Συχνές Ερωτήσεις

FAQ's

Παρακάτω, βρείτε απαντήσεις σε ορισμένες από τις πιο συχνές ερωτήσεις. Εάν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια, επικοινωνήστε μαζί μας στο BEST WESTERN REWARDS® SERVICE CENTER.

Σχετικά με τα  Best Western Rewards

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ BEST WESTERN REWARDS;

Είναι εύκολο να γίνετε μέλος. ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ BEST WESTERN REWARDS και ξεκινήστε να κερδίζετε σήμερα!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ BEST WESTERN REWARDS;

Όχι. Δεν υπάρχει χρέωση, είναι ΔΩΡΕΑΝ!. Δεν είστε ακόμα μέλος; ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ BEST WESTERN REWARDS και ξεκινήστε να κερδίζετε σήμερα!

ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ (ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ EMAIL);

Μπορείτε να αλλάξετε ή να ενημερώσετε τις online πληροφορίες σας όποτε θέλετε καλώντας στο 1-800-237-8483.

ΠΩΣ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ;

Εάν διαθέτετε αριθμό μέλους αλλά δεν έχετε πρόσβαση σε διαδικτυακό λογαριασμό, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών της Best Western Rewards ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ για να ρυθμίσετε τον ηλεκτρονικό σας λογαριασμό. Εάν έχετε δώσει προηγουμένως ένα email κατά την εγγραφή σας, κάντε κλικ στο PASSWORD HELP για να σας σταλεί με email ο κωδικός πρόσβασής σας. Εάν είστε ήδη μέλος, μην δημιουργήσετε νέο λογαριασμό, καθώς θα δημιουργήσει έναν διπλότυπο λογαριασμό.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΜΟΥ;

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις ενημερωμένες πληροφορίες του λογαριασμού σας, συμπεριλαμβανομένων των διαμονών και του υπολοίπου λογαριασμού, ανά πάσα στιγμή, πραγματοποιώντας σύνδεση στο λογαριασμό σας BEST WESTERN REWARDS.

ΛΗΓΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ BEST WESTERN REWARDS ΠΟΝΤΟΙ ΜΟΥ;

Οι πόντοι Best Western Rewards δεν λήγουν ποτέ! Παρακαλούμε, για επιπλέον πληροφορίες, επικοινωνήστε με το πλησιέστερο σε εσάς κέντρο BEST WESTERN REWARDS CUSTOMER

ΠΩΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ BEST WESTERN REWARDS;

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ στον λογαριασμό σας και κάντε κλικ είτε στο "New Member Card Kit" ή στο "Replacement Card Kit". Μια νέα κάρτα θα σας σταλεί, συνήθως σε λιγότερο από δύο εβδομάδες.

ΠΟΣΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΩ ΤΗ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ BEST WESTERN REWARDS ΑΦΟΥ ΕΓΓΡΑΦΩ;

Εάν κάνατε την εγγραφή σας σε ένα από τα καταλύματά της Best Western, η κάρτα μέλους σας θα φτάσει εντός 2-3 εβδομάδων από την εγγραφή σας. Εάν εγγραφήκατε διαδικτυακά, η κάρτα σας δεν θα σταλεί ταχυδρομικά παρά μόνο αφού ολοκληρωθεί η πρώτη διαμονή σας στον λογαριασμό σας. Ωστόσο, θα σας δωθεί επιτόπου ο αριθμός μέλους σας Best Western Rewards®, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό σας αμέσως. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ, να παρέχετε πάντα τον αριθμό Best Western Rewards® σε κάθε ξενοδοχείο στο οποίο διαμένετε, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε όλα τα οφέλη επιβράβευσης του προγράμματος Best Western Rewards®.

ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ BEST WESTERN REWARDS;

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα BEST WESTERN'S FREE REWARDS που σας δίνει περισσότερους πόντους, μεγαλύτερα προνόμια και καλύτερα οφέλη!

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ;

Όχι. Κάθε λογαριασμός μέλους Best Western Rewards κατέχεται αποκλειστικά από κάθε μέλος.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ REWARDS ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ;

Το Best Western Business Advantage έχει σχεδιαστεί για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, προσφέροντας ανώτερη αξία, αναγνώριση και ανταμοιβές με κάθε διαμονή σε ξενοδοχείο Best Western. Τα μέλη του Business Advantage λαμβάνουν: 10% έκπτωση στην καλύτερη διαθέσιμη τιμή για κάθε διαμονή, αυτόματο elite status στο Best Western Rewards®, ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα επιβράβευσης της Best Western Diamond για τον ιδιοκτήτη της εταιρείας, Gold για όλους τους άλλους υπαλλήλους της εταιρείας, επιπλέον αποκλειστικά προνόμια, η εταιρεία κερδίζει το 10% όλων των πόντων που κερδίζουν οι ταξιδιώτες της εταιρείας από τη διαμονή τους, οι οποίοι στη συνέχεια μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά την κρίση της εταιρείας! Μάθετε περισσότερα για το Best Western Business Advantage και ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ!

