PMSH

PMSH

Më poshtë, ju lutemi gjeni përgjigje për disa nga pyetjet më të shpeshta. Nëse keni nevojë për ndihmë të mëtejshme, ju lutemi na kontaktoni BEST WESTERN REWARDS® SERVICE CENTER.

Rreth Best Western Rewards

SI MUND TE BASHKOHESH WESTERN REWARDS?

Te bashkohesh eshte e lehte. RREGJISTROHU NE BEST WESTERN REWARDS dhe filloni te fironi pike qe sot!

A KA NJE TARIFE PER TU BASHKUAR BEST WESTERN REWARDS?

Te bashkohesh eshte e lehte. RREGJISTROHU NE BEST WESTERN REWARDS dhe filloni te fironi pike qe sot!

KU MUND TA FRESKOJ INFORMACIONIN TIM PERSONAL (ADDRESEN, NUMRIN E TELEFONIT DHE ADRESEN E EMAILIT)?

Mund të ndryshoni ose përditësoni informacionin tuaj në internet në çdo kohë duke telefonuar 1-800-237-8483.

SI MUND TA NIS TE DREJTEN E LLOGARISE ONLINE?

Nëse keni një numër të anëtarësimit, por nuk keni qasje në llogarinë në internet, ju lutemi kontaktoni Shërbimin e Klientit të Shpërblimeve Best Western nga TELEFONI për të krijuar llogarinë tuaj në internet. Nëse më parë keni dhënë një email për të bërë një email, ju lutemi, klikoni NDIHME FJALEKALIMI, që të keni email-in tuaj me fjalëkalim. Nëse tashmë jeni anëtar, mos krijoni një llogari të re pasi do të krijojë një llogari të dyfishte.

SI MUND TA KONTROLLOJ BALANCEN NE LLOGARINE TIME?

Ju mund të aksesoni informacionin tuaj të përditësuar të llogarisë duke përfshirë qëndrimet dhe bilancin e llogarisë, në çdo kohë, duke hyrë brenda llogarine e BEST WESTERN REWARDS .

A SKADOJNE NDONJEHERE SHPREBLIMET E MIA BEST WESTERN REWARDS ?

Piket Best Western Rewards nuk skadojnë për anëtarët e klubit të Amerikës së Veriut, që përfshin anëtarët që banojnë në Amerikën Veriore, Qendrore dhe Jugore, Azinë dhe Afrikën e Jugut. Pikat mund të përfundojnë për anëtarët që banojnë në vende të tjera që nuk janë përmendur më lart. Ju letmi kontaktoni qendren e KUJDESIT me te afert BEST WESTERN REWARDS CUSTOMER me teper informacion.

SI MUND TE PRORSIS NJE ZEVENDESIM TE KARTES SE ANETARESISE SE BEST WESTERN REWARDS?

futu në llogarinë tuaj dhe klikoni mbi "Karte Anëtaresie e Re" ose "Zevendesim Karte". Një kartë e re do t'ju dërgohet, zakonisht në më pak se dy javë.

SA KOHE ME DUHET TE PRES PER TE MARRE KARTEM TIME BEST WESTERN REWARDS PASI JAM RREGJISTRUAR?

Nëse keni qenë të regjistruar në një nga pronat tona më të mira perëndimore, kartela juaj e anëtarësimit do të arrijë brenda 2-3 javë pasi të jeni regjistruar. Nëse jeni regjistruar në internet, karta juaj nuk do të dërgohet në postë deri derisa të mbërrijë qëndrimi juaj i parë në llogarinë tuaj. Sidoqoftë, ju do te keni numrin tuaj te anatearesise Best Western Rewards® keshtu qe ju mund te filloni te perdorni llogarine tuaj menjehere. MBANI MEND,  gjithnjë jepni numrin tuaj të Best Western Rewards® në secilin hotel që qëndroni në, në mënyrë që të mund të merrni të gjitha përfitimet e dobishme nga programi Best Western® Rewards®.

KU MUND TË MËSOJ MË SHUMË RRETH BEST WESTERN REWARDS?

Mesoni me shume rreth programit BEST WESTERN'S FREE REWARDS që ju jep më shumë pikë, dhe privilegje më të mira!

A MUND TË SHTOJNË NJË PERSON TË TJETER NË LLOGARINË TIME?

