ZGJIDHJET USHTARAKE

ZGJIDHJET USHTARAKE

Zbritje ushtarake prej 10% ose më shumë

Best Western është e kënaqur që t'u ofrojë burrave dhe grave në forcat e armatosura një zbritje prej 10% ose më shumë nga Norma jonë më e mirë në dispozicion në të gjithë Amerikën. Shkruani informacionin tuaj më sipër dhe filloni të ruani.

QEVERIA S. / ZBRITJA USHTARAKE

 Kush kualifikohet:

  • Të gjithë punonjësit e qeverisë federale dhe shtetërore me kredencialet
  • Personeli ushtarak dhe personeli ushtarak civil përfshirë veteranët dhe anëtarët e Legjionit Amerikan
  • Personeli spitalor dhe universitar i financuar nga taksat
  • Kontraktorët e rimbursueshëm të kostos

Të fillosh kursimin:

  • Prezantoni një kartë identifikimi zyrtar ose urdhra pune në kohën e check-in
  • A nuk keni një kartë identifikimi zyrtar? Kontaktoni Përfaqësuesin tonë të Qeverisë në numrin 623-780-6842 dhe mund të aplikoni për një kartë udhëtarësh qeveritar të miratuar nga Best Western.

QEVERIA KANADISHT / ZBRITJA USHTARAKE

Kush kualifikohet :

Punonjësit e qeverisë (qeveritë federale, provinciale dhe territoriale).

  • Personeli ushtarak / personeli ushtarak civil.
  • Personeli spitalor dhe universitar i financuar nga taksat.

Kontraktorët e rimbursueshëm të kostos.

  • Duhet të jetë në udhëtimin zyrtar të biznesit të Qeverisë.

Të fillosh kursimin:

  • Prezantoni një kartë identifikimi zyrtar ose urdhra pune në kohën e check-in

TERMAT DHE KUSHTET

* Aktiviteti i kërkuar për vitin kalendarik për të arritur ose mbajtur statusin. Vetëm pikat e fituara në qëndrimet e hotelit do të llogariten drejt kualifikimit të elitës.

** Dhoma ose suita Specialty nuk mund të kualifikohen për përmirësimet në dhomë.

†† AAA Preferred℠ Best Western Rewards® Regjistrimi / anëtarësimi kërkohet para qëndrimit të parë të kualifikuar. Një 'qëndrim i kualifikuar' përkufizohet si një ose më shumë netë (njëkohësisht) në një hotel individual të hotelit Best Western®, pavarësisht nga kontrolle të shumta check-in / check-out, me një normë të përshtatshme për shpërblime Best Western Rewards® ose shpërblime ajrore. Ju lutemi të lejoni 2 deri 3 javë për të postuar pikë bonus ose shpërblime ajrore. Oferta deri në 20% zbritje e vlefshme në hotelet Best Western® pjesëmarrëse. Thirrni përpara për të verifikuar zbritje. Kufizime të tjera mund të zbatohen. Oferta nuk vlen me ndonjë promovim tjetër ose zbritje. Promovimi i nënshtrohet anullimit ose ndryshimit pa paralajmërim. Numrat e hoteleve janë të përafërta dhe mund të luhaten. Të gjitha rregullat e programeve Best Western Rewards® zbatohen. Bonus 10% pikë i aplikueshëm vetëm për pikat bazë. Shih bestwesternrewards.com për program shtesë KUSHTET DHE KUSHTET. Markat AAA dhe AAA janë në pronësi, dhe përdorimi është dhënë nga Shoqata Amerikane e Automobilave.

Menu

 Albanian
Menu