Βελιγράδι
 • 1 Νύχτα

Ενημέρωση

Βελιγράδι

Το Βελιγράδι είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας. Βρίσκεται σε ειδυλλιακή τοποθεσία στη συμβολή των ποταμών Σάββο και Δούναβη και στο σταυροδρόμι της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Το Βελιγράδι είναι μία ιδιαίτερα ζωντανή πόλη, με κεντροευρωπαϊκό αέρα χάρη στη γεωγραφική της θέση, όπου όμως ο βαλκανικός χαρακτήρας παραμένει διάχυτος και ζωντανός.

Εικόνα μιας βαλίτσας από τίτλο σε DAMΔιαβάστε περισσότερα για Βελιγράδι

Η περιοχή του Βελιγραδίου είναι από τις παλαιότερες κατοικούμενες περιοχές στην Ευρώπη και τον κόσμο, με πολλούς σημαντικούς πολιτισμούς να έχουν κατοικήσει εκεί.Το Βελιγράδι κουβαλάει τεράστια ιστορία την οποία έχουν σημαδεύσει οι μεγάλες αναταραχές στην ευρύτερη περιοχή της πρώην Γιουγκοσλαβίας.

Αξίζει μια βόλτα στην οδό Prince Michael, τον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης, ή ένα ποτό στο Skadarlija, ένα vintage δρόμο στο πνεύμα του παλιού Βελιγραδίου, γεμάτο εστιατόρια και καφέ. Μέσα στο φρούριο στο πάρκο Kalemegdan υπάρχει ζωολογικός κήπος, στρατιωτικό μουσείο, διάσημες εκκλησίες, γκαλερί, πάρκα, αθλητικά γήπεδα κλπ. Το νησάκι του ποταμού Ada Ciganlija έχει μια τεχνητή λίμνη μήκους 8 χλμ. που επισκέπτονται οι λουόμενοι το καλοκαίρι. Είναι ένας ζωντανός χώρος με πολλά καταστήματα, καφέ και εστιατόρια, μερικά από τα οποία είναι ανοιχτά όλο το χρόνο.

Εικονίδιο ενός χάρτη με καρφίτσα τοποθεσίας BBΤι να κάνετε στο Βελιγράδι
 • Επισκεφθείτε το Φρούριο του Βελιγραδίου
 •  
  Περπατήστε στην Knez Mihailova
 •  
  Επισκεφθείτε τον ναό του Αγίου Σάββα
 •  
  Κάντε μπάνιο στην Ada Ciganlija
 •  
  Επισκεφθείτε την εκκλησία της Παναγίας
   

Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Βελιγράδι

Φίλτρο
 Φίλτρο
Φίλτρο


FLIP

Natalija Residence

Belgrade

3.6 μίλια / 5.7 χλμ

156.60

EUR

Δείτε Δωμάτια

FLIP

Zarkovacka 1
Belgrade, 11000 Serbia rs

4.722/5
9  Κριτικές Verified
This Hotel Features

Menu

 Greek
Menu