Earn Rewards

Earn Rewards

Shperbleni veten tuaj,ju e meritoni !

Beni gati cantat dhe planifikoni udhetimin tuaj te rradhes. Programi yne Best Western Rewards® loyalty ben te mundur qe te fitoni pike shume lehte. Perdorini piket tuaja jo vetem per te perfituar nete falas ne hotel,mallra,por dhe me teper.

Partneret tane te preferuar

Programi i shpreblimit nepermjet pikeve I Best Western si dhe parneriteti te gjere br/>me hotele dhe vende te ndryshme ju siguron ulje jo vetem ne Europe por dhe ne USA e Kanada.

aaa discount rewards 300 1

aarp discounts 300 1

caa discounts 300 1

harley davidson 300 1

Preferred Programs

business advantage

Best Western Business
Advantage®

 

military service rewards bw 1

Best Western Service
Rewards®

 

Perfitoni me shume pike me blerjet e perditshme


premium mastercard 8 2016 600px 1

Shtetasit me banim ne Amerike

Fitoni deri ne 4 net falas me piket shtese dhe merrni menjehere statusin Platinium me Best Western Rewards® Premium MasterCard®.

rewards mastercard ca1 1

Shtetasit me banim ne Kanada

Fitoni pike nga shperblimet e BW duke bere blerje dhe transferta, si dhe perfitoni Statusin e arte qe me blerjen e pare.

diners club card 9 2016

Diners Club

Banuesit ne USA dhe Kanada fitojne me teper nga programet e shperblimit te DC Dhe nga programet e shperblimit te BW. nepermjet cmimeve fituese nga Karta Diners Clubs perfitojen dhe pike me sistemin e pikeve nga Best Western Rewards® points.


Me shume menyra per te fituar

Oferta nga partneret

Akomodimet ne hotele jane menyra per e mire per te fituar pike. Por menyra te tjetera per te fituar pike shume shpejt eshte duke filluar qe nga pazari juaj i perditshem dhe deri tek ofertat e ndryshme dhe ekskluzive qe partneret tane te linjave ajrore ose makinave me qira ofrojne,

 

Oferta speciale vetem per aneteret.

Anetaret e grupit qe perfitijn nga sperblimet e BW mund te perzgjidhenper oferta te vecanta ne mbare boten ,duke bere te mundur qe te fitoni shperblime menjehere. kane te drejten te gezojne oferta ekskluzive duke ju ofruar mundesi qe te perfitojne çmime te menjehershme.
Jeni anetar ? Hyni ne faqen dhe shikoni te gjitha ofertat e vlefshme
Nuk jeni anetar ?

 

Menu

 Albanian
Menu