προσωπικές σας Πληροφορίες με τις θυγατρικές της BWI έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν αυτές τις Προσωπικές Πληροφορίες για τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική. Οι θυγατρικές BWI υποχρεούνται να προστατεύουν τα προσωπικά σας στοιχεία σύμφωνα με αυτήν την Πολιτική. Το BWI είναι η οντότητα που είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση τέτοιων κοινώς χρησιμοποιούμενων Προσωπικών Πληροφοριών.
• Εξουσιοδοτημένα ξενοδοχεία, συνεργαζόμενοι συνεργάτες και τρίτα μέρη. Μπορούμε επίσης να μοιραστούμε τις Προσωπικές σας Πληροφορίες με τα Ξενοδοχεία, τους Συνεργαζόμενους και άλλα τρίτα μέρη που είναι εγκατεστημένα σε όλο τον κόσμο για τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική (για παράδειγμα, να στείλετε τις πληροφορίες κράτησης στο αρμόδιο ξενοδοχείο ή συνεργάτη, για να παρέχετε Licensed Hotels, Affiliates , ή άλλα τρίτα μέρη με πληροφορίες σχετικά με τις ανταμοιβές, τους βαθμούς ή τις πιστώσεις που έχετε κερδίσει σε σχέση με την BWR και να επιτρέψετε σε Αδειοδοτημένα Ξενοδοχεία, Συνδεδεμένες Εταιρείες και σε τρίτους να προσδιορίσουν εάν δικαιούστε ή / και να σας ενημερώσουμε εάν έχετε με τη συγκατάθεσή σας, προϊόντων, προγραμμάτων, υπηρεσιών και προωθήσεων που πιστεύουν ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν).
• Παροχείς υπηρεσιών τρίτων μερών. Η BWI βασίζεται σε πολυάριθμους παρόχους υπηρεσιών τρίτων για την παροχή ορισμένων προϊόντων και υπηρεσιών για λογαριασμό μας, συμπεριλαμβανομένων υπηρεσιών κράτησης, επεξεργασίας και χρέωσης πιστωτικών καρτών / πληρωμών, υπηρεσιών πληροφορικής, εξυπηρέτησης πελατών, υπηρεσιών παράδοσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επικοινωνίας και παράδοσης διαφημιστικών και διαφημιστικών προϊόντων τα υλικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άμεσης αλληλογραφίας, τη διαχείριση επισκέψεων επισκεπτών και προωθητικών ενεργειών, τη διαχείριση, την ανάλυση δεδομένων και άλλες παρόμοιες υπηρεσίες. Μπορούμε να μοιραστούμε τα Προσωπικά σας Στοιχεία με σκοπό να επιτρέψουμε σε αυτά τα τρίτα μέρη να παρέχουν τέτοιες υπηρεσίες ή όποτε είναι απαραίτητο για τη συνεχή λειτουργία των δραστηριοτήτων της BWI, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας προγραμμάτων όπως η BWR και η Best Western Travel Card. Όταν αναθέσουμε την επεξεργασία των Προσωπικών σας Πληροφοριών σε τρίτους ή παρέχουμε τις Προσωπικές σας Πληροφορίες σε τρίτους παρόχους υπηρεσιών, απαιτούμε από αυτά τα τρίτα μέρη να προστατεύσουν τα Προσωπικά σας Δεδομένα με εύλογα μέτρα ασφαλείας και να περιορίσουν τη χρήση τους μόνο για τους σκοπούς για τους οποίους την έχουν αποκαλύψει.
• Συνεργάτες BWR. Η BWI μπορεί επίσης να μοιράζεται τα Προσωπικά σας Στοιχεία με εταιρείες που έχουμε συνεργαστεί ή συμμετέχουμε στο πρόγραμμα BWR για να σας επιτρέψουμε να κερδίζετε και να εξαργυρώσετε ανταμοιβές, πόντους ή πιστώσεις σε σχέση με την ιδιότητά σας ως BWR και σύμφωνα με τα επιλεγμένα κέρδη και τις δαπάνες σας προτιμήσεις (π.χ. επιλογή ενός συγκεκριμένου εταίρου αερομεταφορέα μέσω του οποίου μπορείτε να κερδίζετε πόντους BWR).
