Κερδίστε Προνόμια

Earn rewards

Κάντε Δώρα στον Εαυτό σας, το Έχετε Κερδίσει!

Πακετάρετε και αρχίστε να σχεδιάζετε το επόμενο ταξίδι. Το πρόγραμμα πιστότητας πελατών μας στο Best Western Rewards® σας διευκολύνει να κερδίζετε πόντους γρήγορα. Χρησιμοποιήστε τους πόντους σας για δωρεάν νύχτες ξενοδοχείων, δώρα και πολλά άλλα.

Συνεργάτες

Η Best Western Rewards προσφέρει ειδικές συνεργασίες με εκπτώσεις ξενοδοχείων σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά.
Κερδίστε αποκλειστικά πόντους bonus με τη συμμετοχή σας στο Best Western Rewards με έναν από αυτούς τους συνεργάτες.

aaa discount rewards 300 1

aarp discounts 300 1

caa discounts 300 1

 

Preferred Programs

business advantage

Best Western Business
Advantage®

 

military service rewards bw 1

Best Western Service
Rewards®

 

Κερδίστε περισσότερους πόντους με καθημερινές αγορές


premium mastercard 8 2016 600px 1

Αμερικανοί κάτοικοι

Κερδίστε μέχρι 4 ΔΩΡΕΑΝ διανυκτερεύσεις με μπόνους πόντους και γίνεται αυτόματα Platinum Επίπεδο Μέλους με τη Best Western Rewards® Premium MasterCard®.

rewards mastercard ca1 1

Καναδοί κάτοικοι

Κερδίστε πόντους Best Western Rewards® με αγορές και μεταφορές υπολοίπου, συν το Gold Επίπεδο Μέλους στην πρώτη σας αγορά.

diners club card 9 2016

Diners Club

Οι Αμερικανοί και Καναδοί κάτοικοι κερδίζουν περισσότερα από το βραβευμένο πρόγραμμα Diners Club και κερδίζουν πόντους Best Western Rewards®.


Περισσότεροι τρόποι να κερδίσετε

Προσφορές συνεργατών

Οι διαμονές του ξενοδοχείου είναι μόνο ένας τρόπος για να κερδίσετε πόντους. Αποκλειστικές προσφορές με συνεργάτες αεροπορικών εταιρειών, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ακόμη και καθημερινές αγορές σημαίνει ότι κερδίζετε πόντους ακόμη πιο γρήγορα.

 

Προσφορές Μόνο για Μέλη

Τα μέλη του Best Western Rewards είναι επιλέξιμα για αποκλειστικές παγκόσμιες προσφορές, επιτρέποντάς σας να κερδίζετε πόντους ή μίλια ακόμα πιο γρήγορα. Είστε ήδη μέλος; Συνδεθείτε και δείτε όλες τις διαθέσιμες προσφορές.
Δεν είστε μέλος;

 

Menu

 Greek
Menu