Jo. Secila llogari anëtarësimi Best Western Rewards është në pronësi unike nga secili anëtar.

A MUND TË KRIJOJ NJE LLOGARI SHPERBLYESE PËR AKTIVITETIN TIM?

Best Western Business Advantage është projektuar për biznese të vogla dhe të mesme, duke ofruar vlerë superiore, njohje dhe shpërblime me çdo qëndrim të hotelit Best Western. Business Advantage Anëtarët marrin: 10% zbritje më të mirë në dispozicion për çdo qëndrim Statusi automatik i elitës në Best Western Rewards®, Programi i shpërblimeve FALAS të Best Western Diamond për pronarin e kompanisë Gold për të gjithë punonjësit e tjerë të kompanisë Exclusive Perks PLUS, kompania fiton 10% nga ajo qe udhëtarët e kompanisë fitojnë nga qëndrimet e tyre, të cilat pastaj mund të përdoren në diskrecionin e kompanisë! Mësoni më shumë rreth Best Western Business Advantage dhe RREGJISTROHU SOT!

Fitimi i Best Western Rewards

SI MUND TË FITOJ PIKE NGA BEST WESTERN REWARDS?

Anëtarët Best Western Rewards fitojnë 10 pikë për çdo dollar amerikan të shpenzuar (ose ekuivalentin për monedhat e tjera), në tarifen e tyre të dhomës duke përfshirë TVSH-në në zona të caktuara jashtë Shteteve të Bashkuara, por duke përjashtuar shumat e paguara për tatimin jashtë TVSH-së dhe ekstrat. Norma e paguar duhet të jetë një normë kualifikuese për të marrë pikë shpërblimi ose shpërblime ajrore / partnere. Anëtarët më të mirë të shpërblimeve mund të marrin pikat duke blerë dhe konvertuar piket nga programet e tjera të shpërblimeve ose duke përdorur shërbime nga partnerët tanë të preferuar. (Pikët dhe rregullat e fitimit mund të ndryshojnë nga partneri).

A DUHET TE BEJ REZERVIME QE TE FITOJ PIKE OSE MILJE, APOUNE MUND TE REZERVOJ DIREKT ME HOTELIN ?

Rezervimet janë gjithmonë të rekomanduara, por ju nuk keni nevojë për të fituar shpërblime për qëndrime. Thjesht i thoni stafit të recepsionit se do të dëshironit të shtoni numrin tuaj të Best Western Rewards në rezervimin tuaj dhe shpërblimet tuaja do të kreditohen në llogarinë tuaj brenda 3 ditëve nga largimi.

A MUND TE FITOJ PIKE BEST WESTERN REWARDS PER REZERVIMET E KRYERA ON LINE?

Po, thjesht hyni në llogarinë tuaj Best Western Rewards dhe kryeni rezervimin tuaj. Siguroheni që të kene kredituar shumën e duhur të pikëve ose shpërblimeve ajrore / partnere për qëndrimin tuaj; ju lutemi të paraqisni karten tuaj Best Western Rewards në regjistrimin në hotel.Nuk jeni anetar? RREGJISTROHU NE BEST WESTERN REWARDS sot!

A DO TI MARR PIKAT NËSE PAGUANI QËNDRIMIN ME NJË BEST BEST WESTERN TRAVEL CARD®?

Po, do të fitoni pikë ose shpërblime shpërblime ajrore / partnere kur të paguani me një kartë të udhëtimit Best Western për aq kohë sa qëndroni në një normë kualifikuese.

SI MUND TE FITOJ SHPERBLESA AJRORE?

Ju mund të zgjidhni të merrni çmime me linjë ajrore / partner me një numër të partnerëve tanë global të linjës ajrore. Për të fituar linjë ajrore / partnere me një nga këta partnerë, zgjidhni një linjë ajrore si preferencën tuaj të fitimit dhe përfshini numrin tuaj të shpeshtë të fletëpalosjeve në profilin tuaj të llogarisë.

Ju mund të ndryshoni preferencën tuaj të fitimit në internet në çdo kohë duke HYRE në llogarinë tuaj Best Western Rewards.

MUND TE PERFITOJ CMIME LINJE AJRORE DHE PIKE BEST WESTERN REWARDS GJATE NJE QENDRIMI?

