PERQASJE STATUSI

PERQASJE STATUSI

status match no catch

 
 

Me statusin e perqasjes ne do te perqasim statusin tuaj Elite me cdo hotel tjeter pa pagese.

Per te perqasur statusin tuaj Elite ne cdo program tjeter,shkarko formularin i cili tregon vertetesine e statusit Elite me cdo hotel tjeter dhe per te tjerat do te kujdesemi ne

Status Match Form (English) 

Status Match Form (French) 

Questions? Call us at : 1-800-444-7646

 

 

Rregjistrohuni falas

Me shume hotele ne shume vende ju do te keni me shume mundesi dhe me shume mundesi te fitoni pike. 

Te drejtat dhe detyrimet

Oferta eshte e hapur per aneteret ekzistues por dhe per anetare te rinj te kartes shperbluese BW. Anetaret te cilet duan te fitojne me shume me anetaresimin ne statusi elitar anetaresim ne nje nivel te barabarte me/po jo me te larte se statusi i tyre aktual elitar ne nje program tjeter besnikerie te ofruar nga nje hotel tjeter konkurues

Programi Konkurenca besnike.

Per te plotesuar oferten anetaret duhen te plotesojne formularin qe gjendet ne faqen www.bestwestern.com dhe ta dergojne ate tek Best Western International, Inc. Nepermjet metodave te shpjeguara. Sic sqarohet dhe ne formularin oferte ,anetaret duhet te sigurojne prova per programin konkurenca besnike/statusi elitarne nje nga format e meposhtme :

Kopje te deklerates se statusit te programit konkurenca besnike, statusin dhe nivelin.

Kopje te kartes se statusit te programit konkurenca besnike, statusin dhe nivelin

Nese  anetaret kane paqartesi rreth kesaj oferte ata duhet te kontaktojne sherbimin e kliententit Best Western International, Inc nepermjet telefonit  800-444-7646 ose me e-mail tek STATUSMATCH@BESTWESTERN.COM

Best Western International, Inc do te vendose ekuivalentin e shperblimit per anetaresimin ne statusin elitar statu sky qe do te perputhet me statusin dhe nivelin aktual te  anetarit ne programin e konkurences besnike. Kjo do te bazohet ne nje rishikim te numrit te neteve , statusit dhe pikeve ne menyre qe krahasohen me statusin elitar

Nivelet e shperblimit per statusin elitar jane :

Statusi Elite Flori fituar pas qendrimit per 10 neteve,7 neteve ne hotel me 2 yje,ose 10.000 pike ne hotel me 3 yje, gjate nje viti kalendarik.

Statusi Elite Platinium fituar pas qendrimit per 15 nete,10 neteve ose 15 .000 pike perfituar gjate nje viti kalendarik.

Statusi Diamand fituar pas qendrimit 30 nete,20 nete, ose 30.000 pike gjate nje viti kalendarik.

Statusi Diamond select fituar pas qendrimit 50 nete,40 nete ose 50.000 gjate nje viti kalendarik.

Ketu nuk mund te perfitohet  statusi Diamond.

Nje karte shperblimi me statusin Elite do ju dergohet ne adresen e dhene me e-mail ne profilin tuaj brenda 4-6 javesh pas perditesimit.

Nje eligible stay ne kete oferte do te thote çdo qendrim(p.sh.nje ose me shume nete qendrimi i njepasnjeshem ne te njejtin hotel BW) me perjashtim te qendrime, rezervimet e te cilave jane bere online nga agjensi udhetimi,nje qendrim rezervimi i te cilit eshte bere nga nje operator turistik dhe nje qendrim qe eshte rezervuar me nje çmim special(per me teper shiko rregullat ne programin e shperblimeve . Vetem 1 rregistrim/largim lejohet  per eligible stay

Shperblimi me pike i BW ne kete oferte eshte percaktuar si pike qe vjen vetem nga nje qendrim i percaktuar por qe perjashton piket me bonus (shiko rregllat e programit te shperblimit BW per  definicionin e sakte te ketyre termave.

 

 

Menu

 Albanian
Menu