Εφαρμογή Best Western To Go ®

Εφαρμογή Best Western To Go ®

Best Western për të shkuar

Shkarkoni aplikacionin sot

  • Kërkoni dhe prenotoni rezerva për çdo hotel në mbarë botën Best Western
  • Restorante Findnearby, atraksione, transport dhe më shumë
  • Easily roll në Best Western Rewards® dhe menaxhoni llogarinë tuaj
  • Checkexistingreservations
  • Shpërndani planet tuaja të udhëtimit para, gjatë dhe pas udhëtimit tuaj
  • E disponueshme në anglisht, frëngjisht, gjermanisht, italisht dhe spanjisht

 

Biker i mirë

Hotele Best Western & Resorts ofron motoçiklistëve 15% off normën më të mirë në dispozicion në më shumë se 150 hotele në Norvegji, Suedi, Finlandë, Danimarkë, Poloni dhe shtetet baltike (Estonia, Letonia, Lituania).

Gjithsesi ekskluzive, nata e 6 do të jetë e lirë!

Të gjitha që ju duhet për të marrë pjesë në fushatë është një "Best Biker Pass" dixhitale. Me këtë kalim ju mund të mbledhni pulla nga hotelet më të mira perëndimore në të cilat jetoni. Sapo të keni mbledhur pesë pulla, mund të merrni një natë të gjashtë plotësisht të lirë. Ky promovim është i vlefshëm nga 1 prilli deri më 30 shtator 2017.

Renditeni Biker Passin tuaj më të mirë duke dërguar një SMS me tekstin BESTBIKER deri në vitin 1961.

Çmimet janë për një natë në dhoma të vetme ose dhoma standarde të dyfishtë, përfshirë mëngjesin. Zbritja jepet vetëm nëse ekziston disponueshmëria në hotel dhe është një kërkesë që të arrini në një motor.

Menu

 Albanian
Menu