Sherbimin ndaj Klientit

Sherbimin ndaj Klientit

Kujdesi Ndaj Klienetit të Best Western

Best Western është i përkushtuar t'ju ofrojë përvojën më të mirë të mundshme të udhëtimit. Ne veprojmë në një industri të ndërtuar mbi besimin dhe kënaqësinë klienteve. Kjo mund të arrihet vetëm përmes komunikimit dhe mbështetjes me përvojë. Shikoni pyetjet më të shpeshta të bëra për përgjigje në zgjidhjet e zakonshme ose na kontaktoni me telefon 24 orë në ditë, 7 ditë në javë.

 

res worldwide reservation center

Zyrat e Rezervimit në Mbarë Botën

Bëni rezervime dhe kërkoni ndihmë të mëtejshme nëpërmjet këtyre numrave.


res bwr faqs

Pyetjete të Bëra Shpesh

Gjeni zgjidhje për pyetjet më të zakonshme këtu.

 
 

Shperblimet nga Best Western

res bwr customer service center

Anetaret e Shperbimeve perfitojne mbeshteje V.I.P
dhe numrin e tyre te telefonit.

res bwr faqs 1

Keni nje pyetje?
Lexoni PSHB dhe gjeni pergjigjet.

cs missing points icon

Po humbisni pike nga llogaria juaj?
re you missing points from your account? Ne mund t’ju ndihmojme!

 

cs lost password icon

Keni harruar fjalëkalimin tuaj?
Zgjidh linkun më poshtë për të rivendosur fjalekalimin.

res bwr tcs

Termat dhe Kushtet e
Programit te Shperblimeve Best Western.

Menu

 Albanian
Menu