Zbritjet CAA®

Zbritjet CAA®
caa discounts 300

Zbritjet e Hotelit deri në 15% për Anëtarët e CAA-së

 

Merr më Shumë Benefite më Programin e Shpërblimeve të Preferuar CAASM të Best Western®

Hotelet & Rezortet Best Western® është e lumtur të ju ofrojë një zbritje deri në 15% në çmimet e dhomës përgjatë Amerikës Veriore.

Rrugët e gjëra të Kanadës presin. Exploroni vendin duke filluar nga jeta e gjallë e qytetit lindor në Toronto deri te pamjet e oqeanit dhe maleve spektakulare në Vancouver. Një hotel i Best Ëesterm është gati të ju mirëpres në udhëtimin tuaj të rradhes.

Për të Filluar Kursimet:

 • Rezervoni një dhomë hoteli në internet me çmim të anëtarëve të CAA-së
 • Paraqiteni kartën tuaj të anëtarësisë në check-in

Anëtarë të CAA-së, A Dëshironi Më Shumë Benefite?
Bashkangjituni Programit të Shpërblimeve të Preferueshëm CAASM të Best Western®

hiking to the top

Benefitet për Anëtarët e CAA-së
 • Απολαύστε όλα τα προνόμια του Best Western Rewards
 • Anëtarët e Shpërblimeve të Best Western CAA fitojnë 10 pikë për çdo dollar Amerikan të shpenzuar në çmimet e kualifikuara të dhomave të hotelit
 • Përfitojnë një zbritje prej 10% apo më shumë në çmimet e dhomave të Hoteleve & Rezorteve të Best Western me zbritje të anëtarëve të CAA-së
 • Pikët nuk skadojnë kurrë
 • Anëtarët e CAA-së mund të zgjedhin të fitojnë Dollar CAA

best western rewards 450

 

Bashkangjituni Shpërblimeve të Best Western Sot

Bashkangjitu programit tonë ekskluziv të krijuar për anëtarët e CAA-së, dhe fillo udhëtimin për të fituar më shumë pikë – mënyra më e shpejt për të fituar netë fjetje falas.

Pavarësisht se sa shpesh qëndroni në familjen tonë të hoteleve, ju do të gjeni shpërblime të shkëlqyeshme. Ju do të zbuloni se përfitimet dhe benefitet bashkohen për të krijuar disa shpërblime me të vërtet mahnitëse.

 

E Kaltër

caa blue member card

Fitoni 10% pikë bonus për qëndrim

 • 10% pikë bonus të programit CAA i Preferueshëm℠për qëndrim
 • Zbritje prej 10% apo më shumë me çmimet e AAA-s놆
 • Filloni të fitoni pikë në qëndrimin e juaj të rradhës
 • Pikët nuk skadojnë kurrë
 • S’ka data të mbyllura për rezervime
 • Linjë ekskluzive për rezervime

I Artë

aarp gold member card

Fitoni 10% pikë bonus për qëndrim

 • 10 netë, 7 qëndrime të kualifikuara, apo 10,000 pikë për tu kualifikuar*
 • 10% pikë bonus të programit AAA i Preferueshëm℠për qëndrim
 • Zbritje prej 10% apo më shumë me çmimet e AAA-s놆
 • Filloni të fitoni pikë në qëndrimin e juaj të rradhës
 • Pikët nuk skadojnë kurrë
 • S’ka data të mbyllura për rezervime
 • Linjë ekskluzive për rezervime

Platin

aarp platinum member card

Fitoni 15% pikë bonus për qëndrim

 • 15 netë, 10 qëndrime të kualifikuara, apo 15,000 pikë për tu kualifikuar*
 • 10% pikë bonus të programit AAA i Preferueshëm℠për qëndrim
 • Zbritje prej 10% apo më shumë me çmimet e AAA-s놆
 • Filloni të fitoni pikë në qëndrimin e juaj të rradhës
 • Pikët nuk skadojnë kurrë
 • S’ka data të mbyllura për rezervime
 • Linjë ekskluzive për rezervime
 • Ngritje e nivelit të dhomës**
 • Dhuratë Nderi

Diamant

aarp diamond member card

Fitoni 30% pikë bonus për qëndrim

 • 30 netë, 20 qëndrime të kualifikuara, apo 30,000 pikë për tu kualifikuar*
 • 10% pikë bonus të programit CAA i Preferueshëm℠për qëndrim
 • Zbritje prej 10% apo më shumë me çmimet e AAA-s놆
 • Filloni të fitoni pikë në qëndrimin e juaj të rradhës
 • Pikët nuk skadojnë kurrë
 • S’ka data të mbyllura për rezervime
 • Ngritje e nivelit të dhomës**
 • Dhuratë Nderi

Diamant i Selektuar

aarp diamond select member card

Fitoni 50% pikë bonus për qëndrim 

 • 50 netë, 40 qëndrime të kualifikuara, apo 50,000 pikë për tu kualifikuar*
 • 10% pikë bonus të programit CAA i Preferueshëm℠për qëndrim
 • Zbritje prej 10% apo më shumë me çmimet e AAA-s놆
 • Filloni të fitoni pikë në qëndrimin e juaj të rradhës
 • Pikët nuk skadojnë kurrë
 • S’ka data të mbyllura për rezervime
 • Linjë ekskluzive për rezervime
 • Ngritje e nivelit të dhomës**
 • Dhuratë Nderi

TERMET DHE KUSHTET

* Aktiviteti i kërkuar për vit kalendarik për të arritur apo mbajtur statusin. Vetëm pikët e fituara në qëndrime hoteli do të numërohen drejt kualifikimit tuaj për elitë.

** Dhomat e veçanta apo suitat mund të mos kualifikohen për ngritje të dhomës

††Regjistrimi / anëtarësimi në Programin e Shpërblimeve të Best Western® për AAA të Preferueshëm℠ kërkohet para qëndrimit të parë të kualifikuar. Një 'qëndrim i kualifikuar' definohet si një apo më shumë netë (të njëpasnjëshme) në një hotel të Best Western®, pavarësisht nëse bëhen me disa check in dhe check out, me një çmim të pranueshëm për marrjen e pikëve apo miljeve të linjave ajrore nga Programi i Shpërblimeve të Best Western®. Ju lutem keni mirëkuptim për marrjen e pikëve bonus apo shpërblimeve nga linjat ajrore, të cilat mund të vonohen 2 deri në 3 javë. Deri në 20% ofertë për zbritje valide në hotelet pjesëmarrëse të Best Western®. Thërrisni paraprakisht për të vërtetuar zbritjen. Mund të ketë edhe kufizime tjera. Oferta nuk është valide me asnjë lloj promocioni apo zbritje tjetër. Promocioni është subjekt i anulimit apo ndrrimit pa asnjë njoftim paraprak. Numrat e hotelit janë të përafërta dhe mund të luhasin. Të gjitha rregullat e Programit të Shpërblimeve të Best Western® vlejnë. 10% pikë bonus të zbatueshme vetëm te pikët bazë. Shikoni bestwesternrewards.com për TERMET DHE KUSHTET shtesë të programit. AAA dhe shenjat e AAA-së ju janë dhënë për përdorim dhe janë të zotëruara nga Asociacioni Amerikan Automobilistik.

Menu

 Albanian
Menu