Κερδίστε Τώρα

Save now

Μέλη Best Western Rewards®

Κερδίστε έως και 15% και Λάβετε 1.000 Bonus Rewards Πόντους


Εγγραφείτε τώρα! Κερδίστε έως και 15% σε συμμετέχοντα ξενοδοχεία και λάβετε 1.000 bonus rewards πόντους με την κράτησή σας στο bestwestern.com. 

 

Δεν είστε ακόμα Μέλος;

Εγγραφείτε ΔΩΡΕΑΝ στο πρόγραμμα πιστότητας πελατών μας και θα συμμετέχετε αυτόματα στην αποκλειστική αυτή προσφορά.

ΕΓΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 Πως μπορεί ένας πελάτης να λάβει έκπτωση κερδίζοντας έως και 15%?

Ένας πελάτης μπορεί να κάνει κράτηση για την ειδική τιμή προσφοράς στο bestwestern.com για να κερδίσει μέχρι και 15% έκπτωση στα συμμετέχοντα ξενοδοχεία. Οι εκπτώσεις ποικίλουν ανά ξενοδοχείο μέχρι και 15%. Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης των επιμέρους ξενοδοχείων ισχύουν και ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το ξενοδοχείο.

Τι είναι η προσφορά "κατάλληλης παραμονής";

Ως «επιλέξιμη διαμονή» για σκοπούς προώθησης ορίζεται μία (1) ή περισσότερες διαδοχικές νύχτες στο ίδιο ξενοδοχείο Best Western με τιμή που επιτρέπει την απόδοση πόντων μέσω των Best Western Rewards. Μόνο ένα (1) check-in / check-out επιτρέπεται ανά διαμονή.

Πρέπει να είστε μέλος του Best Western Rewards για να κερδίσετε τους 1.000 πόντους μπόνους κράτησης;

Ναί. Ένα μέλος του Best Western Rewards θα κερδίσει τους 1.000 πόντους μπόνους κράτησης εάν (α) εγγραφεί στην προωθητική ενέργεια πριν από την πρώτη κατάλληλη παραμονή του. (β) κάνει κράτηση στο bestwestern.com (ή μέσω του ιστότοπου για κινητά ή της εφαρμογής για κινητά). (γ) να συμπληρώσει τις επιλέξιμες διαμονές κατά τη διάρκεια της περιόδου προωθητικής ενέργειας.  

Πρέπει τα μέλη του Best Western Rewards να εγγραφούν για αυτήν την προσφορά ώστε να είναι επιλέξιμα για να κερδίσουν τους 1.000 μπόνους πόντους;

Ναί. Τα μέλη του Best Western Rewards πρέπει να είναι εγγεγραμμένα για την προώθηση πριν από την πρώτη τους κατάλληλη διαμονή για να πληρούν τις προϋποθέσεις. Τα μέλη του Best Western Rewards μπορούν να εγγραφούν στην προώθηση online στο bestwestern.com/fall, συμπληρώνοντας το προφίλ λογαριασμού Best Western Rewards στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου ή με έναν υπάλληλο που εργάζεται στο τηλεφωνικό κέντρο.

Μήπως ένα μέλος του Best Western Rewards πρέπει ζητήσει η προτίμησή του να είναι πόντοι αντί μίλια  για να κερδίσει τους μπόνους πόντους;

Ναί. Ένα μέλος Best Western Rewards πρέπει να καθοριστεί σε πόντους για όλες τις επιλέξιμες διαμονές για να λάβει τα πόντους ανταμοιβής μπόνους κράτησης κατά την περίοδο προώθησης.

Πόσαμπόνους μπορούν να κερδίσουν τα μέλη του Best Western Rewards κατά τη διάρκεια της προώθησης του φθινοπώρου;

Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των πόντων ανταμοιβής μπόνους κράτησης που μπορούν να κερδηθούν κατά την περίοδο προώθησης, εφόσον οι κρατήσεις γίνουν μέσας από το bestwestern.com (ή μέσω του ιστότοπου για κινητά ή της εφαρμογής για κινητά).

Πότε θα καταχωρηθούν οι μπόνους πόντοι κράτησης στο λογαριασμό μέλους του Best Western Rewards;

Οι πόντοι επιβράβευσης θα καταχωρούνται στο λογαριασμό ενός μέλους περίπου 4 εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση των επιλέξιμων διαμονών.

