Travel card

 

 

Bleni tani!

Zgjidhni monedhën që dëshironi të blini

USD

CAD

Best Western travel card

Dhurata që ju merr Vendet. Karta Best Western Travel ju lejon të përshtateni mbi 100 vende dhe territore në mbarë botën në portofolin tuaj. Kartat e udhëtimit mund të përdoren në çdo hotel të markës Best Western në mbarë botën dhe janë në dispozicion në opsionet e kartës plastike dhe të kartave të dhurimit elektronik dhe mund të blihen në një varg denominacionesh në USD, CAD ose EUR.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Cila është karta më e mirë Western Travel®?

Karta Best Western Travel ("Karta e udhëtimit" është një kartë dhurimi me parapagesë, e cila mund të ngarkohet me një nga tre monedhat e ndryshme (Dollar amerikan, dollari kanadez dhe euro) Një kartë udhëtimi mund të përdoret për të paguar tarifat e hoteleve Best Western (p.sh. tarifat e natës së dhomës dhe taksat e aplikueshme) Pranimi i kartave të udhëtimit për shërbime të tjera përveç pagesave për akomodim është në diskrecionin e hotelit individual.

Kë mund të kontaktoj për Travel Service Card Customer?

Për ndihmë, ju lutemi kontaktoni me Travel Card Customer Care në:

 • 1-877-CARD-2TVL (227-3288) brenda SHBA, Kanadasë, Meksikë ose Karaibe
 • 1 800 232885 brenda Australisë
 • 0800 237 893 në Zelandën e Re
 • ++ 800 22 73 28 85 në Evropë dhe në shumicën e vendeve të tjera, ose telefononi zyrën më të mirë për prenotim në Western Western
 • Ku mund të gjej Termat dhe Kushtet për kartën e udhëtimit?
 • Termat dhe kushtet janë të vendosura në www.travelcard.bestwestern.com

Cilat monedha mund të ngarkohen në kartën e udhëtimit?

 • CAD - Dollar kanadez
 • Euro - Euro
 • USD - Dollar Amerikan

A mund ta shpengoj kartën e udhëtimit të ngarkuar me një monedhë të ndryshme nga monedha vendase?

Po. Ju mund ta bleni Travel Card në mbarë botën në të gjitha hotelet me markë Best Western. Nuk ka rëndësi se cila monedhë është e ngarkuar në kartë. Shuma e reduktuar konvertohet automatikisht në monedhën vendase.

Kush mund të përdorë kartën e udhëtimit?

Kushdo. Karta e udhëtimit mund të blihet për përdorim personal, për udhëtimet e kompanisë ose për stimujt e punonjësve. Është dhuratë ideale për familjen ose miqtë për raste të veçanta. Karta e udhëtimit nuk personalizohet.

A janë karta transferuese të transferueshme?

Po. Pasi të blini, Kartat e Udhëtimit mund t'i jepen dhe përdoren nga kushdo, me kusht që mbizotëron ligjet dhe politikat e secilit hotel (p.sh. kufijtë e moshës)

A skadojnë kartat e udhëtimit?

Kartat e udhëtimit të lëshuara për pagesën e vlerës nominale të Travel Card nuk skadojnë. Karta e udhëtimit si çmim promovues ose besnikërie ose për qëllime të tjera promovuese mund të përmbajë një datë skadimi.

Ku mund të përdoret Travel Card?

Karta e udhëtimit mund të përdoret në çdo hotel të markës Best Western në mbarë botën drejt pagesave të hoteleve (dmth., Tarifat e natës së dhomës dhe taksat e aplikueshme). Pranimi i kartës së udhëtimit për shërbime të tjera përveç pagesave për akomodim është në diskrecionin e hotelit.

Si e përdor dikush kartën e udhëtimit?

Në check-in, një mysafir thjesht paraqet kartën e udhëtimit, kartën e kreditit personal ose formën tjetër të garancisë së pagesës dhe një formë të vlefshme identifikimi. Pagesat totale zvogëlohen nga shuma e disponueshme në kartën e udhëtimit.

A mund të fitohen shpërblime më të mira perëndimore® apo shpërblime ajrore për qëndrimet e blera me kartela udhëtimi?

Po, pikat ose shpërblimet e linjave ajrore mund të fitohen nga anëtarët e shpërblimeve Best Western për qëndrime të kualifikuara duke përdorur kartën e udhëtimit.

