• Shtëpi
  • About Best Western Hotels and Resorts

Rreth Best Western® Hotele & Resorte

Me mese 70 vjet hoteleri, Best Western Hotele & Resorte eshte nje familje boterore hotelesh e vlerësuar me çmime ne mese 10 vende dhe territor qe ofron akomodime per te gjithe llojet e udhetareve.

Mysafiret mund te perzgjedhin nga 11 marka unike hotelesh: Best Western®, Best Western Plus®, Best Western Premier®, Vīb®, Glō®, Executive Residency by Best Western®, BW Premier Collection®, and BW Signature CollectionSM by Best Western; sikurse dhe ofertat eksklutive me te fundit te Best Western: SureStay® Hotel by Best Western, SureStay Plus® Hotel by Best Western and SureStay CollectionSM by Best Western. Në pronësi dhe operim të pavarur, çdo markë ka personalitetin dhe stilin e vet, por të gjithë ndajnë të njëjtin angazhim për të ofruar shërbime superiore të klientëve, vlerë të jashtëzakonshme dhe lehtësira moderne.

Zbuloni më shumë informacion rreth këtyre markave ikonë duke përfshirë informacionin mbi ekipin tonë ekzekutiv, të cilët njihen në të gjithë industrinë dhe më gjerë për udhëheqjen dhe vizionin e tyre; angazhimin tonë për të mbështetur përpjekjet lokale bamirëse në mbarë botën; dhe informacion për zhvilluesit e interesuar për të shtuar një hotel Best Western në portofolin e tyre.

Udheheqja

Udheheqja


Njihuni me udheheqesite tane

Shtypi & Media

Shtypi & Media


Me shume informacion

Përparime Të Shpejta Nga Një Markë Ikonë

Best Western® Hotels and Resorts po feston fitimin disa çmime prestigjioze së fundmi duke përfshirë këtu Business Travel News duke e quajtur Plus® and Best Western® numri nje markë e sipërme të mesme të çmimeve dhe të çmimit të mesëm, shtate cmime te arta Dynatrace Best of the Web, nëntë cmime radhazi AAA®/CAA® Hotel Partner of the Year. Best Western Rewards® gjithashtu fitoi çmime të larta nga U.S. News & World Report dhe vendosi nje rekord te ri per numrin e hotele qe fituan cmimin e TripAdvisor® per Certificate of Excellence.

Udheheqja

Udheheqja


Njihuni me udheheqesite tane

Shtypi & Media

Shtypi & Media


Me shume informacion

Menu

 Albanian
Menu