• Προσφορές. Τα Προσωπικά Δεδομένα που υποβάλλονται σε σχέση με τις Προωθητικές Ενέργειες μπορούν να μοιράζονται με τρίτους χορηγούς τέτοιων Προσφορών (ανεξάρτητα από το αν φιλοξενούνται από εμάς) ή άλλως σύμφωνα με τους κανόνες που ισχύουν για αυτή την Προσφορά.
•Ανάθεση Εργασίας. Σε περίπτωση οιασδήποτε αναδιοργάνωσης, συγχώνευσης, πώλησης, κοινοπραξίας, εκχώρησης, μεταβίβασης ή άλλης διάθεσης του συνόλου ή μέρους της επιχείρησης, των περιουσιακών στοιχείων ή των αποθεμάτων της BWI ή των θυγατρικών της BWI ή των μετοχών της BWI (ακόμη και σε περίπτωση πτώχευσης ή παρόμοιων διαδικασιών) , μπορούμε να μεταφέρουμε όλες τις πληροφορίες που συλλέγουμε σύμφωνα με αυτήν την Πολιτική. Οποιοσδήποτε διάδοχος, εκδοχέας ή εκδοχέας μπορεί να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας στοιχεία όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική.
• Φόρουμ κοινωνικής δικτύωσης. Το BWI μπορεί να διαθέσει διαδραστικές υπηρεσίες (π.χ. πίνακες μηνυμάτων, φόρουμ και ιστολόγια), μέσω των οποίων μπορείτε να δημοσιεύετε πληροφορίες και υλικό στον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι οι πληροφορίες που αποκαλύπτετε μέσω αυτών των υπηρεσιών καθίστανται δημόσιες πληροφορίες και ενδέχεται να είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες της Ιστοσελίδας και στο ευρύ κοινό. Σας παροτρύνουμε να ασκείτε διακριτική ευχέρεια και προσοχή όταν αποφασίζετε να αποκαλύψετε τα προσωπικά σας στοιχεία ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μέσω αυτών των υπηρεσιών. Αν επιλέξετε να αποκαλύψετε οικειοθελώς τα προσωπικά σας στοιχεία μέσω ενός τέτοιου φόρουμ, ενδέχεται να είναι διαθέσιμα στο κοινό και ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από άλλους για οποιονδήποτε σκοπό.
•Επιβολή του νόμου:Καταστάσεις έκτακτης ανάγκης • Συμμόρφωση. Μπορούμε να αποκαλύψουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα: (i) όταν έχουμε λόγο να πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο να εντοπίσουμε, να επικοινωνήσουμε ή να ασκήσουμε ένδικα μέσα κατά προσώπων ή οντοτήτων που μπορεί να σας προκαλέσουν ζημία, BWI, θυγατρικές BWI, , ή άλλοι. (ii) όταν πιστεύουμε ότι το ισχύον δίκαιο ή κανονισμός (συμπεριλαμβανομένων των νόμων και κανονισμών εκτός της χώρας διαμονής σας) το απαιτεί, (iii) όπως έχει οριστεί με κλήτευση, δικαστική απόφαση ή νομική διαδικασία. (iv) να δημιουργήσουμε ή να ασκήσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας, να υπερασπιστούμε τις νομικές αξιώσεις ή να προστατέψουμε τις λειτουργίες μας ή αυτές των θυγατρικών BWI, των Ξενοδοχείων με άδεια χρήσης ή των θυγατρικών. (v) για την προστασία των δικαιωμάτων, της ιδιωτικής ζωής, της ασφάλειας ή της ιδιοκτησίας της BWI, των θυγατρικών BWI, των αδειοδοτημένων ξενοδοχείων, των θυγατρικών εταιρειών, εσείς ή άλλοι. (vii) να ερευνά, να προλαμβάνει ή να αναλαμβάνει δράση σχετικά με καταστάσεις που εμπεριέχουν πιθανές απειλές για τη σωματική ακεραιότητα (ix) να διερευνά, να προλαμβάνει ή να αναλαμβάνει δράση σχετικά με παραβιάσεις των Όρων Χρήσης ή άλλων συμφωνιών ή πολιτικών, ή (x) όπως απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο.
