Εγγύηση χαμηλής τιμής

Low rate guarantee

Κάντε κράτηση στις χαμηλότερες τιμές μας, εγγυημένα.

Κερδίστε όταν κάνετε κράτηση απευθείας

Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι πάντα θα βρείτε τις χαμηλότερες τιμές μας στο bestwestern.com. Αν βρείτε δημοσιευμένη τιμή στο Internet που είναι χαμηλότερη από αυτή που δημοσιεύεται στο bestwestern.com, θα κρατήσουμε τη χαμηλότερη τιμή και θα σας στείλουμε μια κάρτα αξίας $ 100 USD Best Western Travel®.

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

 • Κάντε την κράτησή σας στο bestwestern.com
 • Εάν βρείτε χαμηλότερη τιμή σε άλλη τοποθεσία με τα ίδια κριτήρια: ξενοδοχείο, τύπο δωματίου, ημερομηνίες παραμονής και αριθμός ατόμων, ελέγξτε τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος και υποβάλετε τη φόρμα αίτησης
 • Το έντυπο αίτησης πρέπει να υποβληθεί εντός 24 ωρών από την πραγματοποίηση της κράτησης στο bestwestern.com για να είναι επιλέξιμο
 • Η ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών μας θα διερευνήσει την αίτηση και θα σας ειδοποιήσει για την επίλυσή της

 

Low rate guarantee BW

 

LOW RATE GUARANTEE CLAIM FORM (ENGLISH)

Email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Το Πρόγραμμα της Best Western Εγγυημένη Χαμηλή Τιμή! (Πρόγραμμα): Εάν ένας καταναλωτής διαπιστώσει χαμηλότερη δημοσιευμένη τιμή στο Διαδίκτυο, εξαιρουμένων των φόρων και των τελών, σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο με εμπορικό σήμα Best Western στη Βόρεια Αμερική από την τιμή που δημοσιεύεται στο bestwestern.com ή σε μια συμμετέχουσα ιστοσελίδα της θυγατρικής εταιρείας, η Best Western Η International, Inc. ("Best Western") θα τιμήσει την ανταγωνιστική τιμή και θα παράσχει μια Best Western Travel Card αξίας $ 100 (USD) ("Travel Card"). Το Πρόγραμμα υπόκειται στους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις:

