Vīb®

Vīb®
 • 1 natë

Update

Një Boutique Hotel StylishUrban


IntroducingVīb®

Mirë se vini në Vīb, një konstruksion elegant hotelesh Boutique projektuar për udhëtar sot të lidhur.

E vendosur në zemër të destinacioneve kryesore urbane anembanë botës, vizitorët e përjetojnë një dizajn të gjallë dhe modern me një fokus në komoditetin, teknologjinë dhe angazhimin social.

Të relaksoheni në një nga hapësirat sociale të dizajnuara në mënyrë të menduar në hotel ose të lëshoheni dhe të kapni pas një dite në Zen Zon. Grab a picking në stacionet Grab dhe Go që shërbejnë kafe premium dhe opsionet e ushqimit gjatë gjithë ditës, ose connectwithotherguests në zonën e maskuar bar. Gaming podswill ju lejojnë të ikni me miqtë dhe kolegët, ndërkohë që dizenjimi dhe karakteristikat qendrore të centrifugave.

Chic, modern Dhomat e ftuar Ofrojnë rehati si dhe dizajn nënshkrim dhe elemente teknologjike të tilla si shumë USB dhe portet e energjisë, internet falas me shpejtësi të lartë, stacionet e punës, dhe TV të zgjuar për të derdhet përmbajtje porosi. Efekte miqësore me gjelbërim do të ofrojnë komoditetin e pritjes, duke mbajtur parasysh rrethanat mjedisore.

Amenities dhe FeaturesAvailable në Most Vīb Hotels * :

 • Grab and Go zonën e shërbimit të ushqimit
 • Lobi ose bar tavanë
 • Tavolinën e punës në dhomë me nënshkrimin e karriges së tavolinës Herman Miller
 • Nën-style në-dhomë kafe dhe çaj krijues
 • Pajisje për nënshkrimin e banjës
 • Internet falas me shpejtësi të lartë
 • Palestër
 • Pa tel, shtypje të sigurta në zonën publike
 • Shërbimet e pastrimit në vend dhe / ose shërbimet e pastrimit të thatë gjatë ditës
 • Smart TV në sallën e mysafirëve
 • Në vend të sigurt
vib 250px
vib lobby1016
vib room1016
vib gaming1016
*dhe shërbimet mund të përdoren në individualhotelsworldwide. Përshtypjet individuale të hoteleve për një plotësim të lehtësive dhe shërbimeve.

Menu

 Albanian
Menu