ZBRITJET AAA

ZBRITJET AAA
aaa discount rewards 300

Zbritjet e Hotelit Prej 10% Apo Më Shumë Për
Anëtarët e AAA-së

Anëtarë të AAA-së shijoni një zbritje hoteli prej 10% apo më shumë në dhomat e Hoteleve & Rezorteve të Best Western®.

Filloni udhëtimin dhe eksploroni destinacione të mrekullueshme përgjatë Amerikës Veriore. Nga flladi i ngrohtë i bregdeteve të Floridës deri te vija bregdetare dramatike e Paqësorit Veri-perëndim, udhëtoni vendet marramendëse dhe kurseni me zbritjet e juaja të AAA-së përgjatë rrugës.

Për të Filluar Kursimet :
 • Rezervoni një dhomë hoteli në internet me çmim të anëtarëve të AAA-së
 • Rezervoni një dhomë hoteli në internet me çmim të anëtarëve të AAA-së

Anëtarë të AAA-së, A Dëshironi Më Shumë Benefite?
Bashkangjituni Programit të Shpërblimeve të Best Western®

 

couples at sunset aaa
 
Benefitet për Anëtarët e AAA-së
 • Pjesëmarrësit e Programit të Shpërblimeve të Best Western për anëtarët e AAA-së fitojnë 10 pikë për çdo dollar Amerikan të shpenzuar në çmimet e kualifikuara të dhomave të hotelit
 • Përfitojnë një zbritje prej 10% apo më shumë në çmimet e dhomave të Hoteleve & Rezorteve të Best Western me zbritje të anëtarëve të AAA-së
 • Pikët nuk skadojnë kurrë
 • S’ka data të mbyllura për rezervime
 • Linjë ekskluzive për rezervime

best western rewards 450

 

Bashkangjituni Shpërblimeve
të Best Western Sot

Bashkangjitu programit tonë ekskluziv të krijuar për anëtarët e AAA-së dhe filloni udhëtimin për të fituar më shumë pikë – mënyra më e shpejt për të fituar netë fjetje falas.

Pavarësisht se sa shpesh qëndroni në familjen tonë të hoteleve, ju do të gjeni shpërblime të shkëlqyeshme. Ju do të zbuloni se përfitimet dhe benefitet bashkohen për të krijuar disa shpërblime me të vërtet mahnitëse.

 

E Kaltër

caa blue member card

Fitoni 10 pikë për dollar Amerikan të shpenzuar

 • 10% pikë bonus të programit CAA i Preferueshëm℠ për qëndrim
 • Zbritje prej 10% apo më shumë me çmimet e
  AAA-s놆
 • Filloni të fitoni pikë në qëndrimin e juaj të rradhës
 • Pikët nuk skadojnë kurrë
 • S’ka data të mbyllura për rezervime
 • Linjë ekskluzive për rezervime

Artë

aarp gold member card

Fitoni 10% pikë bonus për qëndrim

 • 10 netë, 7 qëndrime të kualifikuara, apo 10,000 pikë për tu kualifikuar*
 • 10% pikë bonus të programit AAA i Preferueshëm℠ për qëndrim
 • Zbritje prej 10% apo më shumë me çmimet e
  AAA-s놆
 • Filloni të fitoni pikë në qëndrimin e juaj të rradhës
 • Pikët nuk skadojnë kurrë
 • S’ka data të mbyllura për rezervime
 • Linjë ekskluzive për rezervime

Platin

aarp platinum member card

Fitoni 15% pikë bonus për qëndrim

 • 15 netë, 10 qëndrime të kualifikuara, apo 15,000 pikë për tu kualifikuar*
 • 10% pikë bonus të programit AAA i Preferueshëm℠ për qëndrim
 • Zbritje prej 10% apo më shumë me çmimet e AAA-s놆
 • Filloni të fitoni pikë në qëndrimin e juaj të rradhës
 • Pikët nuk skadojnë kurrë
 • S’ka data të mbyllura për rezervime
 • Linjë ekskluzive për rezervime
 • Ngritje e nivelit të dhomës**
 • Dhuratë Nderi

Diamant

aarp diamond member card

Fitoni 30% pikë bonus për qëndrim

 • 30 netë, 20 qëndrime të kualifikuara, apo 30,000 pikë për tu kualifikuar*
 • 10% pikë bonus të programit CAA i Preferueshëm℠ për qëndrim
 • Zbritje prej 10% apo më shumë me çmimet e AAA-s놆
 • Filloni të fitoni pikë në qëndrimin e juaj të rradhës
 • Pikët nuk skadojnë kurrë
 • S’ka data të mbyllura për rezervime
 • Linjë ekskluzive për rezervime
 • Ngritje e nivelit të dhomës**
 • Dhuratë Nderi

Diamant i Selektuar

aarp diamond select member card

Fitoni 50% pikë bonus për qëndrim

 • 50 netë, 40 qëndrime të kualifikuara, apo 50,000 pikë për tu kualifikuar*
 • 10% pikë bonus të programit CAA i Preferueshëm℠ për qëndrim
 • Zbritje prej 10% apo më shumë me çmimet e AAA-s놆
 • Filloni të fitoni pikë në qëndrimin e juaj të rradhës
 • Pikët nuk skadojnë kurrë
 • S’ka data të mbyllura për rezervime
 • Linjë ekskluzive për rezervime
 • Ngritje e nivelit të dhomës**
 • Dhuratë Nderi

TERMAT DHE KUSHTET

* Aktiviteti i kërkuar për vitin kalendarik për të arritur ose mbajtur statusin. Vetëm pikat e fituara në qëndrimet e hotelit do të llogariten drejt kualifikimit të elitës.

** Dhoma ose suita Specialty nuk mund të kualifikohen për përmirësimet në dhomë.

†† AAA Preferred℠ Best Western Rewards® Regjistrimi / anëtarësimi kërkohet para qëndrimit të parë të kualifikuar. Një 'qëndrim i kualifikuar' përkufizohet si një ose më shumë netë (njëkohësisht) në një hotel individual të hotelit Best Western®, pavarësisht nga kontrolle të shumta check-in / check-out, me një normë të përshtatshme për shpërblime Best Western Rewards® ose shpërblime ajrore. Ju lutemi të lejoni 2 deri 3 javë për të postuar pikë bonus ose shpërblime ajrore. Oferta deri në 20% zbritje e vlefshme në hotelet Best Western® pjesëmarrëse. Thirrni përpara për të verifikuar zbritje. Kufizime të tjera mund të zbatohen. Oferta nuk vlen me ndonjë promovim tjetër ose zbritje. Promovimi i nënshtrohet anullimit ose ndryshimit pa paralajmërim. Numrat e hoteleve janë të përafërta dhe mund të luhaten. Të gjitha rregullat e programeve Best Western Rewards® zbatohen. Bonus 10% pikë i aplikueshëm vetëm për pikat bazë. Shih bestwesternrewards.com për program shtesë KUSHTET DHE KUSHTET. Markat AAA dhe AAA janë në pronësi, dhe përdorimi është dhënë nga Shoqata Amerikane e Automobilave.

Menu

 Albanian
Menu