Σάνι Μπιτς

Σάνι Μπιτς

Το Sunny Beach είναι ένα παραθαλάσσιο θέρετρο στην ακτή της Μαύρης Θάλασσας της Βουλγαρίας, 35 χιλιόμετρα βόρεια του Μπουργκάς.

Το Sunny Beach, που δημιουργήθηκε το 1958 ως απόδραση το Σαββατοκύριακο για βουλγαρικές οικογένειες, έχει γίνει το μεγαλύτερο τουριστικό μέρος και σημείο διακοπών στη χώρα. Σήμερα, η περιοχή συνεισφέρει σημαντικό μέρος του ετήσιου ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος (ΑΕΠ) της επαρχίας. Αρχικά ένα μικρό παραθαλάσσιο θέρετρο, έχει εξελιχθεί για να περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων και υπηρεσιών, εγκαταστάσεις τυχερών παιχνιδιών καθώς και χώρους άθλησης και μουσικής.

Η ταχεία ανάπτυξή του το καθιστά το μεγαλύτερο θέρετρο σε ολόκληρη την ακτή της Μαύρης Θάλασσας. Στα νότια, το συγκρότημα έχει συγχωνευθεί με την πόλη του Nessebar.

Εικόνα μιας βαλίτσας από τίτλο σε DAMΔιαβάστε περισσότερα για Σάνι Μπιτς

Το Sunny Beach έχει πολύ μικρό μόνιμο πληθυσμό, αλλά το καλοκαίρι το θέρετρο φιλοξενεί πολλές χιλιάδες τουρίστες. Η κύρια λωρίδα των πολυώροφων ξενοδοχείων που στηρίζονται στην παραλία έχει μήκος 5 χιλιόμετρα και εκτείνεται κατά μήκος ενός μεγάλου κόλπου μεταξύ Sveti Vlas και Nessebar, σύντομα για να συνδεθεί με το χωριό Tankovo.
Τα αεροδρόμια που εξυπηρετούν το Sunny Beach είναι το αεροδρόμιο του Μπουργκάς και το αεροδρόμιο της Βάρνας. Μετά την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου της Μαύρης Θάλασσας, το Sunny Beach έχει καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα κοινωνικοοικονομικά κέντρα στην Ανατολική Βουλγαρία. Το θέρετρο συνδέεται με τις πόλεις Βάρνα, Μπουργκάς και Σόφια μέσω πολλών λεωφορειακών γραμμών.


Εικονίδιο ενός χάρτη με καρφίτσα τοποθεσίας BBΤι να κάνετε στο Σάνι Μπιτς
  • Επισκεφθείτε το Action Aquapark
  • Επισκεφθείτε το Λούνα Παρκ του Σάνι Μπιτς

Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Σάνι Μπιτς

Φίλτρο
 Φίλτρο
Φίλτρο


Best Western Plus

0.4 μίλια / 0.6 χλμ

/5
  Κριτικές Verified
bg

Menu

 Greek
Menu