BEST WESTERN PREMIER®

BEST WESTERN PREMIER®
 • 1 natë

Update

Hotelet më të mira të Western Premier


Hotelet më të mira të Western Premier

Hotelet më të mira të Western Premier vendosin një standard më të lartë. Një ambient i rafinuar, pajisje të klasit të parë, strehim superior, dhe shërbim për mysafirët që kërkojnë një cutabove.

Udhëtarët do të gëzojnë karakteristika moderne dhe do të vendosen në hotel, të cilat përfshijnë një palestër, një qendër biznesi të pajisur mirë, ngrënie në vend, koktej bar dhe dhoma të rehatshme në hotel.

Gjerë, dhomat e ftuar të pasura ju mirëpresin me përfundime të detajuara, linens primit, dhe convenientamenitiessuch si një mini-frigorifer dhe krijues kafe. Secili prej jush është i dizajnuar për të bërë më të rehatshëm.

Dizajn elegant, shërbime të shkëlqyera dhe shërbime të personalizuara janë shenjat dalluese të një hoteli më të mirë të Western Premier.

Dizajn elegant, shërbime të shkëlqyera dhe shërbime të personalizuara janë shenjat dalluese të një hoteli më të mirë të Western Premier.

Vëzhgimi i lajmeve të udhëtimeve të biznesit

best western plus horizontal logo rgb

Përmban karakteristikat në dispozicion në hotelet më të mirë Best Western Plus :

 • ngrënie në vend dhe koktej bar
 • Mëngjesi i ngrënies
 • Internet falas me shpejtësi të lartë
 • Qendër biznesi
 • Kafe dhe çaj në dhomë
 • Linens dhe peshqir Premium
 • Pajisje luksoze të banjës
 • Pool
 • Në vend të sigurt
 • Mikrovalë në dhomë dhe frigorifer
 • Hapësira e mbledhjes dhe mbledhjes
 • Palestër

70262 mexico bw premier
01124 orange beach best western premier
44692 texas bwpremier
** Përshtatjet dhe shërbimet mund të përdoren në individualhotelsworldwide. Përshtypjet individuale të hoteleve për një plotësim të lehtësive dhe shërbimeve.

Menu

 Albanian
Menu