• Εξουσιοδότηση πίστωσης. Όταν υποβάλετε αίτηση για πιστωτική κάρτα Best Western co-brand, τα Προσωπικά σας Στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν και θα γνωστοποιηθούν στα κατάλληλα τρίτα μέρη σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους προκειμένου να καθοριστεί εάν δικαιούστε την πιστωτική σας κάρτα και εάν ο εκδότης της κάρτας θα χορηγήσει και / ή να διατηρήσετε μια πίστωση σε εσάς.

 

• Ευθύνη όταν μεταφέρονται οι πληροφορίες. Εάν ένας πάροχος υπηρεσιών που λαμβάνει από εμάς προσωπικές πληροφορίες σχετικά με ένα υποκείμενο δεδομένων της ΕΕ λαμβάνει μέτρα αντίθετα προς τις αρχές της Ασπίδας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ΕΕ-ΗΠΑ, θα ευθυνόμαστε για αυτές τις ενέργειες, εκτός εάν αποδείξουμε ότι δεν είμαστε υπεύθυνοι για την πρόκλησή τους .
ΜΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Το BWI μπορεί επίσης να συλλέγει "Μη Προσωπικές Πληροφορίες", που σημαίνει συγκεντρωτικές ή / και ανώνυμες πληροφορίες, δημογραφικές πληροφορίες και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που δεν αποκαλύπτουν την ιδιαίτερη ταυτότητά σας. Επειδή οι μη προσωπικές πληροφορίες δεν σας αναγνωρίζουν προσωπικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και να μοιραστούμε τέτοιες πληροφορίες με τις θυγατρικές BWI, τους Licensed Hotels, τους συνεργάτες και άλλα τρίτα μέρη για οποιονδήποτε σκοπό, συμπεριλαμβανομένου χωρίς περιορισμό της διευκόλυνσης και της βελτίωσης της συνεχιζόμενης πρόσβασης και χρήσης των Site, για να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας ανάλογα με τα προσωπικά τους ενδιαφέροντα, να αναλύσουμε τα μοτίβα επισκέψεων, να βελτιώσουμε και να βελτιώσουμε την εξυπηρέτηση πελατών και για τους άλλους επιχειρηματικούς μας σκοπούς. Καθώς πλοηγείτε στην Ιστοσελίδα, εμείς και οι πάροχοι υπηρεσιών μας μπορούμε να συλλέγουμε ορισμένες μη προσωπικές πληροφορίες όπως τον τύπο του υπολογιστή σας (Windows ή Macintosh), την ανάλυση οθόνης, την έκδοση λειτουργικού συστήματος, το πρόγραμμα περιήγησης στο Internet και την έκδοση του προγράμματος περιήγησης Internet χρησιμοποιώντας αυτόματες τεχνολογίες συλλογής δεδομένων.
