Partnerët e Udhëtimit

Partnerët e Udhëtimit

Partnerët e Udhëtimit

Nëse jeni duke udhëtuar me makinë ose avion, për kohën e lirë ose për biznes, fitoni edhe më shumë pikë me Best Western Rewards®.

Kur po kërkoni të fitoni më shumë pikë ose kilometra në makinën tuaj të preferuar, të linjave ajrore ose pazar, vini në burim - Shpërblime më të mira në botë. Ju tashmë fitoni netë të lira në rezervime të kualifikuara çdo ditë, por imagjinoni sa mund të fitoni çiftëzimin me ofertën tonë ekskluzive të partnerit.


 

Partneret e Marrjes se Makinave

Ka të bëjë gjithnjë me komoditetin dhe komoditetin. Marr me qira një makinë që i përshtatet nevojave tuaja të udhëtimit dhe të fitoni të mëdha me këto oferta speciale.

avis

Gëzoni deri në 25% të normave bazë me Avis® në vendet pjesëmarrëse. Plus, do të fitosh 1.000 pikë çdo makinë me qira.

Avis Makina me Qera

budget car rental

Goditi rrugën për aventura. Fitoni 1.000 pikë në çdo qiratë në vendet pjesëmarrëse të Buxhetit ® dhe kurseni deri në 25% në normat bazë të buxhetit.

Makina për Qira Buxhetore

 


Partnerët e Airline

Me partneritete anembanë globit, mund të udhëtoni në pothuajse çdo prej 4,200 hoteleve në më shumë se 100 shtete të botës. Shpërblimet e Airline / Partner nuk janë në dispozicion në të gjitha klubet e shpërblimeve Best Western, kontrolloni rajonin tuaj për termat dhe kushtet.

Aeroflot Bonus
Earn 500 miles
Aeroflot®
Aeroplan
Earn 250 miles
Aeroplan®
Aeroplan
Earn 500 miles
Air Berlin
Air Miles
Earn 20 reward miles
Air Miles®
Alitalia Millemiglia
Earn 500 miles1
Alitalia MilleMiglia
Asiana Airlines

Earn 250 miles
Asiana Club
China Southern Air
Earn 250 miles
China Southern Sky Pearl Club
Club Premier Aeromexico

Earn 400 kilometers
Club Premier
Ok Plus Czech
Earn 500 miles2
Czech Airlines OK Plus
Deutsche Bahn 1
Earn 250 miles
Deutsche Bahn
hainan-airlines

Earn 250 miles
Hainan Airlines
Lifemiles
Earn 250 miles
Life Miles
lufthansa-miles-more


Earn 500 miles
Lufthansa Miles & More
Multiplus
Earn 250 miles
MultiPlus
payback


Earn 250 miles
Payback
Sas
Earn 250 miles
SAS Euro Bonus
south-african-airways


Earn 500 miles
SAA Voyager
United Mileageplus
Earn 250 miles
United Mileage Plus
virgin-atlantic

 

1500 milje bonus për fluturimet në Itali dhe San Marino, 250 kilometra bonus për të gjitha rajonet e tjera.

2500 milje bonus për fluturime në Republikën Çeke, Austri, Sllovaki, Slloveni, Serbi, Mal të Zi, Hungari dhe Kroaci. 250 kilometra bonus për të gjitha rajonet e tjera.

Menu

 Albanian
Menu