Zbritjet e Hotelit për të Moshuar

Zbritjet e Hotelit për të Moshuar

Kurse 10% ose më shumë

 

Mysafirët në moshë nga 55 vjet e përmbi kursejnë 10%* apo më shumë në çmimet e dhomave në Hotelet & Rezortet e Best Western®.

Rezervoni qëndrimin tuaj në mbi 4,100† hotele në mbarë botën. Shijoni mëngjesinë falas**, Wi-Fi falas dhe pikë që nuk skadojnë KURRË!

 

* Në check-in do ju kërkohet të vërtetoni moshën tuaj.

*** Nuk është i disponueshëm në të gjitha Hotelet & Rezortet e Best Western® dhe varet nga koha kur bëhet kërkesa.

Menu

 Albanian
Menu