Επιπλέον, μπορούμε να δεσμευτούμε τρίτους προμηθευτές παρακολούθησης και διαφήμισης να ενεργούν εκ μέρους του BWI για να παρακολουθήσουν και να αναλύσουν τη χρήση της Ιστοσελίδας σας μέσω της χρήσης τέτοιων αυτόματων τεχνολογιών συλλογής δεδομένων. Αυτά τα τρίτα μέρη συλλέγουν και μοιράζονται μαζί μας, όπως μπορούμε να ζητήσουμε, πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπου σχετικά με τις επισκέψεις στον ιστότοπό μας, να μετρήσουν και να ερευνήσουν την αποτελεσματικότητα των διαφημίσεών μας, τη χρήση της σελίδας παρακολούθησης και των διαδρομών που ακολουθήθηκαν κατά τις επισκέψεις μέσω του ιστότοπού μας. των διαφημίσεων banner Διαδικτύου στον ιστότοπό μας και σε άλλους ιστότοπους και παρακολουθήστε τη χρήση άλλων συνδέσμων από τους ιστότοπους των συνεργατών μάρκετινγκ στον ιστότοπό μας. Δεν ελέγχουμε τις τεχνολογίες παρακολούθησης αυτών των τρίτων ή πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με μια διαφήμιση ή άλλο στοχοθετημένο περιεχόμενο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε απευθείας με τον υπεύθυνο πάροχο.

COOKIES
Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τα cookies. Ένα cookie είναι ένα απλό αρχείο κειμένου που είναι αποθηκευμένο στον υπολογιστή ή την κινητή σας συσκευή από το διακομιστή ενός ιστότοπου. Περιέχει ανώνυμες πληροφορίες, για παράδειγμα ένα μοναδικό αναγνωριστικό και το όνομα της ιστοσελίδας, καθώς και ορισμένους αριθμούς και ψηφία. Τα cookies επιτρέπουν σε έναν ιστότοπο να θυμάται τις προτιμήσεις σας και τα στοιχεία που έχετε τοποθετήσει στο καλάθι αγορών σας. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης θα σας ενημερώσουν για το πώς θα σταματήσετε την αποδοχή νέων cookies, τον τρόπο ειδοποίησης όταν λάβετε ένα νέο cookie και τον τρόπο απενεργοποίησης των υφιστάμενων cookies. Η λειτουργία "Βοήθεια" στο πρόγραμμα περιήγησής σας θα πρέπει να σας ενημερώνει πώς να το κάνετε αυτό. Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφτείτε το Www.Allaboutcookies.Org, το οποίο παρέχει πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης των cookies σε μια μεγάλη ποικιλία browsers για επιτραπέζιους υπολογιστές. Εάν απενεργοποιήσετε ή απορρίψετε τα cookies, λάβετε υπόψη ότι ορισμένα τμήματα αυτού του ιστότοπου ενδέχεται να είναι απρόσιτα ή να μην λειτουργούν σωστά.
IP ΔΕΥΘΥΝΣΕΙΣ
Η διεύθυνση IP σας είναι ένας αριθμός που ο πάροχος υπηρεσιών Internet σας εκχωρεί αυτόματα στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση στην τοποθεσία. Αυτός ο αριθμός αναγνωρίζεται και καταγράφεται αυτόματα στα αρχεία καταγραφής διακομιστών μας κάθε φορά που οι χρήστες επισκέπτονται τον ιστότοπο, μαζί με τον χρόνο κάθε επίσκεψης και των σελίδων που επισκέφθηκαν. Η συλλογή διευθύνσεων IP αποτελεί συνήθη πρακτική στο Internet και γίνεται αυτόματα από πολλούς ιστότοπους. Χρησιμοποιούμε τις διευθύνσεις IP για σκοπούς όπως ο υπολογισμός των επιπέδων χρήσης του ιστότοπου, η διάγνωση προβλημάτων διακομιστή, η επικύρωση μιας νόμιμης περιόδου σύνδεσης μέσω του Google® captcha και η διαχείριση του ιστότοπου. Λάβετε υπόψη ότι αντιμετωπίζουμε τις διευθύνσεις IP, τα αρχεία καταγραφής διακομιστών και τις σχετικές πληροφορίες ως Μη Προσωπικές Πληροφορίες, εκτός από την περίπτωση που απαιτείται να ακολουθήσουμε διαφορετικά το εφαρμοστέο δίκαιο.
ΑΝΙΧΝΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑ
Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας μπορεί να σας επιτρέψει να επιλέξετε την προτίμησή σας σχετικά με το εάν θέλετε να επιτρέψετε σε ιστότοπους να συλλέγουν πληροφορίες με την πάροδο του χρόνου σχετικά με τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο σε διαφορετικούς ιστότοπους ή σε υπηρεσίες online. Αυτή τη στιγμή, ο ιστότοπος δεν ανταποκρίνεται σε τέτοιες "Μη Παρακολούθηση" ή παρόμοιες προτιμήσεις που μπορεί να έχετε διαμορφώσει στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού και ο ιστότοπος ενδέχεται να συνεχίσει να συλλέγει πληροφορίες με τον τρόπο που περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική. Ωστόσο, όπως αναφέρεται στην ενότητα "Μη Προσωπικές Πληροφορίες" παραπάνω, σας επιτρέπουμε να ασκήσετε κάποια επιλογή στις πληροφορίες που συλλέξατε προσαρμόζοντας τις ρυθμίσεις cookie του προγράμματος περιήγησής σας.
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΡΙΤΩΝ
Ο ιστότοπος ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους σε ιστότοπους τρίτων μερών. Οι εν λόγω συνδεδεμένοι ιστότοποι (οι οποίοι ενδέχεται να περιλαμβάνουν τους ιστότοπους των Αδειοδοτημένων Ξενοδοχείων, των συνεργατών και διαφόρων συνεργατών BWR ή άλλων τρίτων) δεν υπόκεινται στον έλεγχο της BWI και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές απορρήτου ή το περιεχόμενο οποιουδήποτε τέτοιου συνδεδεμένου ιστότοπου που περιέχεται σε οποιαδήποτε συνδεδεμένη τοποθεσία). Παρέχουμε τέτοιους συνδέσμους μόνο για λόγους ευκολίας και η συμπερίληψη ενός συνδέσμου στον ιστότοπο δεν συνεπάγεται την επικύρωση του συνδεδεμένου ιστότοπου από τη BWI ή τις θυγατρικές του BWI. Αν αποφασίσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιονδήποτε ιστότοπο τρίτου μέρους που συνδέεται με αυτόν τον ιστότοπο, το κάνετε εξ ολοκλήρου με δική σας ευθύνη και υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και πολιτικών απορρήτου για τέτοιους ιστότοπους. Εάν παρέχετε οποιεσδήποτε Προσωπικές Πληροφορίες μέσω οποιουδήποτε τέτοιου ιστότοπου τρίτου μέρους, τα προσωπικά σας στοιχεία θα αντιμετωπίζονται σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου αυτού του τρίτου μέρους.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Επειδή η ασφάλεια των Προσωπικών σας Πληροφοριών είναι σημαντική για εμάς, έχουμε εφαρμόσει μέτρα ασφαλείας που παρέχουν εύλογες προφυλάξεις κατά της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, αποκάλυψης, μετατροπής ή καταστροφής προσωπικών πληροφοριών. Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς στο διαδίκτυο αποθηκεύονται από εμάς ή / και από τους παρόχους υπηρεσιών μας και προστατεύονται μέσω ενός συνδυασμού φυσικών και ηλεκτρονικών ελέγχων πρόσβασης, τεχνολογίας τείχους προστασίας και άλλων εύλογων μέτρων ασφαλείας. Παρόλα αυτά, αυτά τα μέτρα ασφαλείας δεν μπορούν να αποτρέψουν κάθε απώλεια, πρόσβαση, κακή χρήση ή τροποποίηση των προσωπικών πληροφοριών. Όπου απαιτείται από το νόμο, θα σας ειδοποιήσουμε για τυχόν απώλεια, πρόσβαση, κακή χρήση ή αλλοίωση των Προσωπικών Δεδομένων που μπορεί να σας επηρεάσουν, ώστε να μπορείτε να λάβετε τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία των δικαιωμάτων σας. Μπορούμε να αποφασίσουμε να σας ειδοποιήσουμε μέσω ταχυδρομείου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου όπου επιτρέπεται από το νόμο.
