Ruaj Tani

Ruaj Tani

Anëtarët e shpërblimeve më të mira ndërkombëtare

Ruaje deri në 15% dhe Merr 1,000 Bonus Rewards Points


Regjistrohu tani! Ruani deri në 15% në hotelet pjesëmarrëse dhe fitoni 1000 shpërblime shpërblimi kur bëni libër në bestwestern.com. Qëndrimet duhet të ndodhin midis 12 shtatorit dhe 20 nëntorit 2016 në hotelet me markë Best Western.

 

Jo ende një anëtar?

Bashkohu me programin tonë të shpërblimeve FALAS dhe do të regjistroheni automatikisht për këtë ofertë ekskluzive.

BASHKOHU TANI

 

PYETJE MË TË SHPESHTA

Si mundet një mysafir të marrë normën e skontimit me kursime deri në 15%?

Një mysafir mund të rezervojë normën e avancuar të blerjes në bestwestern.com për të fituar një kursim deri në 15% në hotelet pjesëmarrëse. Zbritje do të ndryshojnë nga hoteli deri në 15%. Politikat e anulimit dhe modifikimit të rezervimit të hotelit individual do të aplikohen dhe mund të ndryshojnë sipas hotelit.

Çfarë është një promovim i "qëndrimit të ligjshëm"?

Një 'qëndrim i përshtatshëm' me qëllim të promovimit është përkufizuar si një (1) ose më shumë netë rresht në të njëjtin hotel Best Western me një normë të përshtatshme për të fituar pikë shpërblimi përmes Shpërblimeve Best Western. Vetëm një (1) check-in / check-out lejohet për qëndrim.

A duhet të jeni anëtar i Rewards Best Western për të fituar 1000 pikë bonusesh rezervë?

Po. Një anëtar i shpërblimeve Best Western do të fitojë 1000 shpërblime për shpërblim bonus nëse ata (a) regjistrohen për promovim përpara qëndrimit të tyre të parë të pranueshëm; (b) rezervoni një rezervë në bestwestern.com (ose nëpërmjet faqes së lëvizshme ose aplikacionit celular); (c) të plotësojë qëndrimet e ligjshme ndërmjet periudhës së promovimit.

A duhet të regjistrohen anëtarët e shpërblimeve më të mira në internet për këtë promovim për të fituar të drejtën për të fituar 1.000 shpërblime për bonus bonus?

Po. Anëtarët e shpërblimeve më të mira duhet të regjistrohen për promovim përpara qëndrimit të tyre të parë të kualifikueshëm. Anëtarët e shpërblimeve Best Western mund të regjistrohen për promovim; online në bestwestern.com/fall; duke hyrë në profilin e llogarisë së Shpërblimeve më të Mira të Western në tavolinën e pritjes së pronës ose me një agjent i cili punon në qendrën e thirrjeve.

A ka nevojë për një anëtar të shpërblimeve më të mira perëndimore që të vendosen në pikat për të fituar pikat e shpërblimit të bonuseve për promovimin e vjeshtës?

Po. Një anëtar fitues i shpërblimeve më të mira perëndimore duhet të vendoset në pikë për të gjitha qëndrimet e ligjshme për ata që të marrin pikat e shpërblimit të bonusit prenotues gjatë periudhës së promovimit.

Sa bonuse prenotimi mund të fitojë një anëtar i Rewards Best Western gjatë promovimit të vjeshtës?

Nuk ka asnjë kufizim për numrin e pikave shpërblimi të bonuseve që mund të fitohen gjatë periudhës së promovimit për aq kohë sa rezervimet janë rezervuar në bestwestern.com (ose nëpërmjet faqes së lëvizshme ose aplikacionit mobil).

Kur do të jenë pikat e bonusit të prenotimit të postohen në një llogari të anëtarit të shpërblimeve Best Western?

Pikat e shpërblimit të bonuseve të rezervimit do të postohen në llogarinë e një anëtari rreth 4 javë pas mbarimit të qëndrimeve të ligjshme.

Kush ka të drejtë për rënien e ofertave për shpërblim bonus prej 1,000 bonus reklamash?

