Avantazhi i Biznesit Business Advantage

Avantazhi i Biznesit Business Advantage

 

bestwestern business advantage

 

 

Mësoni më shumë

Për më shumë informacion mbi Advantagein e Biznesit Best Western:

Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Call:  1-855-504-1079

 

 

Best Western Business Advantage® është projektuar për bizneset e vogla dhe të mesme që ofrojnë

 

Përfitimet e anëtarëve të Best Western Business Advantage

Çmimi: Norma e Anëtarësimit Special

  • Bizneset e regjistruara marrin një zbritje prej 10% në Best Western Hotels & Resorts.


Njohja: Niveli Automatik i Anëtarësimit në Elitë

  • Pronari i biznesit dhe punonjësit janë përmirësuar në një nivel të elitës në programin shpërblime Best Western Rewards®
     

Shpërblime: Pikë bonus dhe privilegje të fituara për çdo qëndrim

  • Pronarët e bizneseve ose llogarive fitojnë 10% më shumë pikë bonus se sa qëndrimet e punonjësve të tyre, të cilat pastaj mund të përdoren për qëndrime të ardhshme biznesi ose më shumë
  • Një abonim vjetor falas për Tripit Pro, organizatori i udhëtimit"all-in-one"
  • Regjistrim falas në Avis Preferred® për të shpejtuar procesin e marrjes së makinave
  • 24/7 qasje në llogarinë online
  • Oferta ekskluzive

Menu

 Albanian
Menu