 • Η κράτηση πρέπει να γίνεται στο bestwestern.com ή μέσω μιας συμμετέχουσας ιστοσελίδας της θυγατρικής εταιρείας που συνδέεται με το bestwestern.com. Η αίτηση δεν μπορεί να κατατεθεί χωρίς πραγματική κράτηση.
 • Ο καταναλωτής υποχρεούται να υποβάλει αίτηση χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό Έντυπο Αίτησης που βρίσκεται στο bestwestern.com ή σε μια συμμετέχουσα ιστοσελίδα της οργάνωσης θυγατρικών.
 • Η αίτηση πρέπει να υποβληθεί μέσα σε είκοσι τέσσερις (24) ώρες από την κράτηση της κράτησης στο bestwestern.com ή μέσω μιας ιστοσελίδας της θυγατρικής εταιρείας που συνδέεται με το bestwestern.com και πρέπει να συνοδεύεται από έγκυρο αριθμό επιβεβαίωσης όσον αφορά την παραμονή. Μια διαμονή ορίζεται ως μία ή περισσότερες διαδοχικές νύχτες στο ίδιο ξενοδοχείο με το σήμα Best Western.
 • Μόνο ένα check-in / check-out επιτρέπεται ανά διαμονή. Περιορίστε μία (1) Κάρτα Ταξιδιού ανά οικία ανά αίτηση για οποιαδήποτε διαμονή και μόνο μία (1) Ταξιδιωτική Κάρτα ανά οικία  κατά τη διάρκεια περιόδου τριάντα (30) ημερών (χαμηλότερη τιμή θα τιμηθεί ανεξάρτητα από την επιλεξιμότητα της Κάρτας Ταξιδίου λόγω περιορισμών).
 • Η Κάρτα Ταξιδιού θα εκδοθεί με τη μορφή εικονικής κάρτας (πιστοποιητικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή εκτύπωση από τον ιστότοπο), εκτός εάν ζητηθεί φυσική πλαστική κάρτα
 •  Οι κρατήσεις που γίνονται εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών από την πρώτη δημοσιευμένη ώρα check-in του ξενοδοχείου κατά την ημερομηνία άφιξης της αίτησης δεν είναι επιλέξιμες για το Πρόγραμμα.
 • Η ανταγωνιστική τιμή πρέπει να ισχύει για το ίδιο ξενοδοχείο, ημερομηνίες, διάρκεια διαμονής, νόμισμα, αριθμό επισκεπτών και παρόμοιο τύπο δωματίου. Επιπρόσθετα, ο ανταγωνιστικός ρυθμός πρέπει να είναι δημόσια ορατός και να μπορεί να γίνει κράτηση μέσω του Διαδικτύου τη στιγμή που η απαίτηση εξετάζεται από έναν ειδικό Best Western Customer Care Specialist. Ένα εμφανές ποσοστό σημαίνει ότι το ευρύ κοινό μπορεί να δει το ποσοστό στην ιστοσελίδα. Μια τιμή που μπορεί να κάνετε κράτηση σημαίνει ότι η τιμή είναι διαθέσιμη και μπορεί να επιφυλαχθεί online.
 • Οι ιστότοποι και οι ηλεκτρονικές συνδρομές ή τα προγράμματα που απαιτούν κωδικό πρόσβασης ή σύνδεση για να προβάλλουν τιμές ξενοδοχείων και απογραφή δεν είναι επιλέξιμες για το Πρόγραμμα. Αυτό περιλαμβάνει όλες τις συνδρομές ή τα προγράμματα στα οποία η συμμετοχή δεν είναι αυτόματη καιo (i) απαιτεί από τους καταναλωτές να επιλέγουν να γίνουν μέλη,ii) κάθε διαδικτυακή ή κινητή διεπαφή που χρησιμοποιείται από μέλη που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης, καιo (iii) απαιτεί από τους καταναλωτές να έχουν ολοκληρώσει ένα προφίλ πελατών.
 • Συναλλαγές, Εταιρείες, Όμιλος, Διαπραγματεύσεις, Πακέτα (π.χ. αυτά που περιλαμβάνουν πτήση, αυτοκίνητο κ.λπ.), Χονδρικό, Αδιαφανές (δηλαδή εκείνα που δεν αποκαλύπτουν το όνομα και την τοποθεσία του ξενοδοχείου μέχρι την κράτηση, Priceline.com και Hotwire.com), τα έκπτωση και τα ποσοστά προώθησης δεν είναι επιλέξιμα για το Πρόγραμμα.
 • Οι Ειδικοί Εξυπηρέτησης Πελατών της Best Western έχουν τη διακριτική ευχέρεια να καθορίσουν την εγκυρότητα μιας αξίωσης. Για να είναι έγκυρη, μια αξίωση πρέπει να πληροί όλους τους Όρους και Προϋποθέσεις που περιέχονται στο παρόν.
 • Κατά την επικύρωση μιας αξίωσης, ένας ειδικός φροντίδας πελατών θα στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άλλη επικοινωνία στον καταναλωτή, η οποία θα περιλαμβάνει τον αριθμό επιβεβαίωσης της κράτησης, έναν αριθμό παρακολούθησης αρχείου για την απαίτηση και το νέο επιτόκιο που θα χρεώσει ο καταναλωτής. Εάν ο καταναλωτής δεν λάβει επιβεβαίωση εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών από την υποβολή της απαίτησης, ο καταναλωτής μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών για να ελέγξει την κατάσταση της αξίωσης.
 • Η Κάρτα Ταξιδιού αξίας $ 100 (USD) θα αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ταχυδρομικώς μετά την ολοκλήρωση της παραμονής του καταναλωτή. Οι εικονικές κάρτες θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά μέσα σε δύο έως τρεις εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της παραμονής του καταναλωτή. Οι φυσικές πλαστικές κάρτες θα ταχυδρομηθούν μέσα σε τέσσερις έως έξι εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της παραμονής του καταναλωτή.
 • Εάν εξαργυρωθεί διεθνώς, η αξία της Κάρτας Ταξιδιού αξίας $ 100 (USD) θα καθοριστεί με τις συναλλαγματικές ισοτιμίες κατά τη στιγμή της εξαγοράς.
 • Για διανυκτέρευση πολλαπλών διανυκτερεύσεων, το συνολικό κόστος της διαμονής θα αξιολογηθεί για να καθοριστεί εάν ο ανταγωνιστικός ρυθμός είναι χαμηλότερος.
 • Η διαφορά μεταξύ των επιτοκίων που συγκρίνονται σύμφωνα με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις πρέπει να είναι ίση ή μεγαλύτερη από $ 1.00 (USD).
 • Οι πόντοι Best Western Rewards ή τα μίλια των αεροπορικών εταιρειών θα απονεμηθούν με βάση την τιμή που πράγματι καταβάλλεται από τον καταναλωτή κατά το check-out.
 • Ο καταναλωτής δεν χρειάζεται να κλείσει δωμάτιο στον ανταγωνιστικό ιστότοπο για να επωφεληθεί από το Πρόγραμμα. Ο καταναλωτής πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξει την εγκυρότητα της απαίτησης και στη συνέχεια να παραμείνει στο ξενοδοχείο Best Western με το σήμα.
 • Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν τηρηθεί ο χαμηλότερος συντελεστής στο ξενοδοχείο, ο καταναλωτής πρέπει να καλέσει το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών εντός τριάντα (30) ημερών από την ολοκλήρωση της παραμονής και να παράσχει τον αριθμό παρακολούθησης αρχείου για την αξίωση. Ο ειδικός της εξυπηρέτησης πελατών θα ζητήσει από το ξενοδοχείο το folio check-out. Κατά την επικύρωση, ο καταναλωτής θα λάβει επιταγή επιστροφής χρημάτων για τη διαφορά επιτοκίου.
 • Οι υπάλληλοι της Best Western International, Inc., για να συμπεριλάβουν τις θυγατρικές της εταιρείες, καθώς και οποιουδήποτε ξενοδοχείου με το σήμα Best Western και τα μέλη των οικογενειών αυτών των εργαζομένων της ίδιας κατοικίας, δεν είναι επιλέξιμες.
 • Η προσφορά ισχύει για ξενοδοχεία της Βόρειας Αμερικής μέχρι νεωτέρας.Άκυρο όπου απαγορεύεται από το νόμο. Η Best Western διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, να τροποποιήσει, να αναστείλει ή να τερματίσει το Πρόγραμμα ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Menu

 Greek
Menu