Partnerët Shopping

Partnerët Shopping

Oferta Speciale me Pakicë

Dyqani në internet. Fitoni edhe më shumë shpërblime Best Western®points. Është kaq e thjeshtë. Filloni të fitoni tani.

 

 

ftd logo

Fito 1.250 pikë në çdo lule dhe blerje dhuratë me FTD. * Dyqani Tani ose telefononi 1-800-SEND-FTD dhe përmendni kodin promo 6973. * Përjashtimet Aplikoni.

FTD

teleflora logo

Fito 1000 pikë të shpërblimeve më të mira në çdo mënyrë - duke filluar nga 29.99 dollarë! Lule tona janë gjithmonë të rregulluar me dorë dhe dorë-dorëzuar nga një luleshitës lokale; kurrë në një kuti - kjo është dallimi Teleflora!

Teleflora

vinesse logo logo

Fitoni deri në 12,500 pikë dhe shijoni 6 vera të jashtëzakonshme për vetëm 41,94 dollarë amerikanë me klubin amerikan Wine Cellars.

Vinesse Wine Club

Menu

 Albanian
Menu