Low rate guarantee

Low rate guarantee

Rezervoni me çmimin me te lire. Ne ju’a garantojme ate.

Kurseni kur rezervoni direkt

Ne jemi ketu per t’u garantuar se ju gjithmone do te gjeni oferten me te mire tek bestwestern.com.Nese do te gjeni diku tjeter nje çmim te publikuar me te ulet se ai I faqes tone, ju do te pertoni nje çek prej 100 USD.

Ja ç’fare duhet te dini

  • Beni rezervimin tuaj ne bestwestern.com
  • Nese do te gjeni nje çmim me te ulet per te njejtat kritere, hotel, dhome, lloji I dhomes , date e qendrimit ne ndonje faqe interneti shiko programin ku jane sqaruar me te drejtat dhe detyrimet dhe ploteso nje flete ankese.
  • Flete ankesa duhet te plotesohet brenda 24 oreve nga berja e rezervimit ne menyre qe te jete e vlefshme.
  • Zyra jone e kujdesit te klietit do ju kontaktoje per t’ju dhene zgjidhje

 

LOW RATE GUARANTEE CLAIM FORM

 

LOW RATE GUARANTEE CLAIM FORM (ENGLISH)

Email Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Te drejat dhe detyrimet

Çmimi me I l ulet I garantuar. Programi:Nese nje person gjen nje çmim me te ulet te publikuar ne internet,pa taksa ne çdo hote te BW ne Ameriken e Veriut nga ai I publikuar ne faqen e BW do te jete perfitues I nje ceku prej 100 USD.

Te drejtat dhe detyrimet e programit: 

  • Rezervimi duhet te jete bere ne BW.com ose nepermjet nje personi ose organizate qe ka lidhje me BW.Nje ankese nuk mund te behet pa nje rezervim aktual
  • Personit qe ben ankesen I kerkohet qe te plotesoje formed e ankeses e cila gjehet ne BW.com
  • Ankesa duhet te plotesihet brenda 24 oreve qe nga koha e berjes se rezervimit ne BW.com dhe duhet te shoqerohet nga nje numër rezervimi .
  • Qendrimi eshte ndenja 1 ose 2 nete rresht ne te njetin hotel te markes BW
  • Limit one (1) Travel Card per household per claim for any stay and only one (1) Travel Card per household during any thirty (30) day period (lower rate will be honored regardless of eligibility of Travel Card due to limitations). 
  • Karta e udhetimit do te jete virtuale(nje certificate me e-mail ose nje primtim nga faqja jone e internetit) vetem nese ju do te kerkoni nje karte plastike.

Menu

 Albanian
Menu