PSE LIBRI DIREKT

PSE LIBRI DIREKT

Libri sot dhe përfitoni nga këto përfitime:

lowrateguarantee-icon

Garancia me Normë të Ulët

Nëse gjeni një normë të publikuar në internet që është më e ulët se ajo që është botuar në bestwestern.com, ne do të respektojmë normën më të ulët dhe do t'ju dërgojmë një kartë më të mirë Western® Travel USD $ 100.

Build Your Own Breakfast

Mëngjesi - Vetëm mënyra që ju dëshironi

Duke kërkuar për një pickim të shpejtë si dara juaj nga dera, ose ju pëlqen të karburantit me një mëngjes të plotë në mëngjes? Nga opsionet tona "Grab and Go" për zgjedhjet tona të mëngjesit
* krijoni mëngjesin që dëshironi në stacionet tona të "përshtatshëm" të "ndërtuar".

Free WiFi

Internet falas me shpejtësi të lartë

Të gjitha hotelet tona ofrojnë shërbim falas me internet me shpejtësi të lartë në të dyja zonat e përbashkëta si dhe në dhomat e ftuar. Kudo që udhëtojnë, ju gjithmonë mund të lidheni kur të qëndroni në një hotel Best Western.

Best Western Rewards

Çmimi ynë Fitues i Programeve të Shpërblimeve më të mira Perëndimore®

Zbuloni pse Best Western Rewards® është renditur si një nga programet më të larta të besnikërisë së hotelit tre vjet me rradhë.

Të lirë të bashkoheni
Fitoni pikë në mbi 4,100 hotele †
Mënyra më e shpejtë për të fituar netë të lira
Nuk ka data të ndërprerjes
Pikët kurrë nuk përfundojnë
Oferta ekskluzive
Fitoni më shumë përmes partneritetit me AAA®, AARP® dhe Harley-Davidson®
Program ekskluziv për anëtarët tanë të Shërbimit Ushtarak.

Book the room you need

Orari juaj, rruga juaj

A planifikohen planet tuaja për të ndryshuar? A doni të shmangni parapagesën për hotelin tuaj? Best Western ofron opsione të ndryshme kur planifikoni qëndrimin tuaj që i përshtaten orarit tuaj dhe preferencave tuaja.

Get The Amenities You Need

Keni nevojë për diçka shtesë?

Keni nevojë për jastëk shtesë ose një dhomë në një dysheme të ulët? Shkruani kërkesat tuaja të veçanta kur të plotësoni rezervimin në internet dhe hotelet tona do të bëjnë çmos për të përmbushur kërkesën tuaj.

Extra amenities to make your stay more comfortable

Këto janë gjërat e vogla

Udhëtimi mund të jetë i vështirë, por është një përçarje në rutinën tuaj normale. Për të ndihmuar në sigurimin e qëndrimit tuaj më të rehatshëm, shumë hotele ofrojnë një palestër; disa të hapura 24 orë, dhe shumica e dhomave përfshijnë një krijues kafeje, një frigorifer dhe / ose një mikrovalë.

1,600 pet friendly hotels

1.600 Hotele miqësore me kafshët

Kafshët tona janë familje gjithashtu, prandaj më shumë se 1,600 hotelet më të mira perëndimore pranojnë me kënaqësi kafshët shtëpiake, me shumë hotele që pranojnë qentë, mace, zogj dhe shumëllojshmëri të kafshëve të vogla. Shiko për kafshët shtëpiake!

4100 hotels worldwide

Perëndimi më i mirë i sotëm

Best Western është rritur në një rrjet global prej 4,100 hotelesh dhe vendpushimeve në më shumë se 100 shtete.

Support Local Businesses

Përkrahni bizneset lokale

Të gjitha hotelet Best Western janë në pronësi dhe operim të pavarur.

Menu

 Albanian
Menu