Mëngjesi at best perëndimore

Mëngjesi at best perëndimore

Rise & ShineWith Mëngjesi në Best Western Hotels & Resorts

Ç'farëdo dite, varietetet e mëngjesit më të mirë të Western-it, të përdorura me flavors vendasë. Goditi rrugën me shërbimin tuaj "Grab & Go" ose përshtatuni me stacionet mëngjes "BuildYourOwn". Ne jemi të kënaqur për të siguruar zgjedhje për dijet e kufizuara ose për të kërkuar mundësi të shëndetshme.

Vetëm mënyra që ju dëshironi

Në Best Western Hotels & Resorts, të niseni të shtunën me një mëngjes të ngrohtë. Çdo mëngjes, shijoni kafe të nxehtë, një përzgjedhje të assortedteas ose lëngje, dhe të gjitha aromat e preferuarat rajonale të mëngjesit. Nëse ju preferoni të shijoni ose të shijoni, këto ditë filluan të prodhojnë këto mëngjes :

  • Një shumëllojshmëri e bukës së freskët të mëngjesit, muffins dhe pasta.
  • Një përzgjedhje e popullarizuar dhe bollgur.
  • Një shumëllojshmëri e opsioneve të mëngjesit të nxehtë, duke përfshirë dolli frëngjisht, waffles ose pancakes..
  • Manyhotels shërbejnë vezë të nxehtë, si dhe një përzgjedhje të mishit mëngjes. **

 

breakfast image 4

"BuildYourOwn" Mëngjesi

Krijoni një mëngjes përvojën tuaj me opsionet e reja të "BuildYourOwn" ‡ Zgjidhni një ose më shumë zgjedhje më poshtë dhe përshtatni pjatën me një përzgjedhje të shijshme të grimcave Në dispozicion në hotel nëpër Shtetet e Bashkuara dhe Kanada, zgjedhjet përfshijnë :

healthy breakfast options.1

Në The HealthySide

Për ata që janë të kufizuar ose kërkojnë mundësi të shëndetshme, Best Western është i kënaqur që të ofrojë :

  • gluten-friendlychoices
  • Mundësitë jo-dairymilk
  • Periudha e frutave
  • Një përzgjedhje e kosit

grab n go

Grab And Go Shërbimi

Me ngut? Shërbimi ynë "Grab And Go" shfrytëzohet me një shishe me ujë, fruta të freskëta dhe një bar mëngjes.

Nëse jeni në pushime dhe planifikoni adventurat e ditës gjatë mëngjesit ose në biznes dhe gara në një takim të madh, Best Western Hotels & Resorts do të ndihmoni të dilni nga dera me energji për të pasur një ditë të këndshme.

* Mëngjesi është i disponueshëm pa pagesë në shumicën e hoteleve tona. Është në hotelin e hotelit për të ofruar mëngjesin në restorantet në dispozicion në vend, akuzat willapply.

** Selectionswillvary nga hoteli. Opsionet e menysë specifike do të jenë të përditësuara dhe nuk mund të jenë të disponueshme në të gjitha hotelet.

‡ Në dispozicion në hotel nëpër Shtetet e Bashkuara dhe Kanada.

Menu

 Albanian
Menu