Best Western®

Best Western®
  • 1 natë

Update

Një Kënaqësi e përjetshme


Hotelet më të mira perëndimore

Best Western's pronat anije ofrojnë të dy kohë të lirëdhe udhëtarët e biznesit në botë ajo që ka më shumë rëndësi botë - një welcomingenvironment, të pastër dhe comfortablerooms, dhe shërbim i madh.

Të gjitha hotelet më të mira perëndimore ofrojnë internet falas me shpejtësi të madhe dhe mëngjesin e mëngjesit, që ofrohen pa kosto në shumicën e hoteleve. Guests do të kenë dhoma me sisteme bashkëkohore të argëtimit, përfshirë televizorët e sheshtë, krijuesit e kafenesë në dhomë dhe hapësirat e punës.

Shumë hotele gjithashtu përfshijnë mini-frigoriferë dhe mikrovalë. Rezervoni qëndrimin tuaj sot dhe seewhy Hotelet Best Western Plus janë të dashur nga mysafirët.

Kudo që të merr Jeta, Best Western is There.®

Providesexceptionaltravel vlerë me një ambient të mirëpritur, dhomë të rehatshme, shërbim të shkëlqyer, dhe vetëm pajisjet e duhura

..

best western logo 1

Amenities dhe FeaturesAvailable në hotelet më të mirë Western Plus :

  • Mëngjesi i ngrënies
  • Mini-frigorifer në dhomë
  • Tavolinën e punës në dhomë
  • Kafe dhe çaj në dhomë
  • Pajisje të lashta të banjës
  • Internet me shpejtësi të madhe
  • Palestër
  • Qendër biznesi
  • Shërbimet e pastrimit në vend dhe / ose shërbimet e pastrimit të thatë gjatë ditës

19106 louisiana best western lobby
93527 france best western room
25064 mississippi bw breakfastarea
* Përshtatjet dhe shërbimet mund të përdoren në individualhotelsworldwide. Përshtypjet individuale të hoteleve për një plotësim të lehtësive dhe shërbimeve.

Menu

 Albanian
Menu