Φόροι και Τέλη

Taxes & fees

BEST WESTERN INTERNATIONAL, INC.

Ο δικτυακός τόπος Bestwestern.com της Best Western International, Inc., σας επιτρέπει να αναζητάτε και να κάνετε κράτηση σε περισσότερα από 4.100 άτομα, που ανήκουν ανεξάρτητα και λειτουργούν σε ξενοδοχεία Best Western παγκοσμίως. Παρακαλείστε να ενημερώσετε ότι η Best Western International, Inc. δεν διαθέτει, δεν λειτουργεί ή διαχειρίζεται κανένα ξενοδοχείο, δεν είναι ο πάροχος των δωματίων του ξενοδοχείου, δεν είναι συμβαλλόμενο μέρος σε καμία σύμβαση κράτησης και δεν συλλέγει και / φόρους παρόμοιου τύπου σε όλες τις φορολογικές αρχές. Επιπλέον, η Best Western International, Inc. δεν ενεργεί ως αντιπρόσωπος για κανένα μέρος της συναλλαγής αυτής. Οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τους φόρους και τα τέλη που χρεώνονται και εισπράττονται πρέπει να απευθύνονται στο αντίστοιχο ξενοδοχείο

Προσφέρουμε δύο τύπους κρατήσεων μέσω του ιστότοπού μας και μέσω του τηλεφωνικού μας συστήματος κρατήσεων. Ο πρώτος τύπος κράτησης σας επιτρέπει να κάνετε κράτηση δωματίου με βάση τις τιμές που δημοσιεύει το ξενοδοχείο. Στέλνουμε τα στοιχεία κράτησης στο ξενοδοχείο και πληρώνετε το ξενοδοχείο απευθείας κατά το check-out. Η πληρωμή αυτή θα καλύπτει όχι μόνο την τιμή δωματίου αλλά και ορισμένους ισχύοντες φόρους και τέλη. Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με το τι μπορούν να είναι οι φόροι και τα τέλη, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με το ξενοδοχείο για λεπτομέρειες πριν από την κράτηση.

Για τον δεύτερο τύπο κράτησης, όταν συμφωνείτε να πληρώσετε εκ των προτέρων για το δωμάτιο, διαβιβάζουμε τα στοιχεία κράτησης στο ξενοδοχείο και τα τέλη του ξενοδοχείου για την κράτηση μπροστά. Για προπληρωμένες κρατήσεις, το ξενοδοχείο μπορεί να χρεώσει για τους ισχύοντες φόρους και τέλη μπροστά ή μπορεί να χρεώσει τους ισχύοντες φόρους και τέλη στο ταμείο. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με τους φόρους και τα τέλη ή όταν θα χρεωθείτε, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με το ξενοδοχείο για λεπτομέρειες πριν από την κράτηση.

Το ποσό που εμφανίζεται στη γραμμή Φόροι και αμοιβές είναι ένα εκτιμώμενο συνολικό ποσό που αναμένουμε από το ξενοδοχείο να χρεώσει για τους ισχύοντες φόρους, κυβερνητικά τέλη και ορισμένες άλλες χρεώσεις ξενοδοχείων. Το ποσό αυτό βασίζεται σε πληροφορίες που παρέχει το ξενοδοχείο. Η Best Western International, Inc. δεν εγγυάται την ακρίβεια ή την πληρότητα του ποσού που εμφανίζεται. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι το ξενοδοχείο μπορεί να χρεώσει και για άλλα είδη που δεν περιλαμβάνονται στην αναγραφόμενη τιμή ή φόρους και τέλη, όπως τέλη θέρετρου, τέλη μάρκετινγκ, τέλη στάθμευσης και παρεπόμενα τέλη (π.χ. μίνι μπαρ). Τα ποσά, κατά περίπτωση, θα εισπράττονται από εσάς απευθείας από το ξενοδοχείο. Εάν έχετε απορίες σχετικά με αυτές τις χρεώσεις, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με το ξενοδοχείο για λεπτομέρειες πριν από την κράτηση.

Για να κάνετε check in απαιτείται έγκυρη πιστωτική κάρτα. Εάν δεν έχετε έγκυρη πιστωτική κάρτα ή δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με το ξενοδοχείο για να μάθετε τι είναι οι πολιτικές check-in πριν από την κράτηση.

Menu

 Greek
Menu