KARRIERA BEST WESTERN

KARRIERA BEST WESTERN

Bashkohu me Ekipin Tonë

Best Western Hotels & Resortsoffer një lloj tjetër të atmosferës së punës, një vend ku gjithkush tërheq së bashku një qëllim të përbashkët. Në fakt, duke ndihmuar njëri-tjetrin në zemër të organizimit tonë, i cili si një sistem joformal në vitin 1946, midis anëtarëve të hoteleve, u përqendrua në idenë e "anëtarësimit të anëtarit". Sot, më shumë se 1000 punonjës të korporatës vazhdojnë ta mbajnë atë traditë të ndihmuar anëtarët - dhe njëri-tjetri - të kenë sukses.

Menu

 Albanian
Menu