Αθήνα

Αθήνα

Μπορείτε να επισκεφτείτε την Αθήνα με το αεροπλάνο από όλες τις πρωτεύουσες και τις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης. Από τη Νέα Υόρκη, το Τελ Αβίβ, την Κωνσταντινούπολη και πολλούς άλλους διεθνείς προορισμούς.Μπορείτε να επισκεφτείτε την Αθήνα με το αεροπλάνο από όλες τις πρωτεύουσες και τις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης. Από τη Νέα Υόρκη, το Τελ Αβίβ, την Κωνσταντινούπολη και πολλούς άλλους διεθνείς προορισμούς. Από τον ελληνικό αερολιμένα υπάρχουν καθημερινές πτήσεις. Όλες οι μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και των βαλκανικών χωρών συνδέονται με την Αθήνα με το τραίνο. Τα νησιά του Αιγαίου , των Δωδεκανήσων και της Κρήτης συνδέονται με τακτά δρομολόγια ακτοπλϊκώς. Επίσης είναι διαθέσιμα για τον Πόρο ,την Αίγινα , την Ύδρα τα ιπτάμενα δελφίνια.

Εικόνα μιας βαλίτσας από τίτλο σε DAMΔιαβάστε περισσότερα για Αθήνα

Η αρχαία Αθήνα ήταν μια ισχυρή πόλη κράτος και κέντρο της εκμάθησης, σπίτι της ακαδημίας του Πλάτωνα και του Λυκείου του Αριστοτέλη. Θεωρείται το λίκνο του δυτικού πολιτισμού, κατά ένα μεγάλο μέρος που οφείλεται στον αντίκτυπο των πολιτιστικών και πολιτικών επιτευγμάτων του κατά τη διάρκεια του 4ου και 5ου αιώνα π.Χ. στο υπόλοιπο της τότε γνωστής ευρωπαϊκής ηπείρου. Αυτή η κληρονομιά είναι ακόμα εμφανής στην πόλη, που απεικονίζεται μέσω διάφορων θεαματικών αρχαίων μνημείων και έργων τέχνης, το διασημότερο από όλα που είναι ο Παρθενώνας στην Ακρόπολη.

Η Αθήνα είναι πλήρης από δυνατότητες , για όλες τις προτιμήσεις και τους πολιτισμούς. Χαρακτηρίζοντας τη , παρέχει κινηματογράφους , μεγάλους σε αριθμό υπαίθριους κήπους, θέατρα, παραδοσιακά εστιατόρια ζωντανής μουσικής, παζάρια , γραφικούς για τους πεζούς δρόμους.


Εικονίδιο ενός χάρτη με καρφίτσα τοποθεσίας BBΤι να κάνετε στο Αθήνα
  • Ακρόπολη και το νέο μουσείο
  • Το αρχαιολογικό μουσείο
  • Το βυζαντινό μουσείο
  • Η Εθνική Πινακοθήκη
  • Η περιοχή Κεραμεικός
  • Η αρχαία αγορά
  • Η Πλάκα

Book a hotel in Athens

Φίλτρο
 Φίλτρο
Φίλτρο


Best Western Plus

1.5 μίλια / 2.3 χλμ

gr
 Greek
Menu