A mund të përdoret kartela e udhëtimit si një formë garancie rezervë?

Nr. Karta e udhëtimit nuk mund të përdoret si një formë garancie rezervë. Një kartë krediti është e nevojshme për të garantuar një dhomë, dhe anulimi i hotelit dhe politika nuk tregohen.

A kërkohet rezerva të avancuara?

Rezerva paraprake nuk janë të nevojshme.

Si mund të mbaj gjurmët e bilancit të kartës time të udhëtimit?

Për të kontrolluar balancën në kartën tuaj të udhëtimit, vizitoni www.travelcard.bestwestern.com ose telefononi:

 • 1-877-CARD- @ TVL (227-3288) brenda SHBA, Kanadasë, Meksikë ose Karaibe
 • 1 800 232885 brenda Australisë
 • 0800 237 893 në Zelandën e Re
 • ++ 800 22 73 28 85 me Evropën dhe shumicën e vendeve të tjera, ose telefononi zyrën e rezervave lokale
 • A është karta e udhëtimit reloadable?
 • Po. Karta e udhëtimit është një kartë dhuratë e rifreskueshme.

Ku mund ta rimbush kartën time të udhëtimit?

Kartat e udhëtimit mund të rifreskohen në hotelet më të njohura të markës Best Western në mbarë botën, në internet në travelcard.bestwestern.com dhe përmes Travel Professionals pjesëmarrëse.

A mund të paguajë një mysafir nëse ai ose ajo nuk ka vlerë të mjaftueshme në kartën e udhëtimit?

Po. Nëse kostoja totale e blerjes tejkalon shumën e kartës së udhëtimit, diferenca mund të paguhet duke përdorur forma të tjera pagesash, të tilla si karta krediti.

Çka nëse një Travel Card humbet, vjedhur ose shkatërrohet?

Kartat e udhëtimit nuk mbajnë asnjë vlerë derisa të aktivizohen. Kartat e udhëtimit nuk janë të kthyeshme, të rimbursueshme ose të riblerueshme për para të gatshme dhe nuk mund të rishiten ose transferohen për vlerën, përveç në masën që kërkohet me ligj. Humbjet, vjedhjet ose dëmtimet Kartat e udhëtimit nuk do të anulohen ose zëvendësohen me numrin e kartelës dhe dëshminë e blerjes. Rishqyrtimi i paligjshëm ose tentativa e rishitjes është baza për sekuestrim dhe anulim pa kompensim.

Si mund dikush të blejë një kartë udhëtimi?

Karta e udhëtimit mund të blihet në hotelet me markë më të mirë në botë, në internet, në travelcard.bestwestern.com dhe përmes Travel Professionals pjesëmarrëse.

Si do të dorëzohet Karta e Udhëtimit?

Kartat e udhëtimit mund të transportohen përmes postës elektronike, postës ose shërbimit ndërlidhës.

A ka pagesa për transport dhe trajtim?

Po, ngarkesat e transportit dhe trajtimit varen nga preferencat e transportit.

Kam zgjedhur dizajnin e gabuar për kartën e udhëtimit që kam blerë. Mund ta ndryshoj dizajnin?

Jo, për fat të keq nuk është e mundur të ndryshohet dizajni i zgjedhur pas blerjes.

A dërgoni në kutitë e postës?

Po, kartela e udhëtimit mund të transportohet në kutitë postare.

Kam pasur probleme me procesin e blerjes, ku mund të marr ndihmë?

Në rast probleme gjatë procesit të blerjes mund të merrni ndihmë duke telefonuar Shërbimin e Klientit të Travel Card në:

 • 1-877-CARD-2TVL (227-3288) brenda SHBA, Kanadasë, Meksikë ose Karaibe ose nëpërmjet emailit trvlcard@cs.bestwestern.com
 • 1 800 232885 brenda Australisë
 • 0800 237 893 në Zelandën e Re
 • + 66 2 656 1260 brenda Azisë dhe Lindjes së Mesme
 • ++ 800 22 73 28 85 me Evropën dhe shumicën e vendeve të tjera ose përmes emailit TravelCardMilan@bestwestern.com