Κερδίζοντας Best Western Rewards

ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΩ ΠΟΝΤΟΥΣ BEST WESTERN REWARDS;

Τα μέλη του Best Western Rewards κερδίζουν 10 πόντους για κάθε δολάριο ΗΠΑ που ξοδεύουν (ή το ισόποσο για άλλα νομίσματα) στην τιμή του δωματίου τους, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ σε ορισμένες περιοχές εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά εξαιρουμένων των ποσών που καταβάλλονται για φόρο εκτός ΦΠΑ και πρόσθετες χρεώσεις. Η τιμή που καταβάλλεται πρέπει να είναι κατάλληλη για να λάβετε πόντους επιβράβευσης ή πόντους αεροπορικής εταιρείας/συνεργάτη. Τα μέλη του Best Western Rewards μπορούν επίσης να λάβουν πόντους κάνοντας αγορές και μετατροπή πόντων από άλλα προγράμματα επιβράβευσης ή χρησιμοποιώντας υπηρεσίες από τους προτιμώμενους συνεργάτες μας. (Οι πόντοι και οι κανόνες κέρδους ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον συνεργάτη).

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΠΟΝΤΟΥΣ Ή ΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΜΟΝΕΣ ΜΟΥ, 'Η ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΑΠΕΥΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ;

Οι κρατήσεις πάντα συνίστανται, αλλά δεν είναι απαραίτητες για να κερδίσετε πόντους για τις διαμονές σας. Ενημερώστε απλά την Ρεσεψιόν ότι θα θέλατε να προσθέσετε τον Best Western Rewards αριθμό σας στην κράτηση σας, και οι επιβραβεύσεις σας θα περαστούν στο λογαριασμό σας μετά από 3 ημέρες από το check-out.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ BEST WESTERN REWARDS ΠΟΝΤΟΥΣ ΓΙΑ ONLINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ;

Ναι, απλά συνδεθείτε στον Best Western Rewards λογαριασμό σας και κάντε την κράτηση σας. Για να εξασφαλίσετε ότι θα πιστωθείτε τον κατάλληλο αριθμό πόντων ή επιβραβεύσεων αεροπορικών/συνεργατών, παρακαλείστε να έχετε την Best Western Rewards κάρτα σας κατά το check-in στο ξενοδοχείο.

Δεν είστε μέλος; ENROLL IN BEST WESTERN REWARDS 

ΘΑ ΛΑΒΩ ΠΟΝΤΟΥΣ ΕΑΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΜΙΑ BEST WESTERN TRAVEL CARD®;

Ναι, θα κερδίσετε πόντους ή επιβραβεύσεις αεροπορικών/συνεργατών όταν πληρώνετε με Best Western Travel Card, αρκεί η διαμονή σας να πληοί τις προϋποθέσεις.

ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΩ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ;

Μπορείτε να επιλέξετε να κερδίζετε επιβραβεύσεις αεροπορικών από τον μεγάλο αριθμών παγκόσμιων αεροπορικών συνεργατών μας. Για να κερδίσετε επιβραβεύσεις αεροπορικών εταιρειών ή άλλων συνεργατών επιλέξτε την αεροπορική που επιθυμείτε ως την προτίμηση σας για να κερδίζετε επιβραβεύσεις και συμπεριλάβετε τον προσωπικό σας Αριθμό Τακτικού Επιβάτη στο προφίλ του λογαριασμού σας. 

Μπορείτε να αλλάξετε την προτίμηση κέρδους σας ανά πάσα στιγμή online, κάνοντας σύνδεση στον Best Western Rewards λογαριασμό σας.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΑΒΩ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ BEST WESTERN REWARDS ΠΟΝΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ;

Τα ξενοδοχεία Best Western δεν υποχρεούνται να εκδίδουν και πόντους και επιβραβεύσεις αεροπορικών/συνεργατών για την ίδια διαμονή. Η καθορισμένη προτίμηση κέρδους σας (πόντοι ή επιβραβεύσεις αεροπορικών/συνεργατών) θα πιστωθεί ανάλογα για κάθε διαμονή. Μπορείτε να αλλάξετε την προτίμηση σας, κάνοντας σύνδεση στον  Best Western Rewards λογαριασμό σας.