Të gjithë anëtarët e shpërblimeve Best Western, preferenca e fitimit të të cilave është caktuar në pikë, janë të pranueshme për promovimin e vjeshtës. Anëtarët më të mirë të shpërblimeve në Western Australia që banojnë në një vend, territor ose rajon pjesëmarrës dhe (1) rezervojnë një rezervë në bestwestern.com (ose nëpërmjet faqes së lëvizshme ose aplikacionin celular) dhe (2) plotësojnë qëndrimet e ligjshme në cilindo hotel të quajtur Best Western në mbarë botën do të fitojnë 1.000 pika shpërblimi bonusesh rezervë. Anëtarët më të mirë të shpërblimeve nga Western Australia që banojnë jashtë vendeve, territoreve ose rajoneve pjesëmarrëse dhe (1) rezervojnë një rezervim në bestwestern.com (ose nëpërmjet faqes së lëvizshme ose aplikacionin celular) dhe (2) plotësojnë qëndrimet e ligjshme në cilindo hotel të quajtur Best Western në një vend pjesëmarrës, territor ose rajon pjesëmarrës do të fitojnë 1.000 pikë shpërblimi bonusi rezervë. Një listë e vendeve, territoreve ose rajoneve pjesëmarrëse mund të gjendet në termat dhe kushtet në bestwestern.com/fall.

TERMAT DHE KUSHTET

Guests të cilët rezervojnë rezerva në bestwestern.com ** në planin e avancuar të blerjes në mes të 12 shtatorit 2016 dhe 20 nëntorit 2016 ("Periudha e Promovimit"), do të marrin deri në 15% nga Norma fleksibile. Regjistrimi i promovimit nuk kërkohet për të marrë normën e zbritur. Norma e zbritur është në dispozicion vetëm në hotelet pjesëmarrëse. Zbritje do të ndryshojnë nga hoteli deri në 15%. Politikat e anulimit dhe modifikimit të rezervimit të hotelit individual do të aplikohen dhe mund të ndryshojnë sipas hotelit.

Për më tepër, anëtarët e shpërblimeve "Best Western" ("Anëtarët") që jetojnë në një vend pjesëmarrës † që plotësojnë kushtet në vijim, do të fitojnë 1.000 shpërblime për shpërblime Best Western Rewards nëse ata: (a) rezervojnë një rezervë për një qëndrim të ligjshëm gjatë Promocionit Periudha në bestwestern.com **; (b) të japin numrin e llogarisë së Shpërblimeve më të Mira Perëndimore në kohën e rezervimit; (c) të regjistrohet për promovim; dhe (d) të plotësojë qëndrimin e ligjshëm * gjatë periudhës së Promovimit. Anëtarët që banojnë jashtë një prej vendeve pjesëmarrëse † që plotësojnë kushtet e mëposhtme do të fitojnë 1.000 pikë shpërblimi më të mirë të shpërblimeve nëse ata: (w) rezervojnë një rezervë për një qëndrim të ligjshëm gjatë periudhës së Promovimit në bestwestern.com **; (x) sigurojnë numrin e llogarisë së Shpërblimeve më të Mira Perëndimore në kohën e rezervimit; (y) Regjistri për Promovimin; dhe (z) të plotësojë qëndrimin e ligjshëm * në një hotel të quajtur me emrin Best Western në një vend pjesëmarrës † gjatë periudhës së Promovimit. Regjistrimi i Promovimit dhe Regjistrimi / Anëtarësimi i Rimbursimeve më të Mira është e nevojshme para qëndrimit të parë të ligjshëm *. Regjistrimi Best Western Rewards mund të përfundojë duke vizituar bestwesternrewards.com.

Nuk ka kufi për numrin e bonuseve të prenotimit që një anëtar i shpërblimeve Best Western mund të fitojë gjatë periudhës së promovimit. Oferta e promovimit nuk mund të kombinohet me disa oferta, promovime ose zbritje të tjera. Promovimi i nënshtrohet anulimit ose ndryshimit pa paralajmërim. Lejo katër (4) javë pas përfundimit të kualifikimit për postimin e pikave bonus të prenotimit të Shpërblimeve më të mira Perëndimore. Të gjitha rregullat e programeve Best Western Rewards zbatohen. Shih bestwesternrewards.com për kushtet e programit.