Kushtet e Përgjithshme

 1. Kushtet e Përgjithshme
 • Karta Best Western Travel® referohet këtu si "Travel Card" ose, kolektivisht, si "Karta e Udhëtimit".
 • Karta e udhëtimit ruhen kartat e vlerës dhe përmbajnë monedha.
 • Kartat e udhëtimit lëshohen në formën e një karte elektronike fizike të kartës plastike ose, në disa rrethana dhe në disa vende, formati i shtypshëm digjital.
 • Vizitorët duhet të kenë formatin e shtypshëm plastike, elektronik ose digjital të kartës së udhëtimit në posedim të tyre për të marrë vlerën e kartës.
 • Kartat e udhëtimit të lëshuara për pagesën e vlerës nominale të Travel Card nuk mbajnë asnjë datë të skadimit.
 • Në rrethana të kufizuara, kartat e udhëtimit të dhëna si çmime promovuese ose për qëllime promocionale mund të përmbajnë një datë skadimi.
 • Kartat e udhëtimit nuk mbajnë asnjë vlerë derisa të aktivizohen. Kartat e udhëtimit nuk janë të kthyeshme, të rimbursueshme ose të riblerueshme për para të gatshme dhe nuk mund të rishiten ose transferohen për vlerën, përveç në masën që kërkohet me ligj. Kartat e udhëtimit të humbura, të vjedhura ose të dëmtuara nuk do të anulohen ose zëvendësohen pa numër kartelash dhe dëshmi për blerje. Rishqyrtimi i paligjshëm ose tentativa e rishitjes është baza për sekuestrim dhe anulim pa kompensim.
 • Përveç kur ndalohet me ligj, Best Western rezervon të drejtën të refuzojë, çaktivizojë, anulojë, refuzojë ose mbajë për shqyrtim çdo kartë udhëtimi të lëshuar gabimisht në një emërtim të pasaktë ose të lëshuar ose prokuruar, drejtpërdrejt ose tërthorazi, në lidhje me veprimet mashtruese ose në lidhje me çdo shkelje të këtyre kushteve dhe kushteve.
 • Kartat e udhëtimit të blera ose të shkëmbyera nga burime të tjera nga shitësit e licencuar nga Best Western ("Shitësit e palicencuar") nuk janë të vlefshme ose të riblerueshme. Best Western nuk është përgjegjës për nderimin e një karte udhëtimi të blerë nga një furnizues i palicensuar. Kartat e udhëtimit nuk mund të rishiten nga ndonjë furnizues i palicencuar ose individ nën dënimin e ligjit. Nëse karta e udhëtimit është blerë nëpërmjet një "Furnizuesi të palicencuar", Best Western rezervon të drejtën të refuzojë dhënien e ndonjë informacioni shtesë të kartelës. Ju lutemi të kontaktoni Best Western në 1-877-227-3288 për të marrë një listë të shitësve të licensuar nga Best Western përpara blerjes.
 • Në interes të mbrojtjes nga mashtrimet, ne rekomandojmë që konsumatorët të mos blejnë kartat e udhëtimit nga "Furnizuesit e palicensuar".
 • Asnjë individ ose subjekt nuk mund të blejë më shumë se 10,000 dollarë në Kartat e Udhëtimit në një periudhë 24 orëshe.
 • Karta e udhëtimit nuk mund të aplikohet në rezervimet e parapaguara.
 1. Informatat për kontakt
 • 1-877-CARD-2TVL (227-3288) brenda SHBA, Kanadasë, Meksikë ose Karaibe ose përmes emailit trvlcard@cs.bestwestern.com
 • 1 800 232885 brenda Australisë
 • 0800 237 893 në Zelandën e Re
 • +66 2 656 1260 Azi dhe Lindjen e Mesme
 • ++ 800 22 73 28 85 në Evropë dhe në shumicën e vendeve të tjera, ose telefononi rezervimet lokale më të mira perëndimore ose përmes emailit TravelCardMilan@bestwestern.com

Kartat më të mira të udhëtimit të Urdhëruara në mbarë botën lëshohen në Arizona, SHBA. Ligjet e shtetit të Arizonës, SHBA, qeverisin të gjitha kushtet dhe kushtet e kartave të udhëtimit më të mira perëndimore të lëshuara në Arizona, SHBA. Çdo kartë udhëtimi i nënshtrohet kushteve dhe kushteve të publikuara në www.travelcard.bestwestern.com. Termat dhe kushtet janë subjekt i ndryshimit pa paralajmërim. Kushtet janë të pavlefshme kur ato janë të ndaluara me ligj. © 2018 Best Western International, Inc. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Menu

 Albanian
Menu