"Εάν κάνω κράτηση σε ξενοδοχείο Best Western για περισσότερα του ενός δωμάτια για την ίδια διανυκτέρευση, θα κερδίσω πόντους ή επιβραβεύσεις αεροπορικών/συνεργατών για κάθε δωμάτιο;"

Τα ξενοδοχεία Best Western υποχρεούνται να εκδίδου πόντους ή επιβραβεύσεις για έως και 10 δωμάτια που έχει κλείσει το ίδιο μέλος για την ίδια διανυκτέρευση, υπό την προϋπόθεση ότι το μέλος πληρώνει για όλα τα δωμάτια και η διαμονή του πληροί τις προϋποθέσεις. 

ΠΟΣΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΤΟΙ Ή ΟΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ/ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ;

Παρακαλείστε, να δώσετε το περιθώριο 7 ημερών για να εμφανισθούν οι πόντοι ή οι επιβραβεύσεις αεροπορικών/συνεργατών στο προφίλ σας. Οι επιβραβεύσεις αεροπορικών εταιρειών ή συνεργατών μπορεί να χρειαστούν έως και δύο κύκλους δήλωσης για να εμφανιστούν στον λογαριασμό σας. Φροντίστε να δείξετε την κάρτα σας κατά το check-in για να επιταχύνετε τη δημοσίευση των πόντων Best Western Rewards® ή των επιβραβεύσεων αεροπορικής εταιρείας/συνεργατών. Εάν έχετε μείνει σε ένα Best Western και θέλετε να ρωτήσετε για πόντους που λείπουν ή επιβραβεύσεις αεροπορικής εταιρείας/συνεργάτη, συμπληρώστε τη σχετική φόρμα και η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας θα σας βοηθήσει.

**Για διεθνείς διαμονές, για να δημοσιεύθεί η διαμονή σας, ζητάμε να στείλετε με ταχυδρομείο ή με φαξ ένα αντίγραφο της απόδειξης του ξενοδοχείου σας ή του φύλλου.**

Mail: PO Box 42007, Phoenix AZ, 85080
Fax: 623-780-6988

ΤΙ ΚΑΝΩ ΕΑΝ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΠΟΝΤΟΙ 'Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ;

Εάν έχετε προμηθευτεί την Best Western Rewards κάρτα σας ή τον αριθμό μέλους κατά την διάρκεια της διαμονή σας στο ξενοδοχείο Best Western, παρακαλείστε να δώσετε το περιθώριο των 7 ημερών για να εμφανισθούν οι πόντοι ή οι επιβραβεύσεις αεροπορικών/συνεργατών στον λογαριασμό σας. 

Εάν περάσουν περισσότερες των 7 ημερών από την ημερομηνία αναχώρησης σας και οι πόντοι ή οι επιβραβεύσεις αεροπορικής/συνεργάτη δεν έχουν εμφανισθεί στον λογαριασμό σας, κάντε σύνδεση στον λογαριασμό και συμπληρώστε τις φόρμες αίτησης Missing Points ή  Airline/Partner Rewards Discrepancy και θα λάβετε βοήθεια για να πιστωθείτε για αυτή την διαμονή. Για νέα Μέλη, η πίστωση θα γίνει δεκτή για οποιαδήποτε διαμονή Best Western Rewards® που  πληροί τις προϋποθέσεις, μέσα σε 30 ημέρες πριν την εγγραφή στο Πρόγραμμα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι διαμονές άνω των 6 μηνών δεν μπορούν να ελεγχθούν για πόντους ή επιβραβεύσεις αεροπορικής εταιρείας/συνεργάτη.

Η Best Western έχει πληροφορίες στο αρχείο μόνο για κρατήσεις που γίνονται μέσω του www.bestwestern.com ή ενός από τα κέντρα κρατήσεων παγκοσμίως. Εάν η διαμονή σας στο ξενοδοχείο πραγματοποιήθηκε με άλλο τρόπο, στείλτε με ταχυδρομείο ή φαξ ένα αντίγραφο των συμπληρωμένων Αιτήσεων Missing Points ή  Airline/Partner Rewards Discrepancy (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού μέλους σας) και ένα αντίγραφο της αναλυτικής απόδειξης του ξενοδοχείου σας στη διεύθυνση:

Best Western Rewards
Points Desk
P.O. Box 42007
Phoenix, AZ 85080-2007
Fax: 623-780-6988

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ BEST WESTERN REWARDS ΠΟΝΤΟΥΣ;

Ναι, τα μέλη Best Western Rewards μπορούν να αγοράσουν 1.000 πόντους για  $10 (μέγιστο 20.000 πόντοι ανά συναλλαγή, μόνο για κατοίκους ΗΠΑ και Καναδά.)