Ποιος υπάγεται στην διαφημιστική προσφορά 1.000 μπόνους πόντων επιβράβευσης;

Όλα τα μέλη του Best Western Rewards, των οποίων η προτίμησή τους έχει οριστεί σε πόντους, είναι επιλέξιμα για την προώθηση του φθινοπώρου. Τα μέλη του Best Western Rewards που διαμένουν σε συμμετέχουσα χώρα  ή περιοχή και (1) κάνουν  κράτηση στο bestwestern.com (ή μέσω του κινητού ιστότοπου ή της εφαρμογής για κινητά) και (2) ολοκληρώσουν τις επιλέξιμες διαμονές σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο με το σήμα Best Western παγκοσμίως θα κερδίσουν 1.000 πόντους ανταμοιβής για την κράτησή τους. Τα μέλη του Best Western Rewards που διαμένουν εκτός των συμμετεχουσών χωρών και (1) κάνουν κράτηση στο bestwestern.com (ή μέσω του κινητού ιστότοπου ή της εφαρμογής για κινητά) και (2) ολοκληρώσουν τις επιλέξιμες διαμονές σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο με το σήμα Best Western σε μια συμμετέχουσα χώρα  θα κερδίσουν 1.000 μπόνους πόντους επιβράβευσης. Μια λίστα των συμμετεχουσών χωρών υπάρχει στους όρους και τις προϋποθέσεις για το bestwestern.com/fall.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Οι επισκέπτες που κάνουν κράτηση στο bestwestern.com ** στο Πρόγραμμα Advance Purchase μεταξύ 12 Σεπτεμβρίου 2016 και 20 Νοεμβρίου 2016 ("Περίοδος Προώθησης"), θα λάβουν μέχρι και 15% έκπτωση από την Καλύτερη Δυνατή Τιμή. Δεν απαιτείται εγγραφή προώθησης για να λάβετε την προπληρωμένη τιμή. Η έκπτωση είναι διαθέσιμη μόνο σε συμμετέχοντα ξενοδοχεία. Οι εκπτώσεις ποικίλουν ανά ξενοδοχείο μέχρι και 15%. Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης των επιμέρους ξενοδοχείων ισχύουν και ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το ξενοδοχείο.

Επιπλέον, τα μέλη του Best Western Rewards ("μέλη") που διαμένουν σε μια συμμετέχουσα χώρα † και πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις θα κερδίσουν 1.000 μπόνους πόντους Best Western Rewards αν: (α) κάνουν μια  κράτηση για μια επιλέξιμη διαμονή * κατά τη διάρκεια της Περιόδου Προώθησης στο bestwestern.com **; (β) να δώσουν τον αριθμό λογαριασμού Best Western Rewards τη στιγμή της κράτησης, γ) να εγγραφούν για την προώθηση · και (δ) να συμπληρώσουν την κατάλληλη διαμονή * κατά τη διάρκεια της περιόδου προώθησης. Μέλη που διαμένουν εκτός μιας από τις συμμετέχουσες χώρες † που πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις θα κερδίσουν 1.000 πόντους Best Western Rewards εάν: (w) κάνουν κράτηση κράτηση για μια επιλέξιμη διαμονή * κατά τη διάρκεια της περιόδου προώθησης στο bestwestern.com **; (x) δώσουν τον αριθμό λογαριασμού Best Western Rewards τη στιγμή της κράτησης, (y) εγγραφούν για την Προσφορά και (ζ) ολοκληρώσουν την κατάλληλη διαμονή * σε ξενοδοχείο με το σήμα Best Western σε συμμετέχουσα χώρα † κατά τη διάρκεια της Περιόδου Προώθησης. Η εγγραφή στο διαγωνισμό και η εγγραφή μέλους Best Western Rewards απαιτείται πριν από την πρώτη επιλέξιμη διαμονή *. Η εγγραφή στο Best Western Rewards μπορεί να ολοκληρωθεί με την επίσκεψη του bestwesternrewards.com.

Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των μπόνους κρατήσεων που μπορεί να κερδίσει ένα μέλος του Best Western Rewards κατά την περίοδο προωθήσεως. Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με ορισμένες άλλες προσφορές, προωθήσεις ή εκπτώσεις. Η προσφορά μπορεί να ακυρωθεί ή να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση. Αφήστε τέσσερις (4) εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της παραμονής για την υποβολή των πόντων μπόνους κράτησης Best Western Rewards. Ισχύουν όλοι οι κανόνες του προγράμματος Best Western Rewards. Δείτε το bestwesternrewards.com για τους όρους του προγράμματος.

