Trego Kartën Tuaj

Trego Kartën Tuaj
show your card bw

Trego Kartën Tuaj

Ruaj 10% ose më shumë në tarifën më të mirë në dispozicion (norma më e ulët për të cilën nuk ka kushte ose kufizime të veçanta) në Best Western Hotels & Resorts në mbarë botën.

 

KUSH KUALIFIKON

Të gjithë anëtarët e klubeve të lidhur me ARC Europe kanë të drejtën e librit

  • "SHOW PROMOTION YOUR CARD" në të gjitha hotelet Best Western në Evropë dhe në Azi.
  • Shkalla "AAA" në Shtetet e Bashkuara, Kanada dhe Amerikën e Jugut (Argjentina, Chili, Kolumbia, Uruguai, Surinami, Venezuela dhe Brazili).

Të dyja normat ofrojnë 10% ose më shumë nga Norma më e mirë në dispozicion sipas disponueshmërisë.

SI PUNON

Rezervimet duhet të bëhen paraprakisht

  • Libri online, duke përdorur mjetin "Gjej my hotel" më lart.
  • Thirrni Qendrën tonë të Rezervimit në të gjithë botën dhe përmendni kodin e klubit 003.

Juve do t'ju kërkohet të paraqesin kartën tuaj të anëtarësimit në klub gjatë check-in. Karta juaj e anëtarësimit duhet të mbajë ARC Europe - Show your Card! logon e përfaqësuar në këtë faqe.

Gëzoni qëndrimin tuaj!

 

Menu

 Albanian
Menu