Zbritjet e Anëtarëve të AARP-së

Zbritjet e Anëtarëve të AARP-së
aarp discounts 300

Zbritjet e Hotelit prej 10%
apo më Shumë për Anëtarët e AARP-së

Merr Edhe Më Shumë Benefite. Bashkangjitu Programit të Shpërblimeve Best Western® për Anëtarët e AARP-sëSM

Best Western® është e lumtur të ju ofrojë anëtarëve të AARP-së® dhe mysafirëve të cilët janë të moshës 55 vjet dhe përmbi një zbritje prej 10% apo më shumë në çmimet e dhomave.

Eksploro dhe kurse në destinacionet përgjatë Shteteve të Bashkuara, Kanadës, dhe shume hoteleve të Best Western në mbarë botën.

Për të Filluar Kursimin :

 • Rezervo një dhomë hoteli në internet me çmim të anëtarëve të AARP-së
 • Paraqiteni kartën tuaj të anëtarësisë në check-in

Anëtarë të AARP-së, A Dëshironi Më Shumë Benefite?
Bashkangjituni Programit të Shpërblimeve të Preferueshëm AARPSM të Best Western®

 

aarp lifestyle

Benefitet për Anëtarët e AARP-së
 • Anëtarët e AARP-së ngriten automatikisht në status të Artë kur hyjnë në programin e Shpërblimeve të Best Western
 • Marrin zbritje prej 10% apo më shumë në çmimet e dhomave në Hotelet & Rezortet e Best Western
 • Pikët nuk skadojnë kurrë
 • Promocione ekskluzive për anëtarë

best western rewards 450

 

Bashkangjituni Shpërblimeve
të Best Western Sot

Bashkangjitu programit tonë ekskluziv të krijuar posaçërisht për anëtarët e AARP-së, e cila ju dhuron status të Artë të menjëhershëm në mënyrë që ju të fitoni më shumë pikë – mënyra më e shpejt për të fituar netë falas.

 

I Artë

aarp gold member card

Fitoni 10% pikë bonus për qëndrim

 • Regjistrim i menjëhershëm në statusin e Artë për Anëtarët e AARP-së
 • Zbritje prej 10% apo më shumë me çmimet e AARP-s놆
 • Pikët nuk skadojnë kurrë
 • S’ka data të mbyllura për rezervime
 • Linjë ekskluzive për rezervime
 • Ngritje e nivelit të dhomës2
 • Tërheqja e pikëve për të fituar netë falas ju dërgon drejt statusit tuaj elitë3
 • Mundësi për zgjedhje; dëshironi dhurata falenderuese apo pikë kur të arrini në hotel3

 

Platin

aarp platinum member card

Fitoni 15% pikë bonus për qëndrim

 • 15 netë, 10 qëndrime të kualifikuara, apo 15,000 pikë për tu kualifikuar1
 • Zbritje prej 10% apo më shumë me çmimet e AARP-s놆
 • Pikët nuk skadojnë kurrë
 • S’ka data të mbyllura për rezervime
 • Linjë ekskluzive për rezervime
 • Ngritje e nivelit të dhomës2
 • Tërheqja e pikëve për të fituar netë falas ju dërgon drejt statusit tuaj elitë3
 • Mundësi për zgjedhje; dëshironi dhurata falenderuese apo pikë kur të arrini në hotel3
 • Me tërheqjen e pikëve për netë falas, merrni 10% zbritje në pikë4

Diamant

aarp diamond member card

Fitoni 30% pikë bonus për qëndrim

 • 30 netë, 20 qëndrime të kualifikuara, apo 30,000 pikë për tu kualifikuar1
 • Zbritje prej 10% apo më shumë me çmimet e AARP-s놆
 • Pikët nuk skadojnë kurrë
 • S’ka data të mbyllura për rezervime
 • Linjë ekskluzive për rezervime
 • Ngritje e nivelit të dhomës2
 • Tërheqja e pikëve për të fituar netë falas ju dërgon drejt statusit tuaj elitë3
 • Mundësi për zgjedhje; dëshironi dhurata falenderuese apo pikë kur të arrini në hotel3
 • Me tërheqjen e pikëve për netë falas, merrni 10% zbritje në pikë4
 • Shfrytëzimi i netëve falas në çdo kohë, i Garantuar5

Diamant i Selektuar

aarp diamond select member card

Fitoni 50% pikë bonus për qëndrim

 • 50 netë, 40 qëndrime të kualifikuara, apo 50,000 pikë për tu kualifikuar1
 • Zbritje prej 10% apo më shumë me çmimet e AARP-s놆
 • Pikët nuk skadojnë kurrë
 • S’ka data të mbyllura për rezervime
 • Linjë ekskluzive për rezervime
 • Ngritje e nivelit të dhomës2
 • Tërheqja e pikëve për të fituar netë falas ju dërgon drejt statusit tuaj elitë3
 • Mundësi për zgjedhje; dëshironi dhurata falenderuese apo pikë kur të arrini në hotel3
 • Me tërheqjen e pikëve për netë falas, merrni 10% zbritje në pikë4
 • Shfrytëzimi i netëve falas në çdo kohë, i Garantuar5

TERMET DHE KUSHTET

*Aktiviteti i kërkuar për vit kalendarik për të arritur apo mbajtur statusin. Vetëm pikët e fituara në qëndrime hoteli do të numërohen drejt kualifikimit tuaj për elitë.
** Dhomat e veçanta apo suitat mund të mos kualifikohen për ngritje të nivelit të dhomës
††Benefitet e anëtarëve AARP dhurohen nga palët e treta, jo nga AARP apo nga bashkëpunëtorët / partnerët e saj. Dhuruesit paguajnë tarifa periodike AARP-së për shfrytëzimin e pronës së saj intelektuale. Këto tarifa përdoren për qëllimet e përgjithshme të AARP-së. Disa oferta të dhuruesve janë subjekt i ndryshimeve dhe mund të kenë kufizime. Ju lutem kontaktoni dhuruesin direkt për detaje.

Menu

 Albanian
Menu