Πρόγραμμα Status Match

Status match

status match no catch

 
 

Με το πρόγραμμά μας Status Match...No Catch, θα σας αναβαθμίσουμε σε όποιο επίπεδο μέλους πιστότητας πελατών άλλης αλυσίδας βρίσκεστε ήδη , ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ.

Ξεκινήστε να κερδίζετε πόντους Status Match...No Catch σε Elite επίπεδο αμέσως και δείτε τους πόντους σας να συγκεντρώνονται ταχύτερα.

Για να αναβαθμίσετε το Elite επίπεδο μέλους σας όπως έχετε σε άλλη αλυσίδα, κατεβάστε τη φόρμα Status Match...No Catch, η οποία δίνει τη δυνατότητα επικύρωσης του Elite επιπέδου σας σε άλλο ξενοδοχειακό πρόγραμμα και εμείς θα αναλάβουμε όλα τα υπόλοιπα.

Status Match Form (English) 

Status Match Form (French) 

Έχετε απορίες; Καλέστε μας στο : 1-800-444-7646

 

 

Δεν είστε ακόμα Μέλος;

Εγγραφείτε Δωρεάν.
Με περισσότερα ξενοδοχεία σε περισσότερους προορισμούς, έχετε πολλές δυνατότητες εξαργύρωσης των πόντων σας με δωρεάν διαμονές, εκπτώσεις και δώρα. Είναι πιθανώς το πιο ανταποδοτικό πρόγραμμα πιστότητας πελατών παγκοσμίως. 

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Η προσφορά Status Match...No Catch ("Προσφορά") είναι διαθέσιμη σε νέα και υπάρχοντα μέλη του Best Western Rewards® ("Μέλη") που διαμένουν σε συμμετέχουσα χώρα ή περιοχή και επιθυμούν να αναβαθμίσουν τη νέα ή υπάρχουσα Best Western Rewards Elite κατάστασή τους σε επίπεδο ίσο, αλλά όχι υψηλότερο από το τρέχον επίπεδο Elite σε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα επιβράβευσης άλλης ξενοδοχειακής αλυσίδας ("Ανταγωνιστικό Προγράμματος Πιστότητας Πελατών "). Για να ολοκληρώσουν την Προσφορά, τα Μέλη πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα Προσφοράς που είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση www.bestwestern.com και να την αποστείλουν στη Best Western International, Inc μέσω μίας από τις μεθόδους που αναλύονται εκεί. Όπως αναφέρεται στο έντυπο της Προσφοράς, τα Μέλη πρέπει να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία για το τρέχον Επίπεδο Ανταγωνιστικού Προγράμματος Πιστότητας Πελατών σε μία από τις ακόλουθες μορφές: (i) ένα αντίγραφο της τρέχουσας κατάταξης / αντίγραφο της τρέχουσας κάρτας ελίτ του ανταγωνιστικού προγράμματος πιστότητας πελατών. Εάν τα Μέλη έχουν ερωτήσεις σχετικά με την Προσφορά, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Best Western International, Inc. μέσω τηλεφώνου στο 800-444-7646 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνσηSTATUSMATCH@BESTWESTERN.COM. Η Best Western International, Inc. θα καθορίσει το ισοδύναμο επίπεδο συμμετοχής στο status του μέλους Best Western Rewards Elite, το οποίο αντιστοιχεί στο τρέχον επίπεδο βαθμού / κατάστασης του Ανταγωνιστικού Προγράμματος Πιστότητας Πελατών, βάσει ανασκόπησης του αριθμού των διανυκτερεύσεων, διαμονών και / το αντίστοιχο επίπεδο ελίτ / επίπεδο κατάστασης. Τα επίπεδα συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι το Gold Elite Status (απονέμονται μετά από δέκα (10) νύχτες, επτά (7) επιλέξιμες διαμονές ** ή 10.000 Best Western Rewards Points *** σε ένα (1) ημερολογιακό έτος), Status Platinum Elite (που απονέμονται μετά από δεκαπέντε (15) νύχτες, δέκα (10) επιλέξιμες διαμονές ή 15.000 πόντους Best Western Rewards σε ένα (1) ημερολογιακό έτος), Diamond Elite Status (απονέμεται μετά από τριάντα (30) ή 30.000 Best Western Rewards Points σε ένα (1) ημερολογιακό έτος) και το Diamond Select Elite Status (απονεμημένο μετά από πενήντα (50) νύχτες, σαράντα (40) επιλέξιμες διαμονές ή 50.000 Best Western Rewards Points σε ένα (1) . Παρά το αντίθετο στο παρόν, η αναβάθμιση στην Κατάσταση Diamond Select Elite δεν είναι διαθέσιμη μέσω αυτής της προσφοράς. Μια νέα κάρτα Elite Status Best Western Rewards θα αποσταλεί στη διεύθυνση αλληλογραφίας που παρέχεται στο προφίλ λογαριασμού του μέλους μέσα σε 4 έως 6 εβδομάδες μετά την αναβάθμιση. Μόνο το επίπεδο ελίτ / επίπεδο κατάστασης θα αντιστοιχιστεί (οι πόντοι του ανταγωνιστικού προγράμματος δεν θα αντιστοιχιστούν).

Ισχύουν όλοι οι κανόνες του προγράμματος Best Western Rewards. Δείτε το www.bestwesternrewards.com για τους πλήρεις όρους και προϋποθέσεις του προγράμματος και για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα διάφορα επίπεδα συμμετοχής του μέλους Best Western Rewards Elite Status Membership. Η προσφορά ενδέχεται να μην είναι έγκυρη με οποιαδήποτε άλλη προσφορά ή έκπτωση. Η προσφορά μπορεί να ακυρωθεί ή να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση. Οι αποφάσεις της Best Western International, Inc. είναι τελικές σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με αυτή την Προσφορά.** Ως "επιλέξιμη διαμονή" για τους σκοπούς αυτής της Προσφοράς ορίζεται κάθε διαμονή (δηλαδή μία ή περισσότερες διαδοχικές νύχτες στο ίδιο ξενοδοχείο με το σήμα Best Western), με εξαίρεση μια διαμονή που γίνεται μέσω ενός online ταξιδιωτικού πρακτορείου, μέσω ταξιδιωτικού πράκτορα, και διαμονή με ειδική έκπτωση (βλ. τους κανόνες του προγράμματος Best Western Rewards για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια επιλεξιμότητας). Μόνο ένα (1) check-in / check-out επιτρέπεται ανά επιλέξιμη διαμονή.*** Για τους σκοπούς της παρούσας Προσφοράς, τα "Best Western Rewards Points" ορίζονται ως Πόντοι που προκύπτουν μόνο από επιλέξιμες διαμονές, αλλά εξαιρουμένων των Σημείων Μπόνους ή των πόντων προώθησης (βλ. Τους κανόνες του προγράμματος Best Western Rewards για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ορισμούς αυτών των κεφαλαιοποιημένων όρων).

 

 

Menu

 Greek
Menu