Qendra e Shërbimit për Klientin

Qendra e Shërbimit për Klientin

Nëse dëshironi të komentoni për qëndrimin tuaj të fundit ose merrni përgjigje për pyetjet tuaja në lidhje me zinxhirin Best Western International, mos hezitoni të na kontaktoni. Për çdo ndryshim ose anulim, telefononi 1-800-564-2515 ose vizitoni faqen e rezervimeve për të rikthyer rezervimin tuaj. Ndryshimet / anulimet nuk mund të redaktohen me anë të postës elektronike.

Qendra e Shperblimeve Best Western®  

Pyetjet e bëra shpesh

DUA TE NDRYSHIMET OSE PERJUAR NJË LIBRIN 

Për të ndryshuar ose anuluar një rezervë brenda afatit të anulimit, ju lutemi vizitoni faqen e rezervimit. 

 

KONTAKTONI ZYRA JUAJ PRANIMI 

Këtu mund të gjeni një listë të zyrave tona zyrat e rezervimeve në mbarë botën. Ju mund të bëni rezervime dhe të kërkoni më shumë informacion nëpërmjet këtyre numrave 24 orë në ditë çdo ditë.

 

KËRKON PYETJE

Akuzat mund të jenë të zbatueshme. Kontaktimi direkt i hotelit mund të përshpejtojë procesin e kërkesës. GJENI KETU për informacion rreth hoteleve.

 

PYETJE PËRDORIMET BEST WESTERN® 

Për pyetje në lidhje me llogarinë tuaj Best Western Rewards® duke përfshirë si të fitojë ose të shpengojë pikat,  ju lutem shkoni tek Qendra e Sherbimeve Shperblimi Best Western®.

Menu

 Albanian
Menu