ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
  • 1 Νύχτα

Ενημέρωση

ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Η Βόρεια Μακεδονία είναι μια βαλκανική χώρα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, με μοναδικό φυσικό τοπίο και μεγάλο πολιτιστικό πλούτο που συνδυάζει το παλιό με το καινούριο.

Ενώ είναι εύκολα προσβάσιμη από όλα τα μέρη του εξωτερικού, παραμένει μια από τις τελευταίες χώρες που δεν έχουν ανακαλυφθεί στην Ευρώπη: ένας φυσικός παράδεισος βουνών, λιμνών και ποταμών, όπου η ζωή κινείται σε διαφορετικό ρυθμό, μέσα στο μεγαλείο πλούσιων ιστορικών ερειπίων και ειδυλλιακών χωριών που παρέμειναν σχεδόν αμετάβλητα για αιώνες. Ως εκ τούτου, μπορεί κανείς να περιμένει ένα θαυμάσιο μείγμα αρχιτεκτονικής και εθνικής κληρονομιάς. Η χώρα αντιπροσωπεύει τα Βαλκάνια με ένα συναρπαστικό μίγμα μακεδονικών, αλβανικών, τουρκικών και μεσογειακών επιρροών.

Πέρα από την ιδιαίτερα "ζωντανή" πρωτεύουσα τα Σκόπια, αξίζει να επισκεφθείτε και τον εθνικό δρυμό Μαύροβο, το όρος Σαρ Πλάνινα, τα όρη Πέλιστερ, καθώς και τη λίμνη Οχρίδα και την ομώνυμη πόλη, μία από τις παλαιότερες της Ευρώπης και προστατευόμενο θησαυρό της UNESCO.

Υπάρχουν δύο διεθνή αεροδρόμια, το κύριο στην πρωτεύουσα των Σκοπείων (SKP) και το δεύτερο στην Οχρίδα (OHD). Υπάρχουν περίπου 150 πτήσεις την εβδομάδα από διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις στα Σκόπια.

Εικόνα μιας βαλίτσας από τίτλο σε DAMΔιαβάστε περισσότερα για ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Εικονίδιο ενός χάρτη με καρφίτσα τοποθεσίας BBΤι να κάνετε στο ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Φίλτρο
 Φίλτρο
Φίλτρο


FLIP

Hotel Turist

Skopje

31.2 μίλια / 50.2 χλμ

FLIP

Gjuro Strugar Street 11
Skopje, 1000 Macedonia mk

3.789/5
19  Κριτικές ΕΠΑΛΗΘΕΥΜΕΝΕΣ
Αυτό το Ξενοδοχείο Διαθέτει

Menu

 Greek
Menu