EXECUTIVE RESIDENCY℠

EXECUTIVE RESIDENCY℠
  • 1 natë

Update

Rri si ne shtepine tende


Kryesia Ekzekutive nga Best Western

Ne e dimë që udhëtojmë për biznesin që mund të përdoret. Kjo është arsyeja pse ekspozimi i përsosur nga Best Western ofron udhëtarëve të biznesit kombinimin perfekt të hotelit dhe shtëpisë.

Studios dhe apartamente janë të dizenjuara mendërisht dhe ofrojnë hapësirë për gjumë, ngrënie, punë dhe relaksim. Një aneks kuzhine e pajisur mirë përfshin një kazan, lavaman, mikrovalë dhe frigorifer duke lejuar lirinë për të përgatitur çokollatat. Internet falas me shpejtësi të lartë ndihmojnë në lidhje me zyrën ose familjen.

Shume EkzekutivResidenca e hoteleve ofron nje sherbim ushqimesh dhe pije si dhe shume hapesire per te lene pas nje dite te gjate.

Kur punoni ose planifikoni që të jeni larguar nga shtëpia për një periudhë të zgjatur kohe apo edhe një natë, zgjidhni të qëndroni në Kryesinë Ekzekutive nga Best Western.

Suites projektuar me të gjallë, duke punuar, dhe duke luajtur në mendje.

Anketa e Lajmeve të Biznesit të Biznesit

executive residency logo 450

Amenities dhe FeaturesAvailable në hotelet më të mirë Western Plus :

  • Studios dhe suita të dizajnuara për qëndrime më të gjata
  • Aneks kuzhine me ambalazh, lavaman, mikrovalë dhe frigorifer
  • Internet falas me shpejtësi të lartë
  • Zonat e dedikuara për gjumë, ngrënie, punë dhe relaksim
  • Hapësira të gjelbra në natyrë për t'u lidhur me natyrën


61096 alberta canada bwexecutive lobby
61096 canada bwexecutive room
Përshtatjet dhe shërbimet mund të përdoren në individualhotelsworldwide. Përshtypjet individuale të hoteleve për një plotësim të lehtësive dhe shërbimeve.

Menu

 Albanian
Menu