Παρακαλούμε μην μας στείλετε τις πληροφορίες πληρωμής ή τις ευαίσθητες πληροφορίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή οποιουδήποτε μη προσδιορισμένου τομέα (π.χ. υποβολή του αριθμού της πιστωτικής σας κάρτας σε ένα πεδίο "σχόλιο"). Εάν έχετε λόγους να πιστεύετε ότι η αλληλεπίδρασή σας με εμάς δεν είναι πλέον ασφαλής (π.χ., αν νομίζετε ότι έχει θιγεί η αυθεντία οποιουδήποτε λογαριασμού μπορεί να έχετε μαζί μας), πρέπει να μας ειδοποιήσετε αμέσως για το υποτιθέμενο πρόβλημα επικοινωνώντας με τον Πελάτη μας Όπως περιγράφεται παρακάτω στην παρούσα Πολιτική. Λάβετε υπόψη ότι εάν επιλέξετε να μας ειδοποιήσετε μέσω φυσικής αλληλογραφίας, αυτό θα καθυστερήσει τον χρόνο που απαιτείται για να απαντήσουμε στο υποτιθέμενο πρόβλημα.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ
Μπορείτε πάντα να επιλέξετε ποιες προσωπικές πληροφορίες (αν υπάρχουν) επιθυμείτε να μας δώσετε. Ωστόσο, αν επιλέξετε να μην παρέχετε ορισμένες λεπτομέρειες, ορισμένες από τις εμπειρίες σας μαζί μας ενδέχεται να επηρεαστούν. Για παράδειγμα, δεν μπορούμε να κάνουμε κράτηση χωρίς όνομα και αν δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε ξενοδοχεία ή συνεργάτες με άδεια χρήσης, ενδέχεται να μην μπορούμε να σας παράσχουμε όλες ή ορισμένες υπηρεσίες κρατήσεων, άλλες υπηρεσίες ή παροχές που σχετίζονται με το πρόγραμμα συνδρομής . Ομοίως, αν δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε τις Προσωπικές σας Πληροφορίες σε άλλα τρίτα μέρη, όπως είναι οι εταίροι BWR (π.χ. αεροπορικές εταιρείες, εκδότες καρτών και άλλα τρίτα μέρη), ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να προσφέρουμε σε εσάς όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες προγράμματος προσχώρησης (π.χ., κερδίζοντας συχνά σημεία πελατών με τέτοιες εταιρείες) ή η παροχή τέτοιων υπηρεσιών μπορεί να καθυστερήσει). Θα προσπαθήσουμε να συμμορφωθούμε με το αίτημά σας το συντομότερο δυνατόν.
Σε ορισμένες δικαιοδοσίες, το απόρρητο δεδομένων ή άλλοι νόμοι ενδέχεται να απαιτούν τη λήψη της συναίνεσής σας προτού σας αποστείλουμε πληροφορίες που δεν έχετε ζητήσει συγκεκριμένα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η συγκατάθεσή σας μπορεί να είναι σιωπηρή (π.χ. όπου απαιτούνται επικοινωνίες για την εκπλήρωση των αιτημάτων σας ή / και όπου έχετε εθελοντικά δώσει πληροφορίες για χρήση από εμάς). Σε άλλες περιπτώσεις, ενδέχεται να χρειαστεί να ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας ρητά (π.χ., όταν οι πληροφορίες που συλλέγονται θεωρούνται ευαίσθητες πληροφορίες σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς).
Εάν δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να προωθήσουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας ή τρίτων, μπορείτε να εξαιρεθείτε από οποιαδήποτε ή όλες αυτές τις διαφημιστικές ανακοινώσεις ή να αποσύρετε την προηγούμενη συγκατάθεσή σας, επικοινωνώντας με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, στην ενότητα "Επικοινωνώντας μαζί μας" της παρακάτω Πολιτικής. Εάν έχετε λάβει από εσάς ένα διαφημιστικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε τέτοιου είδους μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προχωρώντας προς τα εμπρός, μπορείτε να εξαιρεθείτε χρησιμοποιώντας τη λειτουργία κατάργησης εγγραφής στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λάβατε από εμάς. Λάβετε υπόψη ότι όταν αποσυνδεθείτε από τη λήψη διαφημιστικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς, τα στοιχεία επικοινωνίας σας θα καταργηθούν και όχι θα διαγραφούν. Αυτό θα διασφαλίσει ότι η αίτησή σας θα καταγραφεί και θα διατηρηθεί, εκτός εάν παράσχετε μια μεταγενέστερη συγκατάθεση που την αντικατέστησε.