† Në vijim janë vendet, territoret dhe rajonet pjesëmarrëse:

Aruba, Bahamas, Barbados, Benin, Bermuda, Botsvanë, Ishulli i Bouvet, Burkina Faso, Burundi, Kameruni, Kanadaja, Cape Verde, Angola, Angola, Angola, Shën Kits, Antarktidë, Ishujt Kajro, Ishujt Komore, Kongo, Ishujt Kook, Bregu i Fildishtë, Kuba, Xhibuti, Dominika, Republika Dominikane, Eritrea, Etiopia, Ishujt Falkland / Malvinas, Ishujt Faroe, Ishujt Fixhi, ish-Bashkimi Sovjetik Guinea, Guinea, Guinea, Guinea Bisau, Guajana, Haiti, Shelahu dhe Ishujt McDonald, Islanda, Xhamaika, Kenia, Kiribati, Lesoto, Liberia, Libia, Madagaskari, Malawi, Gambia, Gambia, Gjeorgjia, Gana, Gjibraltari, Mali i Zi, Ishujt Marshall, Mauritania, Majoti, Mikronezi, Montserrat, Mozambiku, Namibia, Nauru, Antilet Hollandeze, Niger, Nigeria, Niue, Norfolk Island, Ishujt e Veriut Marian, Palestine, Panama, Pitcairn Island, Ruanda, S. Gjeorgjia dhe S. Sandwich Islands, Saint Helena, Saint Kitts dhe Nevis Anguilla, Shën Lucia, Sao Tome Principe, Senegali, Ishujt Seychelles, Sierra Leone, Ishujt Solomon, Somalia, Afrika e Jugut, Shën Pierre Miquelon, Shën Vincenti Grenadine, Sudani, Svalbard dhe Ishujt Jan Mayen, Swaziland Tanzania, Togo, Tokelau, Tonga, Trinidad dhe Tobago, Ishujt Turks dhe Caicos, Tuvalu, SHBA Ishujt Minor Periferik, Uganda, Shtetet e Bashkuara, Vanuatu, Ishujt Virgin, Ishujt Wallis Futuna, Indet Perëndimore, Sahara Perendimore, Zambia, Indonezia, Japonia, Jordania, Kazakistani, Koreja, Kuvajti, Laosi, Makau, Malajzia, Maldivet, Mauritius, Mongoli, Tajvan, Tajlandë, Uzbekistan, Emiratet e Bashkuara Arabe, Vietnam, Jemen, Argjentinë, Belize, Bolivi, Brazil, Kili, Kolumbi, Kosta Rika, Ekuador, Pakistani, Filipinet, Katari, Arabia Saudite, , El Salvador, Guatemalë, Honduras, Meksikë, Nikaragua, Parag Uay, Peru, Suriname, Uruguaj dhe Venezuelë

* Një "qëndrim i ligjshëm" për qëllimin e kësaj Promovimi përkufizohet si çdo qëndrim (dmth një ose më shumë netë rresht) në të njëjtin hotel të quajtur me emrin Best Western, me përjashtim të një qëndrimi të rezervuar nëpërmjet një agjencie udhëtimi online, një operator turne dhe një qëndrim të rezervuar në një normë të veçantë të zbritur (shih rregullat e programeve të Shpërblimeve Best Western për informacion të mëtejshëm mbi kriteret e përshtatshmërisë). Vetëm një (1) check-in / check-out lejuar për qëndrim të ligjshëm. Qëndrimet e pranueshme të filluara para ose pas përfundimit pas Periudhës së Nxitjes, por që përfshijnë të paktën një natë që ndodhin gjatë Periudhës së Nxitjes, do të konsiderohen si qëndrime të ligjshme nën Promovimin.

** Rezervimet e bëra në uebfaqen celulare dhe aplikacionin mobil të Best Western International, Inc. do të jenë gjithashtu të pranueshme për ofertën e bonuseve të prenotimeve.

Menu

 Albanian
Menu