Akomodimet e Grupeve & Takimeve

 

Akomodimet e Grupeve & Takimeve

Best Western® e bënë të lehtë planifikimin e grupeve dhe takimeve ! Na mendoni ne si partnerin tuaj në planifikimin e një konference biznesi, takimi të ekipit, ribashkimi familjar, martese, ngjarje sportive dhe më shumë. Zgjedhja jonë e thjeshtë e planifikimit nga interneti do ju udhëheq shumë shpejt drejt procesit, gjetjes së hotelit dhe dhomave për të akomoduar grupin tuaj.

Udhëtim Grupi

Udhëtim Grupi


A ka nevojë grupi juaj 4 apo më shumë dhoma me apo pa hapësirë takimi?

Takimet, Dasmat & Evenimentet

Takimet, Dasmat & Evenimentet


A po kërkoni vendndodhjen perfekte por nuk keni nevojë për dhomë ?

 

 

Nevoja për të bërë një rezervim grupi?

Futni ID-në tuaj të grupit më poshtë dhe përzgjidhni Enter për të bërë një rezervim për grupin tuaj.

Nuk u gjet asnjë ID grupi. Ju lutemi shkruani dhe kërkoni sërish.

Menu

 Albanian
Menu