Αν έχετε λογαριασμό BWR, σας ζητάμε να υποδείξετε τις προτιμήσεις επικοινωνίας σας κατά τη στιγμή που γίνετε μέλος του προγράμματος BWR. Αφού υποδείξετε τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να τις αλλάξετε συνδέοντάς το στο λογαριασμό σας.
Λάβετε υπόψη ότι εάν κάνετε εξαίρεση, όπως περιγράφεται παραπάνω, δεν θα μπορέσουμε να καταργήσουμε τα Προσωπικά σας Στοιχεία από τις βάσεις δεδομένων των Αδειοδοτημένων Ξενοδοχείων, των συνεργατών ή άλλων τρίτων με τα οποία έχουμε ήδη μοιραστεί τα προσωπικά σας στοιχεία.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ & ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ
Το BWI μπορεί να σας επιτρέψει να αναθεωρήσετε ορισμένες Προσωπικές Πληροφορίες μέσω του Δικτυακού Τόπου ή μέσω άλλων ηλεκτρονικών μέσων. Οι πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα μέσων στο διαδίκτυο για την αναθεώρηση των Προσωπικών σας Δεδομένων είναι γενικά διαθέσιμες στην Ιστοσελίδα ή στα έντυπα που τέθηκαν για πρώτη φορά σε αυτόν τον τύπο Προσωπικών Πληροφοριών.
Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ενδέχεται να έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση, διαγραφή ή αλλαγές στις προσωπικές πληροφορίες που διατηρούμε σχετικά με εσάς και, εφόσον απαιτείται, να ζητήσουμε να ενημερώσουμε αυτές τις προσωπικές πληροφορίες που θεωρείτε ελλιπείς, ανακριβείς ή παρωχημένες. Μπορείτε επίσης να ρωτήσετε αν διατηρούμε προσωπικές πληροφορίες που σχετίζονται με εσάς. Παρόλο που η BWI θα προσπαθήσει με καλή πίστη να ανταποκριθεί στο αίτημά σας, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να παρέχουμε, να διαγράψουμε ή να αλλάξουμε τα Προσωπικά σας Στοιχεία υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Για παράδειγμα, η BWI ενδέχεται να μην μπορεί να αλλάξει, να παράσχει ή να διαγράψει προσωπικές πληροφορίες σχετικά με εσάς εάν θα επιβάλλει αδικαιολόγητη επιβάρυνση ή δαπάνη ή θα απαιτεί από το BWI να αλλάξει επίσης πληροφορίες σχετικά με άλλο άτομο. Επιπλέον, σε ορισμένες περιπτώσεις, σύμφωνα με το εφαρμοστέο δίκαιο, ενδέχεται να έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να παύσουμε να χρησιμοποιούμε προσωπικές πληροφορίες σχετικά με εσάς, με το αιτιολογικό ότι αυτές οι προσωπικές πληροφορίες αποκτήθηκαν με άδικα μέσα ή χρησιμοποιήθηκαν κατά παράβαση του νόμου. Η BWI θα ικανοποιήσει τα αιτήματα αυτά όπως απαιτείται και εντός της προθεσμίας που καθορίζεται από το εφαρμοστέο δίκαιο και, εφόσον επιτρέπεται από το νόμο, μπορεί να χρεώσει ένα κατάλληλο τέλος για την κάλυψη των εξόδων απάντησης στο αίτημά σας.