† Οι συμμετέχουσες χώρες και περιοχές:

Afghanistan, Albania, American Samoa, Andorra, Angola, Anguilla – St. Kitts, Antarctica, Antigua and Barbuda, Aruba, Bahamas, Barbados, Benin, Bermuda, Botswana, Bouvet Island, Burkina Faso, Burundi, Cameroon, Canada, Cape Verde, Cayman Islands, Chad, Christmas Island, Cocos Islands, Comoros Island, Congo, Cook Islands, Cote d’Ivoire, Cuba, Djibouti, Dominica, Dominican Republic, Eritrea, Ethiopia, Falkland Islands/Malvinas, Faroe Islands, Fiji Islands, former USSR, Gabon, Gambia, Georgia, Ghana, Gibraltar, Greenland, Grenada, Guadeloupe, Guam, Guinea, Guinea Bissau, Guyana, Haiti, Heard and McDonald Islands, Iceland, Jamaica, Kenya, Kiribati, Lesotho, Liberia, Libya, Madagascar, Malawi, Mali, Marshall Island, Mauritania, Mayotte, Micronesia, Montserrat, Mozambique, Namibia, Nauru, Netherlands Antilles, Niger, Nigeria, Niue, Norfolk Island, Northern Mariana Islands, Palestine, Panama, Pitcairn Island, Puerto Rico, Republic of Palau, Rwanda, S. Georgia and S. Sandwich Islands, Saint Helena, Saint Kitts and Nevis Anguilla, Saint Lucia, Sao Tome Principe, Senegal, Seychelles Islands, Sierra Leone, Solomon Islands, Somalia, South Africa, St. Pierre Miquelon, St. Vincent Grenadines, Sudan, Svalbard and Jan Mayen Islands, Swaziland, Tanzania, Togo, Tokelau, Tonga, Trinidad and Tobago, Turks and Caicos Islands, Tuvalu, USA Minor Outlying Islands, Uganda, United States, Vanuatu, Virgin Islands, Wallis Futuna Islands, West Indies, Western Sahara, Western Samoa, Zambia, Zimbabwe, Bahrain, Bangladesh, Bhutan, Brunei, Cambodia, China, East Timor, Hong Kong, India, Indian Ocean Islands, Indonesia, Japan, Jordan, Kazakhstan, Korea, Kuwait, Laos, Macau, Malaysia, Maldives, Mauritius, Mongolia, Myanmar, Nepal, Oman, Pakistan, Philippines, Qatar, Saudi Arabia, Singapore, Sri Lanka, Taiwan, Thailand, Uzbekistan, United Arab Emirates, Vietnam, Yemen, Argentina, Belize, Bolivia, Brazil, Chile, Colombia, Costa Rica, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexico, Nicaragua, Paraguay, Peru, Suriname, Uruguay, and Venezuela

* Ως "επιλέξιμη διαμονή" για τους σκοπούς αυτής της Προσφοράς ορίζεται κάθε διαμονή (δηλαδή μία ή περισσότερες διαδοχικές νύχτες) στο ίδιο ξενοδοχείο με το σήμα Best Western, με εξαίρεση την παραμονή που έχει γίνει μέσω ηλεκτρονικού ταξιδιωτικού πρακτορείου και μια κράτηση με ειδική τιμή με έκπτωση (βλ. τους κανόνες του προγράμματος Best Western Rewards για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια επιλεξιμότητας). Μόνο ένα (1) check-in / check-out επιτρέπεται ανά επιλέξιμη διαμονή. Οι επιλέξιμες διαμονές που ξεκίνησαν πριν ή ολοκληρώθηκαν μετά την Περίοδο Προώθησης, αλλά οι οποίες περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία νύχτα που συμβαίνει κατά τη διάρκεια της Περιόδου Προώθησης, θεωρούνται επιλέξιμες παραμονές στην Προωθητική Ενέργεια. ** Οι κρατήσεις που γίνονται σε κινητό ή μέσω της εφαρμογής Best Western International, Inc. θα είναι επίσης επιλέξιμες για την προσφορά μπόνους πόντων κράτησης.

Menu

 Greek
Menu