Hotelet Best Western nuk janë të detyruara të japin të dyja pike dhe shpërblimet ajrore / partnere për të njëjtën qëndrim. Preferenca juaj e caktuar e fitimit (piket ose shpërblimet e linjave ajrore / partnerëve) do të kreditohet në përputhje me rrethanat për çdo qëndrim. Ju mund të ndryshoni preferencën tuaj të fituar duke HYRJE në llogarinë tuaj më të mirë të shpërblimeve.

Nëse rezervoj më shumë se një dhomë në një Best Western për të njëjtën natë, a do të fitoj pikë ose shpërblime linje ajrore / partner për çdo dhomë?

Hotelet Best Western janë të detyruara të lëshojnë pikë ose shpërblime ajrore / partnere për deri në dhjetë dhoma të rezervuara nga i njëjti anëtar për të njëjtën natë me kusht që anëtari të paguajë për dhoma me një normë kualifikuese.

SA KOHE MERR QE PIKET OSE CMIMET E LINJAVE AJRORE / PARTNERE TE SHQFEN NE LLOGARINE TIME?

Ju lutemi të lejoni deri në 7 ditë për piket ose cmimet  per linjat ajrore për tu postuar në llogarinë tuaj. Cmimet e linjës ajrore ose partnere mund të kërkojnë deri në dy cikle deklarimi për t'u shfaqur në llogarinë tuaj partnere. Sigurohuni që të tregoni kartën tuaj gjatë rregjistrimit për të ndihmuar në përshpejtimin e postimit të pikeve Best Western Rewards® ose cmimeve ajrore / partnerësh. Nëse keni qëndruar në një Best Western dhe dëshironi të pyesni për pikat e humbura ose shpërblimet e linjave ajrore / partnere, plotësoni këtë formular dhe ekipi i Shërbimit ndaj Klientit do t'ju ndihmojë.

** Për qëndrime ndërkombëtare, për të postuar qëndrimin tuaj kërkoheni që të postoni ose të faksoni një kopje të biletës tuaj të hotelit ose faturen. **

Mail: PO Box 42007, Phoenix AZ, 85080
Fax: 623-780-6988

CFARE DUHET TE BEJ NESE ME MUNGOJNE PIKE OSE CMIME AJARORE NGA NJE QENDRIME I MEPARSHEM ?

Nëse keni dhënë kartën tuaj të Best Western Rewards ose numrin e anëtarësimit në kohën e qendrimit me Best Western, ju lutem të lejoni të paktën 7 ditë për pikët ose milje ajrore të postuara në llogarinë tuaj.

Nëse keni kaluar më shumë se 7 ditë nga data e nisjes dhe pikat ose shpërblimet e linjave ajrore / partnere nuk janë postuar në llogarinë tuaj, hyni në llogarinë tuaj dhe plotësoni pikat e humbura ose kërkesën për mospërputhje të cmimeve të linjes ajroret / partnerit dhe do të merrni ndihmë në marrjen kredi për ate qendrim. Për anëtarët e rinj, kreditimi do të pranohet për çdo shpërblim kualitativ të shpërblimeve më të mira që do të ndodhin brenda 30 ditëve para regjistrimit në Program.

JU LUTEM SHËNIM: Qëndrimet per te cilat kane kaluar mbi 6 muaj nuk mund të rishikohet për pikë ose shpërblime ajrore / partner. Best Western vetëm ka informacion mbi dosjen për rezervimet e bëra përmes www.bestwestern.com ose një nga qendrat tona të rezervimit në mbarë botën.

Nëse qëndrimi juaj i hotelit është bërë në një mënyrë tjetër, ju lutem dërgoni me postë ose faks një kopje të Pika të Zhdukur të Plotësuara ose Kërkesë për Mospërputhje të Shpërblimeve Rimbursuese të Aeroplanit / Partnerit (duke përfshirë numrin tuaj anësor të anijes) dhe një kopje të faturës së hotelit tuaj të specifikuar në:

Best Western Rewards
Points Desk
P.O. Box 42007
Phoenix, AZ 85080-2007
Fax: 623-780-6988

I MUND TE BELJ PIKE BEST WESTERN REWARDS?