Τα αιτήματα που αναφέρονται παραπάνω πρέπει να υποβληθούν γραπτώς στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της BWI όπως εκτίθεται στην ενότητα "Επικοινωνώντας μαζί μας" της παρούσας Πολιτικής. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει το πλήρες όνομά σας, τη διεύθυνση και τον αριθμό τηλεφώνου σας και ένα αντίγραφο εγγράφου που πιστοποιεί την ταυτότητά σας (όπως ένα δελτίο ταυτότητας ή ένα διαβατήριο) ώστε να μπορέσουμε να εξακριβώσουμε την ταυτότητά σας και εάν έχουμε προσωπικές πληροφορίες σχετικά με εσάς ή σε περίπτωση πρέπει να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να λάβουμε οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες, μπορεί να χρειαστούμε να κάνουμε αυτόν τον προσδιορισμό.
ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Η BWI συλλέγει μόνο προσωπικές πληροφορίες που πιστεύει ότι είναι απαραίτητες για την εκτέλεση των υπηρεσιών που ζητάτε από την BWI και για να ασκήσει τα δικαιώματά της και να συμμορφωθεί με τις υποχρεώσεις της, όπως άλλωστε περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική. Θα διατηρούμε τα Προσωπικά σας Στοιχεία μόνο εφόσον τα χρειαζόμαστε για τους σκοπούς για τους οποίους τις συλλέγουμε ή όπως άλλως επιτρέπεται από το νόμο.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ
Ο ιστότοπος δεν απευθύνεται σε ανηλίκους (όπως ορίζονται από τον ισχύοντα νόμο) και ζητούμε όπως τα άτομα αυτά δεν παρέχουν προσωπικές πληροφορίες μέσω του ιστότοπου. Αν μάθουμε ότι έχουμε συγκεντρώσει ή έλαβε προσωπικές πληροφορίες από ανήλικο κάτω από την ηλικία των 13 ετών χωρίς επαλήθευση της γονικής συναίνεσης, θα διαγράψουμε αυτές τις πληροφορίες. Εάν πιστεύετε ότι ενδέχεται να έχουμε πληροφορίες από ή για ανηλίκους ηλικίας κάτω των 13 ετών, επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών όπως αναφέρεται στην ενότητα "Επικοινωνία με εμάς" αυτής της Πολιτικής.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ EU-US
Η BWI συμμορφώνεται με την Ασφάλεια Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων των Η.Π.Α. και την Ελβετική Ασφαλιστική Πύλη των Η.Π.Α. όπως καθορίζεται από το Υπουργείο Εμπορίου των Η.Π.Α. σχετικά με τη συλλογή, χρήση και διατήρηση προσωπικών πληροφοριών από χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από την Ελβετία. Η BWI βρίσκεται στη διαδικασία υποβολής της αυτοπιστοποίησης ότι τηρεί τις αρχές της ειδοποίησης, επιλογής, μεταβίβασης, ασφάλειας, ακεραιότητας δεδομένων, πρόσβασης και επιβολής. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα Privacy Shield και για να δείτε την πιστοποίηση του BWI μόλις το εγκρίνει το Υπουργείο Εμπορίου των Η.Π.Α., επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Http://Www.Privacyshield.Gov. Λάβετε υπόψη ότι η παραβίαση της δέσμευσης της BWI για το Privacy Shield μπορεί να διερευνηθεί από την Federal Trade Commission ή / και από το Υπουργείο Εμπορίου των Ηνωμένων Πολιτειών.
Εάν αισθάνεστε ότι η BWI έχει κακοποιήσει τα Προσωπικά σας Δεδομένα κατά παράβαση των Αρχών Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την BWI μέσω του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών με γρ

**Επιλέγοντας μίλια αερομεταφορών, οι πληροφορίες που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας Rewards θα μοιραστούν με την επιλεγμένη αεροπορική σας εταιρεία

Thank You

Thank you for enrolling in Best Western Rewards®. Your membership materials will be sent shortly.

Menu

 Greek
Menu