Εξαργυρώνοντας Best Western Rewards

ΣΕ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΟΥ BEST WESTERN REWARDS;

Οι πόντοι Best Western Rewards μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μία ποικιλία επιβραβεύσεων, συμπεριλαμβανομένων παγκοσμίων δωρεάν διαμονών σε ξενοδοχεία Best Western χωρίς περιορισμό ημερομηνιών, τη Ταξιδιωτική Κάρτα Best Western, κάρτες βενζίνης, δείπνα, αγορές και κάρτες δώρων ψυχαγωγίας, επιβραβεύσεις αεροπορικών και άλλα.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η BEST WESTERN TRAVEL CARD;

Η Ταξιδιωτική Κάρτα Best Western είναι η δωροκάρτα της Best Western. Σας επιτρέπει να έχετε πάνω απο 4.000 ξενοδοχεία σε πάνω απο 100 χώρες και περιοχές στο πορτοφόλι σας! Οι Ταξιδιωτικές Κάρτες είναι αποδεκτές από όλα τα ξενοδοχεία Best Western στο κόσμο, δε λήγουν ΠΟΤΕ και μπορύν να είναι ένα καταπληκτικό δώρο για κάποιο άτομο σημαντικό σε εσάς. Εξερευνήστε τον κόσμο με μία βολική κάρτα!

ΠΟΣΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΔΩΡΟ ΜΟΥ;

Χρειάζεται έως και 2 εργάσιμες ημέρες για παραλαβή εικονικών δωροκαρτών. Κανονικές δωροκάρτες μπορούν να πάρουν έως και 3 εβδομάδες από τη στιγμή που υποβάλετε τη παραγγελία σας. Για εμπορεύματα, παρακαλούμε επιτρέψτε έως και 5 εβδομάδες για παράδοση. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μόνο οι παραγγελίες εμπορευμάτων χρειάζονται πραγματική διεύθυνση

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΩ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΔΩΡΟΚΑΡΤΑΣ ΜΟΥ;

Αυτή τη στιγμή δεν παρέχουμε την δυνατότητα αίτησης για ταχεία αποστολή ή επεξεργασία.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ BEST WESTERN REWARDS;

Ναι. Οι πόντοι μπορούν να μεταφερθούν μεταξύ λογαριασμών που μοιράζονται την ίδια φυσική διεύθυνση. Για να ρυθμίσετε μία μεταφορά πόντων, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα του Best Western Rewards CUSTOMER SERVICE .

ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΛΙΓΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΓΙΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ, ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ;

Εάν σας λείπουν μόνο μερικοί πόντοι για μία επιβράβευση, μπορείτε να αγοράσετε το υπόλοιπο των πόντων (1,000 πόντοι για $10, ανώτατο όριο 10,000 πόντων ανά συναλλαγή).Για την επεξεργασία του αιτήματος σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα μας BEST WESTERN REWARDS CUSTOMER SERVICE .

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΩ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ;

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας για διαμονές ξενοδοχείων παγκοσμιώς σε πάνω από 100 διαφορετικές χώρες. Δωρεάν διανυκτερεύσεις κυμαίνονται από 8,000 σε 36,000 points, ανάλογα με το ξενοδοχείο και την τοποθεσία. Τα μέλη των Best Western Rewards πρέπει να έχουν των απαραίτητο αριθμό πόντων για να  για να ολοκληρώσουν μια δωρεάν διανυκτέρευση βάσει του ατομικού επιπέδου βαθμών του ξενοδοχείου. Αναζητήστε ξενοδοχεία χρησιμοποιώντας τους πόντους Best Western Rewards. Σε περίπτωση που δεν έχετε τον απαιτούμενο αριθμό πόντων για τη διαμονή κατά την άφιξη, θα σας ζητηθεί να πληρώσετε την ισχύουσα τιμή.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ BLACKOUT ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΩΝ;

Οι δωρεάν διανυκτερεύσεις είναι πλήρως μεταβιβάσιμες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε κατάλυμα της μάρκας Best Western στην Ασία, την Αυστραλία, την Ευρώπη, την Κεντρική Αμερική, τη Βόρεια Αμερική και τη Νότια Αμερική που αποδέχεται την τιμή πόντων που ορίζεται με τη δωρεάν διανυκτέρευση, και υπόκεινται σε ελέγχους χωρητικότητας και διαθεσιμότητας δωματίων,  γεγονός που μπορεί να περιορίσει τη διαθεσιμότητα των δωματίων που προσφέρονται από τα ξενοδοχεία Best Western. Αναζητήστε ξενοδοχεία χρησιμοποιώντας τους πόντους Best Western Rewards

Menu

 Greek
Menu