Po. Anetaret Best Western Rewards mund the blejne 1,000 points per $10 (nje maksimum prej 20,000 pikesh per transaksion rezidentet ne SHBA dhe Kanada vetem.)

Pagesa me Best Western Rewards

PER CFARE MUND TI PERDOR PIKET E MIA BEST WESTERN REWARDS ?

Pikat Bast Western Rewards mund të përdoren për një shumëllojshmëri çmimesh, duke përfshirë edhe netë qendrimi falas pa data te bllokuara rezervimesh, Best Western Travel Card, karta gazi, ngrënien, pazaret dhe kartat e dhurata argëtuese, shpërblimet ajrore dhe më shumë.

CFARE ESHTE BEST WESTERN TRAVEL CARD?

Best Western TRAVEL CARD is Kjo ju lejon të përshtatni më shumë se 4.000 hotele në mbi 100 vende dhe territore në portofolin tuaj! Karta e udhëtimit pranohet në të gjitha pronat e Best Western në mbarë botën, ato kurrë nuk skadojnë, dhe bëjnë një dhuratë të madhe për dikë të veçantë. Eksploroni botën me një kartë të përshtatshme!

SA KOHE MERR PER TE MARRE SHPERBLIMET E MIA?

Ju lutemi të lejoni deri në 2 ditë pune për dërgimin e kartave virtuale dhuratë. Kartat e dhurata të rregullta mund të kërkojnë deri në 3 javë pasi të jetë vendosur porosia. Për mallra, lutjet për të lëshuar deri në 5 javë për dorëzim.

SHËNIM : Vetëm urdhëresat e mallrave kërkojnë një adresë fizike.

A MUND TA PERSHPEJTOJ GIFT CARD TIME?

Në këtë kohë ne nuk ofrojmë aftësinë për të kërkuar dërgim ose përpunim të përshpejtuar.

A MUND TE TRANSFEROJ PIKE NE NJE LLOGARI TJETER BEST WESTERN REWARDS?

Po. Pikat mund të transferohen në mes të llogarive që ndajnë të njëjtin adresë fizike. Për të rregulluar një transferim pikë, ju lutem kontaktoni ekipin tone te Best Western Rewards sherbimit ndaj klienetit

JAM DISA PIKE LARG NGA NJE CMIM, CFARE MUND TE BEJ?

Nëse jeni vetëm disa pika larg nga një çmim, mund të blini shumën e mbetur të pikave (1,000 pikë për $ 10, deri në maksimum prej 10,000 pikësh për transaksion) për të qenë të kualifikuar për çmimin. Për të proceduar me kërkesën tuaj, ju lutemi kontaktoni ekipin tone SHERBIMIT NDAJ KLIENTIT TE BEST WESTERN REWARDS.

A KA NDONJE KUFIZIM SE KU MUND TE SHPENZOJ PIKET E MIA PER QENDRIME NE HOTELE?

Ju mund të shpenzoni pikat tuaja për qëndrime hotelesh në të gjithë botën në mbi 80 vende të ndryshme. Netë falas variojnë nga 8,000 në 36,000 pikë, varësisht nga lloji i pronësisë dhe vendndodhja. Anëtarët e Best Western Rewards duhet të kenë numrin e duhur të pikëve për të përfunduar një natë të lirë bazuar në nivelin individual të nivelit të hotelit. Kërkoni hotele duke përdorur pikat më të mira të shpërblimeve tuaja në internet. Nëse nuk keni shumën e kërkuar të pikëve për qëndrimin pas mbërritjes, do t'ju kërkohet të paguani normën mbizotëruese.

A KA DATA TE MBYLLURA PER TE PERDORUR CMIMET PER NETE FALAS?

Nete Qendrimi Falas janë plotësisht të transferueshme dhe mund të përdoren në çdo njesi akomoduese me markë Best Western në Azi, Australi, Evropë, Amerikë Qendrore, Amerikën e Veriut dhe Amerikën e Jugut që pranon vlerën pikësore të caktuar me natën e dhomës së lirë, disponueshmërinë e dhomave, gjë që mund të kufizojë disponueshmërinë e dhomave të ofruara në hotelet Best Western. Kërkoni hotele duke përdorur piket tuaja Best Western Rewards në internet.

Menu

 Albanian
Menu